Evde esinizle cocuk yoklen neker yapiyorsunuz/yapiyordunuz?

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
Ya monoton mu geciyor.bir gunde neler yapiyorsunuz mesela ikinizde evdeyseniz.cinsellikten bahsetmiyorum.onun disinda neler yaparak birlikte vakit geciriyorsunuz?neler yapilabilir?sıkılmamak için

Temizlik çalıştığım için evde kalan en boş vaktimde temizlik ve yemek yapabiliyorum ki zaten gün bitiyor Geri kalan dinlenme; TV ; Netflix film ; kitap; en sevdiğim şarkılardan müzik; zaten en olmadı dışarı atarım kendimi..

Bolca film ve yabancı dizi izledik, bilgisayar oyunu oynadik, temizlik yaptik ikimiz de çalışıyoruz, bolca yürüyüş yaptık, Piknik yaptık, borc odediğimiz için fazla gezmedik ama şehrimizdeki ve civardaki birkaç yere gittik günübirlik, çocuk olana kadar ilk iki yilimiz böyle evde geçti..çok güzel anıyoruz şimdi o günleri eğlenceliydi..

Hafta içi disari cikarsak 1-2 saatligine cikiyoruz en fazla yakindaki yerlere gidiyoruz yorgun oluyor cunku. Film, dizi seyrediyoruz. Bazen oynadigim konsol oyunlarina katilir, bazen benimle birlikte aksam yogasi yapar geyik

Onun disinda kendi işiyle ilgili şeylerle ugrasiyor. Ben de kendi halimde takilirim ama arada sohbet dönmeye devam eder mutlaka.

Haftasonlari farkli bir durum yoksa genelde evde oturmayiz. Bazen civar sehirlere gidebilir ya da sabahtan kahvalti planiyla başlayip aksama kadar sehir icinde vakit geciririz. Bisiklet kiralariz arada, bazen de paten kaymaya calisiriz patenlerimiz var

Çocuktan once ; TV izlerdik, yürüyüş yapardık, PC de oyun oynardık vs vs yani tek takilmiyorduk hiç.
Çocuktan sonra ; afedersiniz anca yatakta beraber bir faaliyet gösteriyoruz artık

Bazen eski günleri özler gibi olsam da Çocukla bütün gün beraberiz zaten dünya oğlumun etrafında dönse de mutluyuz

Temizliği ve cinselliği geçiyorum. Keyif yaparız ,muhabbet ederiz, film izleriz, uzanır tembellik ederiz. Zaten muhabbetimiz iyi olduğundan gülüyoruz birlikte. Cilveleşiyoruz

Bana şu tuhaf geldi, sıkılmamak için demişsiniz ya, insan sıkılacağı biriyle neden evlenir ki? Hiçbi şey yapmasak da sıkılmıyoruz biz..

Henüz Çocuğumuz yok. Beraber kahve içeriz, meyve yeriz, bazen ilgimizi çeken bir belgesel (tlc,dmax,trt belgesel) denk gelir, izleriz. Onlar yoksa netten bir şeyler izleriz. Yemeği hazırlarız, eşim yardım eder ya da yanımda mutfakta oturur sohbet ederiz (iş mevzusu olabilir, arkadaş,aile durumları olabilir, güncel siyaset ve haberler olabilir, planladığımız şeyler olur). Bazen sarılır oturur, iki cilveleşiriz. Eşim bir müzik aleti çalıyor, eşim bazen onu çalışır. Ben de yanında ya da başka odada kitap okurum, hobi malzemelerim var onlarla da ilgileniyorum.
Kendimizi iyi hissedersek ya da dışarı çıkmak istersek yürüyüşe çıkar sohbet ederiz, sohbet etmek istemezsek yürüyüş için kulaklıklarımızı yanımıza alır yanyana yürür ama müzik dinleriz.

Hey gidi.. paramiz olmasa bile disarincikar carsida fln gezerdik evde film izlerdik kek fln yapiyodk beraber yemek yapmayi cok severiz mutfkta zaman geciriyodukhic bisey yaomasak koltukta ayaklari dikip bos bos yatardik cocuktn sonra daha eglenceli tabi cok sukur verene ama aksam agzimiz acik uyuyoruz

Ne zaman yanlız kaldık diye bi düşündüm, son 7 senedir hiç ama yanlız kalsaydım en çok yapmak istediğim şey bir Rock bar olurdu. Çok severdim eskiden, en özlediklerim arasında.

Cocuk yokken hayat bize guzeldi ya yerdik icerdik gezerdik ha öyle cok gezme merakımız yoktu ikimizinde cik severek evlenmistik ikimiz de calisiyorduk eve gelip yemek tv ya da bilgisayar neyse işte canimiz sıkılsa disari cikip bi turlardik hic olmadi.. en güzel şey kafaniza eseni yapmaniz ne yaptiginiz önemli degil çünkü cocuklardan sonra ogrendim ki hayat ikiye ayrilir cocuk oncesi ve sonrasi şimdi sıkıldığınız seyler atiyorum sakin kafayla karsilikli bir kahve içebilmek bile bir nimetmis :) cocuk olduktan sonra bunu ogrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…