Evde esinizle cocuk yoklen neker yapiyorsunuz/yapiyordunuz?

Hamile kalmadan önce beraber oturur sohbet eder, çayımızı çorbamızı yapar balkonda hayal kurardık, film izler, spor falan yapardık, şakalaşırdık ev içinde su atmaca falan eğlenirdik.Dışarı sık sık çıkardık, kahve içmeye gezerdik.
Şimdi çay içsem içme bebeğe faydalı birşey iç, aman dışarda çok durma hastalanırsın, deli deli hareket etme bebek içerde sarsılır.Ben yorgunluktan çok gezemiyorum artık diye benle yakın yerlere gidiyo artık hep.
Bunaldım iyilik yapıyım diye bir koruma kalıbının içine soktu beni kendi dışarda kaldı sanki.
Hamilelikten öncesi bile o kadar farkediyor ki doğduktan sonra düşünemiyorum. 🤦🏻‍♀️

dizi izliyoruz, o sürekli ders çalışıyor, ben de ya kitap okurum ya da nette yemek pasta videolarına bakarım.

Çocuk olmayıp evde yalnız kalınca kocanın yapacağı şey belli de bunu derdim var bölümde paylaşmak amacı bilemedim

iş çıkışı yemek yapıp yiyoruz, ardımdan biraz dinlenip spora gidiyoruz veya havuza. (biz spor salonuna kayıtlıyız ama açıkhavada yürüyüş de çok keyifli oluyor) dönüşte erkense dizi izliyoruz.
veya spora gitmediysek dışarı çıkıyoruz, sahilde oturuyoruz, arkadaşlarımızla buluşuyoruz. canlı müzik, arada bir tiyatro veya sinema. gibi gibi.

hafta içleri gerçekten yoğun geçiyor.

Bizim ikinci evliliğimiz, uzun süren bekarlıktan sonra evli olma fikrini sevdiğin insanla hayatı paylaşmayı ikimizde özlemişiz.
İlk evliliklerden biri 15 biri 14 yaşında çocuklarımız var, klasik ergen oldukları için günün çoğunu ayrı geçiriyoruz.
Haftanın neredeyse üç gecesi masa kurup balkonda sohbet ediyoruz, sahile yakın oturduğumuz için çıkıp yürüyüş yapıyoruz elele, sohbet ederek. Diğer geceler mutlaka önceden listeye aldığımız filmler var onları izliyoruz. Bunun dışında sofra kurma kaldırma, ben bulaşık makinesini doldururken çay kahve içecek hazırlama işleri eşimde. Sonrası sohbet..
Belki yeni evli olduğumuz için bu dip dibe olma isteği bilemiyorum zamanla azalabilir ama yine de bir bebek yapıp bu keyfi bozmak istemiyorum.

Haftaiçi işten sonra dışarı çıkıyoruz genelde. Hafta sonları da bir akşam arkadaşlarımızla buluşmayla geçiyor. Cumartesi ya da pazar bir sabah erkenden kalk öğleden sonraya kadar temizlik. Ailelere ziyaret. Kalan zamanda evde dizi film izlemece. Bebeğimizi ocakta bekliyoruz bakalım o geldikten sonra nasıl olacak :)

Çocuktan önce plansız hareket Edip, kafamıza ne eserse onu yapardık, gecenin bir vakti motorumuza atlayıp Boyoz yemeye giderdik, sinemaya, tatile..

