- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi yaban gulu34
-
Hangi şehirde peki farklı şehirlere iş veriyorlarmı yoksa internet üzerindenmi satıs yapılıyorBir tanıdığım tesbih yapıyor evde süslü puslu satıyor onları
Bir başkası da vapurlarda verilen yastikların içine elyaf dolduruyormus öyle duydum
yine biri de evde tütüncuden aldığı sigaralari sariyormus
Bende eskiden evde çok sikildigim için uğraş olsun diye kuyumcu keselerine ip geçiren bir arkadas vardı deniyim onunla bende eve alır oyalanirim dedim ama yapılacak is değildi ona bile yardım edemedim ve cok küçük kazanç sağlıyordu.
Bunların içinde en karlisi tütün ve tesbih gibi duruyor
İstanbul da. İnternetten ve çevreden satış yapıyor. Tesbih için söylüyorum bunuHangi şehirde peki farklı şehirlere iş veriyorlarmı yoksa internet üzerindenmi satıs yapılıyor
Kendi internet sitesindemi aslında belediyenin internette actıgı bir sayfa var ama bulamıyoumİstanbul da. İnternetten ve çevreden satış yapıyor. Tesbih için söylüyorum bunu
Hayır böyle şeylerin satıldığı sitelere fotoğraf yüklüyor.Kendi internet sitesindemi aslında belediyenin internette actıgı bir sayfa var ama bulamıyoum
Banada satıs yapılan siteleri özelden yazarmısınHayır böyle şeylerin satıldığı sitelere fotoğraf yüklüyor.
Hatta bende buraya koydum ona yardimci olabilmek adına onun gibi ..
Nasıl yardımcı olabilirsiniz acabaAlmancaniz varsa yardimci olabilirim
Evden pc uzerinden calisabilirsniz.. sistem kurulumunu firma yapio pcnizeNasıl yardımcı olabilirsiniz acaba
Cnm ben katolog isi yapiyorum oneririm eger dusunursen bana msj atEv hanımıym çok cnm sıkılıyor en azndan 3 kurusta olsa kendi paramı kazanmak istiyorum eve ek is alanlar var mi varsa ne tür isler aliyolar
Ev hanımıym çok cnm sıkılıyor en azndan 3 kurusta olsa kendi paramı kazanmak istiyorum eve ek is alanlar var mi varsa ne tür isler aliyolar
elişleriyle ilgili becerileriniz var mı.. varsa neler yapıyorsunuz.. bunların vitrinlik resimlerini çekip göndermeniz mümkün mü..Ev hanımıym çok cnm sıkılıyor en azndan 3 kurusta olsa kendi paramı kazanmak istiyorum eve ek is alanlar var mi varsa ne tür isler aliyolar
Hangi sehirdesinizBen şöyle bir is istiyorum.. bi yerle anlasiyorsun o sana malzemeni veriyor su gün bana teslim etceksn diyor geliri biraz düşük ama ne olursa olsun istiyorum böyle bir is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?