• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde ek is imkani

esraatutkun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
78
18
88
29
Bayanlar evinizden oturarak para kazanmaya ne dersiniz ? Avon uyeligi ile hem paranizi kazanin hemde hediyeler kazanin.. Yapmaniz gereken tek sey benimle irtibata gecip uye olmak.. Ne dersiniz ?

Bayanlar evinizden oturarak para kazanmaya ne dersiniz ? Avon uyeligi ile hem paranizi kazanin hemde hediyeler kazanin.. Yapmaniz gereken tek sey benimle irtibata gecip uye olmak.. Ne dersiniz ?

Evden oturup yapılmıyor ki o iş? Sinek avlarız evde oturursak.

ersağcı ne olaki :)) Bak ben onu bilmiyorum :KK43:

O da amway gibi ama türk markası. Bitkisel temizlik malzemesi falan satıyor. Mesela bulaşık sabunuyla bulaşık yıkıyorsun, kalanı kafaya dikip susuzluğunu gideriyorsun falan. :KK53:(Biraz abartmış olabilirim ama o dereceye getirmelerine az kaldı)

O da amway gibi ama türk markası. Bitkisel temizlik malzemesi falan satıyor. Mesela bulaşık sabunuyla bulaşık yıkıyorsun, kalanı kafaya dikip susuzluğunu gideriyorsun falan. :KK53:(Biraz abartmış olabilirim ama o dereceye getirmelerine az kaldı)
Amann al fairy mis gibi yıka :D Alengirli şeye para bayılmaya ne gerek var :))

Hiç duymadım ne işe yarar ki gergedan boynuzu şeysi :KK53:

Valla bugünlerde babamlarda kalıyorum, yerel kanallara pek meraklılar. Cinsel şiyleri arttırıyormuş sanırım :KK23:

Amann al fairy mis gibi yıka :KK70: Alengirli şeye para bayılmaya ne gerek var :))

Olur mu bi kova suyun içine bi damla falan damlatıyorsun içinden temizlik perisi çıkıp bütün evi bal dök yala yapıyor :KK71:

Back
X