Çocuktan sonra park, çocuk aktivitesi, oyun, en fazla çocuk uyuyunca dizi, kahve içmek kaldı 😁

henüz çocuğumuz yok 1 yıllık evliyiz. eşim çoğunlukla evden çalışıyor. ben de bir süredir çalışmıyorum neredeyse 7/24 beraberiz :) gün boyu illa sohbet edecek şeylerimiz oluyor.iş dışında birlikte yemek hazırlıyoruz, dizi, film, belgesel vs izliyoruz, kafamıza esiyor dışarı çıkıp yürüyoruz, bir şeyler hazırlayıp sahile gidiyoruz orada yiyoruz yemeği, evde bir kaç oyunumuz var oyun oynuyoruz,bazen hiçbir şey yapmadan sadece yatıyoruz gün içinde de yapıyoruz bunu :) yani sıradan şeyler belki ama hiç sıkılmıyoruz.

cocukdan once oyun oynardik 3 tas,isim sehir ,kör ebe (evde birakip bakkala gitmisti yarim saat aradigimi bilirim)aksam yuruyusleri,film izlemek artik kizlarım buyudu hepsini onlarlada yapiyoruz;)bide kulaktan kulaga ve tabu oyunu ekledik

henüz çocuğumuz yok 1 yıllık evliyiz. eşim çoğunlukla evden çalışıyor. ben de bir süredir çalışmıyorum neredeyse 7/24 beraberiz :) gün boyu illa sohbet edecek şeylerimiz oluyor.iş dışında birlikte yemek hazırlıyoruz, dizi, film, belgesel vs izliyoruz, kafamıza esiyor dışarı çıkıp yürüyoruz, bir şeyler hazırlayıp sahile gidiyoruz orada yiyoruz yemeği, evde bir kaç oyunumuz var oyun oynuyoruz,bazen hiçbir şey yapmadan sadece yatıyoruz gün içinde de yapıyoruz bunu :) yani sıradan şeyler belki ama hiç sıkılmıyoruz.
Çocuk olunca da yazarmisiniz çok merak ediyorum sonradan nasıl oluyor böyle aileler yanlış anlamayın sadece merak mutluluklar dilerim

Çocuk olunca da yazarmisiniz çok merak ediyorum sonradan nasıl oluyor böyle aileler yanlış anlamayın sadece merak mutluluklar dilerim
Biz aynı böyle bir cifttik, çocuktan sonra maddi zorluk eklenince ve oglum gercekten çok zor bir çocuk olunca biz de baya calkalandik.

Allah herkesin mutluluğunu daim etsin diyelim, özellikle de çocuktan sonra geçim versin 😁

Benim eşim tv ve telefon bağımlısı.çocuktan önce hergün tv izlerken , çocuktan sonra sosyal medyada gezip,telefondan oyun oynamaya başladı. Üstelik oynarken duymaz bile kimseyi . Eve de 9 da gelir. Öyle beraber çok vakit geçirmeyiz. Hemen yorgunum demeye başlar gencecik adam . Sadece izin gününde ben ne istersem o olur .

Çocuk olmadan önce haftanın 3 günü kavga ederdik ;) kalan günlerde de film sohbet gezmek ve yemek yemekle geçerdi ;) çocuktan sonra kavgalar da bitti şimdi o erken uyuyor sanki yorulan o ben de kadınlar kulübünde takılıyorum ;) çocukla hayat daha eğlenceli oldu bize ;)

Ah ah ne günlerdi eşim mısır patlatır,film açar izlerdik. Çocuk uyuduktan sonra bayılıp kalıyoruz ayrı köşelerde.
Ah ah ne günlerdi eşim mısır patlatır,film açar izlerdik. Çocuk uyuduktan sonra bayılıp kalıyoruz ayrı köşelerde.
Cocugumuz olmuyor, keşke cocugumuz olsa hayatımıza neşe kaynagı olsa diyorum, senin şikayet ettiğin konu bizim hayalimiz..

Olur yazarım tabi, teşekkür ederim. Çocuktan sonra bunlarda değişme olacak korkum yok değil aslında 2 3 aya planlıyoruz çocuk. İnşallah daha güzel bi hayat bekliyordur bizi.

İşimden ötürü haftasonu kavramım olmadığından boş günlerimde daha çok beraber zaman geçirmeye çalışıyoruz. Sinema ya da evde dizi/film, arada bir bir kaç gün kaçamak yaparız. 😊 Bebeğimiz doğduğunda ne olur bilmem. 😊

Back
X