annesi hastane ebesiymiş ,hastanede yapılan normal doğumda aynı ,hatta hastanede çok hor ,kaba davranabiliyorlar ,hatta gece gittiysen hepsi uyuyo ,bi tane geliyo saat başı yanına ,sen orda çığlık çığlığa bağırıyosun kimse dönüp bakmıyo bile ,annesinin gerekli tüm malzemesi varmış ,yaptırmış ,dağ başı değil ya gerekli bişey olsa hastaneye giderlerdi ..istemiş doğurmuş evde ,yargılamayın ,hee ben yaparmıydım aslaa ,sivilcem çıksa doktora giden biriyimdir ..
Cahil cesareti. Komplikasyon gelişse bebek ölebilirdi. Bende tebrik edemicem.
gözünüz aydın güle güle büyütün ama bu kadar hastane teknoloji varken neden evde... Doktor yarın sabah gelin yatışınızı yapalım demiş çok mu zordu sabaha kadar beklemek zaten çok sancınız çıksa sizi eve göndermezlerdi. Ayrıca bebeğin kontrolü, doğar doğmaz yapılan aşıları var ayrıca acil küvezlik bir durumuda olabilir herşey olabilir Allah korusun hastaneye yetişemeyebilir sadece doğurmakla bitmiyor ki olay yani... Sizin kanamanız fazla olsaydı durmasaydı ne olacaktı. 2 cm açıklıkta suni sancı takılması da ayrı bir konu zaten... Neden bebeğinizin ve kendi sağlığınızı tehlikeye atıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum eğer birşey olsaydı çok yanardınız sonra ben 9 ay bebeğimi beklesem hiçbir riski göze alamam şahsen hastane de bile bebeğime birşey olacak mı diye korkarken bir de evde imkansız.... Çok şanslıymışsınız...
Aslında evde doğum yapılır neden yapılmasın ama işte sonuçta çok büyük risk alıyorsunuz.. Ama bende olsam ev ortamında yapmazdım doğumu çünkü aynı şekilde son ana kadar herşey yolunda giderken bir anda herşey tersine döndü ve nerdeyse bebeğimi kaybediyordum. Beni nasıl sezeryana aldıklarını hiç unutmam. bir an bir saniye kaybetmediler.. Onca teknolojiye rağmen bebeğimin boynuna dolanmış kordon ameliyatta fark edildi.. Siz çok şanslıymışsınız ki hiç bir sorun olmadan kavuşmuşsunuz yavrunuza.. O yüzden Allaha dualarınızı hiç eksik etmeyin. Onu size bağışlamış.. Güle güle büyütün...
boşver sen onları canım allah bebeyini sana bagışlasın
görmcemin gelini evde dogum yaptı hiç dikişsiz
bende iki gün sonra hastenede dogurdum 10 dikişli
ordaki ebeler yeterki başımızdan gitsin diyolarda nasıl olursa olsun
bide anneme yaptıkları hakarette cabası
Canım üzülme herkesin doğrusu bir değil sonuçta. Sen çok şanslı bir insansın. Bak ben nasıl çok istediğim halde o güzelim doğum sürecini yaşayamadım. Kader ve kısmet.. Doğum da bir bilinmez.. Hastenede olan doğumların %100 ü de sağlıklı olmuyor neler yaşayanlar var.. Aynı şekilde evde yapılan doğumlarında hepsi aynı riski içeriyor. Bu sizin tercihiniz bize saygı duymak düşer.. Hem şimdi avrupa ve amerikada herkes evde doğum yapıyor ne var bunda... Öyle KK dan kopmak yok.. Burda herşeyi paylaşıyoruz iyiyi de kötüyüde. Senden de öğreneceğimiz şeyler vardır.. Öyle düşünme..ahh çok saol cnm buraya yazdığıma pişman ettiler bie daha yeni üye oldum walla bu sözlereden sonra giresim bil gelmioo.çok saooll yüzüm ü güldürdün:)
Canım üzülme herkesin doğrusu bir değil sonuçta. Sen çok şanslı bir insansın. Bak ben nasıl çok istediğim halde o güzelim doğum sürecini yaşayamadım. Kader ve kısmet.. Doğum da bir bilinmez.. Hastenede olan doğumların %100 ü de sağlıklı olmuyor neler yaşayanlar var.. Aynı şekilde evde yapılan doğumlarında hepsi aynı riski içeriyor. Bu sizin tercihiniz bize saygı duymak düşer.. Hem şimdi avrupa ve amerikada herkes evde doğum yapıyor ne var bunda... Öyle KK dan kopmak yok.. Burda herşeyi paylaşıyoruz iyiyi de kötüyüde. Senden de öğreneceğimiz şeyler vardır.. Öyle düşünme..
devlet hastanesinde mi yaptın doğumunu cnm?
9 martta 4 ay bitmiş olcak..
boşver sen onları canım allah bebeyini sana bagışlasın
görmcemin gelini evde dogum yaptı hiç dikişsiz
bende iki gün sonra hastenede dogurdum 10 dikişli
ordaki ebeler yeterki başımızdan gitsin diyolarda nasıl olursa olsun
bide anneme yaptıkları hakarette cabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?