- 27 Haziran 2018
- 1.129
- 1.754
- 83
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Çocuk olunca da yazarmisiniz çok merak ediyorum sonradan nasıl oluyor böyle aileler yanlış anlamayın sadece merak mutluluklar dilerimhenüz çocuğumuz yok 1 yıllık evliyiz. eşim çoğunlukla evden çalışıyor. ben de bir süredir çalışmıyorum neredeyse 7/24 beraberiz :) gün boyu illa sohbet edecek şeylerimiz oluyor.iş dışında birlikte yemek hazırlıyoruz, dizi, film, belgesel vs izliyoruz, kafamıza esiyor dışarı çıkıp yürüyoruz, bir şeyler hazırlayıp sahile gidiyoruz orada yiyoruz yemeği, evde bir kaç oyunumuz var oyun oynuyoruz,bazen hiçbir şey yapmadan sadece yatıyoruz gün içinde de yapıyoruz bunu :) yani sıradan şeyler belki ama hiç sıkılmıyoruz.
Biz aynı böyle bir cifttik, çocuktan sonra maddi zorluk eklenince ve oglum gercekten çok zor bir çocuk olunca biz de baya calkalandik.Çocuk olunca da yazarmisiniz çok merak ediyorum sonradan nasıl oluyor böyle aileler yanlış anlamayın sadece merak mutluluklar dilerim
Ah ah ne günlerdi eşim mısır patlatır,film açar izlerdik. Çocuk uyuduktan sonra bayılıp kalıyoruz ayrı köşelerde.
Cocugumuz olmuyor, keşke cocugumuz olsa hayatımıza neşe kaynagı olsa diyorum, senin şikayet ettiğin konu bizim hayalimiz..Ah ah ne günlerdi eşim mısır patlatır,film açar izlerdik. Çocuk uyuduktan sonra bayılıp kalıyoruz ayrı köşelerde.
Olur yazarım tabi, teşekkür ederim. Çocuktan sonra bunlarda değişme olacak korkum yok değil aslında 2 3 aya planlıyoruz çocuk. İnşallah daha güzel bi hayat bekliyordur bizi.Çocuk olunca da yazarmisiniz çok merak ediyorum sonradan nasıl oluyor böyle aileler yanlış anlamayın sadece merak mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?