- 6 Nisan 2015
- 78
- 18
- 88
- 29
- Konu Sahibi esraatutkun
Bayanlar evinizden oturarak para kazanmaya ne dersiniz ? Avon uyeligi ile hem paranizi kazanin hemde hediyeler kazanin.. Yapmaniz gereken tek sey benimle irtibata gecip uye olmak.. Ne dersiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanlar evinizden oturarak para kazanmaya ne dersiniz ? Avon uyeligi ile hem paranizi kazanin hemde hediyeler kazanin.. Yapmaniz gereken tek sey benimle irtibata gecip uye olmak.. Ne dersiniz ?
Üye yaptığı için prim falan alcak zaaarr :)İnternetten üye olunuyor zaten sizle irtibata geçmeye ne hacet...
Üye yaptığı için prim falan alcak zaaarr :)
Evden oturup yapılmıyor ki o iş? Sinek avlarız evde oturursak.
Bi bitmediniz ya :)
ersağcı ne olaki :)) Bak ben onu bilmiyorumTam da aynısı yazacaktım. Bi bitemediler. Avoncular bir ersağcılar iki amwayciler üç. Gördüğüm yerde yiterrr diyorum yiteeeeeeeerrrr...![]()
Bi de bal satanlar var ya tv deTam da aynısı yazacaktım. Bi bitemediler. Avoncular bir ersağcılar iki amwayciler üç. Gördüğüm yerde yiterrr diyorum yiteeeeeeeerrrr...![]()
ersağcı ne olaki :)) Bak ben onu bilmiyorum![]()
Bi de bal satanlar var ya tv de![]()
Hiç duymadım ne işe yarar ki gergedan boynuzu şeysiGergedan boynuzu yağı mı çayı mı ne görüyorum ben sadece![]()
Amann al fairy mis gibi yıkaO da amway gibi ama türk markası. Bitkisel temizlik malzemesi falan satıyor. Mesela bulaşık sabunuyla bulaşık yıkıyorsun, kalanı kafaya dikip susuzluğunu gideriyorsun falan.(Biraz abartmış olabilirim ama o dereceye getirmelerine az kaldı)
Tam da aynısı yazacaktım. Bi bitemediler. Avoncular bir ersağcılar iki amwayciler üç. Gördüğüm yerde yiterrr diyorum yiteeeeeeeerrrr...![]()
Hiç duymadım ne işe yarar ki gergedan boynuzu şeysi![]()
Amann al fairy mis gibi yıkaAlengirli şeye para bayılmaya ne gerek var :))
Ay Ersağcı demeyin.
O kadar çok gördüm ki Ersağ Ersağ diye artık kusasım geliyor.
İnsan grafiker olunca bak nelere dikkat ediyor :))Marka seçimleri de iğrenç ya. Telaffuz edemiyorsun mesela. Logosu da bilmemne ekmek fırını logosu gibi. O derece dandik.