- 2 Kasım 2022
- 47
- -247
- 1
- Konu Sahibi stsareseven
-
Bu çağda neden böyle ilkel bir yöntem düşünüyorsunuz? Doğum bu doğum. Bir komplikasyon olsa napıcaksınız? Bebek ölse, sakat kalsa, siz kan kaybından ölseniz vs çok mu güzel olacak? Millet fıldır fıldır tam teşekküllğ hastane arar, yeni doğan yoğum bakımı olmayan hastanede doğurmaz siz ev diyorsunuzSelam arkadaşlar. Güvenilir bir ebe desteğiyle birlikte evde doğum planlıyorum. Evim hastaneye yakın. Doğum sürecinde yanımda sadece eşim ve ebemin olmasını istiyorum . Sizce yeterli mi?
A canım yorumun için teşekkür ederim gerçekten ama öncelikle insanların fikirlerine saygılı olmayı öğrenmeniz gerekiyor. Bencede hangi çağda yaşadığımızı düşünürsek, sabırla beklediğim minik yavrum için gerekli araştırmaları yapmış olduğumuzu, onun için en iyisini istediğimizi tahmin etmelisiniz. Sormuş olduğum sorulara yanıt aradığımı belirterek iyi günler diliyorum sizeBu çağda neden böyle ilkel bir yöntem düşünüyorsunuz? Doğum bu doğum. Bir komplikasyon olsa napıcaksınız? Bebek ölse, sakat kalsa, siz kan kaybından ölseniz vs çok mu güzel olacak? Millet fıldır fıldır tam teşekküllğ hastane arar, yeni doğan yoğum bakımı olmayan hastanede doğurmaz siz ev diyorsunuz
Bu zamanda evde doğum yapmak ne kadar sağlıklı sizce acaba,ters giden birşeyle olsa ne olacak peki.Selam arkadaşlar. Güvenilir bir ebe desteğiyle birlikte evde doğum planlıyorum. Evim hastaneye yakın. Aklıma takılan bi kac soru sormak istiyorum sizlere1Doğum sürecinde yanımda sadece eşim ve ebemin olmasını istiyorum . Sizce yeterli mi? 2 .sorum sitede oturuyorum bazen diğer dairelerden sesler geliyor bu beni endişelendiriyor. Yani benimde sesim gecenin Bi vakti giderse ne oluyor diye kapıya gelmelerinden korkuyorum. Ebemle olası olumsuz durumları da konuştuk içim rahat gibi hayırlısı bakalım.
Son anımıza kadar tüm kontroller yapılacak, bebeğin pozisyonları açılma vs.aksi bir durum olmadığı takdirde evde olcak inşallah. Bu konuları detaylı olarak yüz yüze önümüzdeki haftaki randevuda konuşucaz.Kadın Doğum doktorunuz ne önerdi bu fikrinize ne diyor
İşinin ehli meşhur bir ebe kendisi. fakat ayriyeten evde doğumda yanımda olması için konuştuğum kadın doğum doktoru yok. Malum evde doğum konusuna bakış bizim ülkemizde çook gerilerden geldiği için bunu doktorlar kabul etmez diye düşünüyordumm ama yinede danisabilecegim Bi kadın doğum uzmani biliyorum. Yorumun için teşekkür ederim .Isinin ehli ebeyle calisacaksaniz ve kadin dogum doktoru da olacaksa olur. Tabi kendinize guveniyorsaniz. Olaki bi komplikasyonda doktor hemen mudehale edebilmeli.
Çok teşekkür ederim ❤❤❤İnşallah herşey umduğunuzdan iyi gider gerek evde gerek hastanede
Sizi tebrik ediyorum bunun devirle alakasi yok en güzel doğum evde yapilandir, sağlikla kucağınıza alin insallah,ebeniz işi ehli biriyse siz de ona güveniyorsaniz sorun yokSelam arkadaşlar. Güvenilir bir ebe desteğiyle birlikte evde doğum planlıyorum. Evim hastaneye yakın. Aklıma takılan bi kac soru sormak istiyorum sizlere1Doğum sürecinde yanımda sadece eşim ve ebemin olmasını istiyorum . Sizce yeterli mi? 2 .sorum sitede oturuyorum bazen diğer dairelerden sesler geliyor bu beni endişelendiriyor. Yani benimde sesim gecenin Bi vakti giderse ne oluyor diye kapıya gelmelerinden korkuyorum. Ebemle olası olumsuz durumları da konuştuk içim rahat gibi hayırlısı bakalım.
Çocuğun hayatı ve sağlığı söz konusuyda saygı bile duymuyorum. Devlet el atmalı kesinlikle böyle ‘ebeveynlere’ . Çocuğum doğumda öldü/sakat kaldı bilmenne diye haberlerde görürüz sonra. Daha yakın zamanda evde ebe konusu vardı burda faciayla sonuçlanmış. Allah akıl fikir versin.A canım yorumun için teşekkür ederim gerçekten ama öncelikle insanların fikirlerine saygılı olmayı öğrenmeniz gerekiyor. Bencede hangi çağda yaşadığımızı düşünürsek, sabırla beklediğim minik yavrum için gerekli araştırmaları yapmış olduğumuzu, onun için en iyisini istediğimizi tahmin etmelisiniz. Sormuş olduğum sorulara yanıt aradığımı belirterek iyi günler diliyorum size
Çocuk oksijensiz kaldığı bir komplikasyonda da evde müdahale edersiniz oturup hastaneye gitmezsiniz :)Sizi tebrik ediyorum bunun devirle alakasi yok en güzel doğum evde yapilandir, sağlikla kucağınıza alin insallah,ebeniz işi ehli biriyse siz de ona güveniyorsaniz sorun yok
Bu avamlıkla nasıl bu yaşa gelebildiniz?Sizi tebrik ediyorum bunun devirle alakasi yok en güzel doğum evde yapilandir, sağlikla kucağınıza alin insallah,ebeniz işi ehli biriyse siz de ona güveniyorsaniz sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?