Bence çok saçma. Bugüne kadar kocasıyla bebeği ayırıp da arası açılmamis kimse duymadım. Sen annesiysen o da babası, ayrica bir çiftin beraber yatması,kolunun bacağının birbirine değmesi,temas hali insanları birbirine bağlar.
Böyle yataklari ayirirsaniz, çocuğu baba evinden getirmiş de sizin malinizmis gibi.... Adam da zamanla yabancilasir hem size hem çocuğa.
Bence yapmayın. O da uyansın geceleri, bebek ikinizin de çocuğu
Kim? AnlamadımYardım için gelmiyor lar mi
Aslında eşim sabah kalkıp gidecek diye düşünmüştüm daha çokBu neden aklınıza geldi ki ? Amaç eşiniz çalışıyor diye anlayışlı yaklaşmak mı , kendinizin konfor alanını sağlamak mı ?
Bence her iki türlüsü de saçma.
Eşinizle zaten sınırlı vaktiniz olacak, bari yatarken temasınız olsun.
ben saçma buluyorum bebek olunca ayrı takılmayı , benim uyuyakaldığım noktada eşim kalktı ne olur ne olmaz diye sağıp sakladığım sütü ısıtıp verdi ben uyudukca sütüm daha çoğaldı kaliteli olduKızlar selamAz yılan görümceli, az fettan kaynanalı konularınız olsun
Kızlar benim doğuma az bi zamanım kaldı. Evde 2 yatak odası var. Biri misafir için. Şimdi ben düzenimi misafir yatak odasına kurmayı düşündüm. Bebekle ben orda olacağız. Eşim çalışıyor, öğretmen.
Şimdi ben kendi yatak odamda değil de böyle ayrı düzen kurarsam bi sorun olur mu? Eşimin de çocuğa bakması vs vs açısından aklınıza ne gelirse artık bi sorun olur mu? Rahata alışıp bizi bize mi bırakır?
Sizler nasıl yaptınız?
Şimdiden teşekkürler
Sence sorun olmaması imkanı var mı? Kaç ay boyunca ayrı yatacağıniz bir düzenden bahsediyorsun.Yaaa... İşte yaşayanlar sorun yaşadı mi vs işte bunları merak ettim ben de. Teşekkür ederim
günde 15 beyin ameliyatı yapan cerrah sanki... ne var ki işe gidiyorsa ? en azından iş yerinde önüne çayı yemeği geliyor sabah 8 akşam 5 çalışıyor ne olabilir ki nasıl yorulabilir ki ayrı yatmanız gerekecek kadar ?Aslında eşim sabah kalkıp gidecek diye düşünmüştüm daha çok
Eşinizle beraber durun neden ayırıyorsunuzKızlar selamAz yılan görümceli, az fettan kaynanalı konularınız olsun
Kızlar benim doğuma az bi zamanım kaldı. Evde 2 yatak odası var. Biri misafir için. Şimdi ben düzenimi misafir yatak odasına kurmayı düşündüm. Bebekle ben orda olacağız. Eşim çalışıyor, öğretmen.
Şimdi ben kendi yatak odamda değil de böyle ayrı düzen kurarsam bi sorun olur mu? Eşimin de çocuğa bakması vs vs açısından aklınıza ne gelirse artık bi sorun olur mu? Rahata alışıp bizi bize mi bırakır?
Sizler nasıl yaptınız?
Şimdiden teşekkürler
Evet sizi size bırakabilirKızlar selamAz yılan görümceli, az fettan kaynanalı konularınız olsun
Sizler nasıl yaptınız?
Şimdiden teşekkürler
Şöyle ukala yorumlar yardımcı olmaktan çok insanı gerçekten yok yere geriyor. Bilmiyorsanız bilginize . Zaten nasıl yapayım diye fikir almak için konu açıyoruz öyle değil mi?günde 15 beyin ameliyatı yapan cerrah sanki... ne var ki işe gidiyorsa ? en azından iş yerinde önüne çayı yemeği geliyor sabah 8 akşam 5 çalışıyor ne olabilir ki nasıl yorulabilir ki ayrı yatmanız gerekecek kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?