üstüme iyilik sağlık şoktayım şuanŞöyle ukala yorumlar yardımcı olmaktan çok insanı gerçekten yok yere geriyor. Bilmiyorsanız bilginize . Zaten nasıl yapayım diye fikir almak için konu açıyoruz öyle değil mi?
Olur. Teşekkürlerüstüme iyilik sağlık şoktayım şuan
ay birde uzun uzun neden ayrı yazmamanız gerektiğini anlatmıştım neyse başka hamileler yararlanır en azından
böyle bir davranışın karı koca hayatınız ve babanın bebekle bağı için çok tehlikeli olduğunu ve asla tavsiye edilmediğini biliyorum. ayrıca her normal sorumluluk sahibi ebeveyn evdeyken çocuğuyla ve evle ilgilenip sabah kalkıp işe gidiyorKızlar selamAz yılan görümceli, az fettan kaynanalı konularınız olsun
Kızlar benim doğuma az bi zamanım kaldı. Evde 2 yatak odası var. Biri misafir için. Şimdi ben düzenimi misafir yatak odasına kurmayı düşündüm. Bebekle ben orda olacağız. Eşim çalışıyor, öğretmen.
Şimdi ben kendi yatak odamda değil de böyle ayrı düzen kurarsam bi sorun olur mu? Eşimin de çocuğa bakması vs vs açısından aklınıza ne gelirse artık bi sorun olur mu? Rahata alışıp bizi bize mi bırakır?
Sizler nasıl yaptınız?
Şimdiden teşekkürler
üstüme iyilik sağlık şoktayım şuan
ay birde uzun uzun neden ayrı yatmamanız gerektiğini anlatmıştım neyse başka hamileler yararlanır en azından
Gitsinnnn Toplumda gunduz isyerinde yorgun gorunenlere "gece besik mi salladin" diye bi laf vardir? Cunku besik sallayip uykusuz kalmak ebeveyn olmanın normal bi sonucu. Gerekirse uykusuz kalsin. Essek kadar adam az uyudu diye ölmez. Niye bu adamlara bebeginiz muamelesi yapip bu kadar hassas davrnsiyosunuz yaAslında eşim sabah kalkıp gidecek diye düşünmüştüm daha çok
Valla canım ne yaparsan yap bebekle sen kalıyorsun sonundaKızlar selamAz yılan görümceli, az fettan kaynanalı konularınız olsun
Kızlar benim doğuma az bi zamanım kaldı. Evde 2 yatak odası var. Biri misafir için. Şimdi ben düzenimi misafir yatak odasına kurmayı düşündüm. Bebekle ben orda olacağız. Eşim çalışıyor, öğretmen.
Şimdi ben kendi yatak odamda değil de böyle ayrı düzen kurarsam bi sorun olur mu? Eşimin de çocuğa bakması vs vs açısından aklınıza ne gelirse artık bi sorun olur mu? Rahata alışıp bizi bize mi bırakır?
Sizler nasıl yaptınız?
Şimdiden teşekkürler
Yani şöyle adamlar karısını aldatsa hic de suc bulmam ben sahsen adama. Bu dusuncemin sebebi de "kadin adamdan uzak durmus adamin cinsel ihtiyaci" vs falan degil. Oyle bi durumda bile aldatmaj igrenc ve kabul edilemez bir sey. Ama bu kadar enayilik derecesinde "fedakar" olan kadinlara ne yapsalar yeridir diyorum ben sahsen. Hizmetci gibi çocuğunun bakicisi gibi bir hayat surersen , evlilikteki yerin de o olur yaniBir youtuber vardı aklıma o geldi. Bebeği olunca annesine taşındı. Eşiyle ayrı evi olduğu halde. Adam gün içinde eşini ve bebeğini görmeye kayınvalidesinin evine geliyordu. Elbette kadının annesi çok yardımcı oluyordu ve bebeğini kolay büyüttü. Ama bu süreçte eşiyle boşandılar.
Yani bu da fazla ekstrem ama yatağı ayırmak hiçbir zaman iyi sonuçlanmıyor. Burada da çok konu var. Ayrıca araştırmalar çok uzun zamandır sadece kadınların bebekleriyle zaman geçirdiğinde salgıladığı hormonları, babalar da en az anneler kadar çocuk bakımına dahil olduğunda erkeklerin de salgıladığını gösteriyor. Bağlanma hormonu dediğimiz oksitosin buna dahil. Türkiye’de baba-çocuk ilişkilerinin çok büyük bir oranda kötü olmasına şaşmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?