Evde eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz

ben bir yerde eşim bir yerde çoçuk olmayınca herkes kendi halinde bazen hiç konuşmuyoruz uyuyoruz

Benim dizilerimin olmadığı akşam film izleriz elim paso yer iki çocuk küçük ben onlarla uğraşırken sıkılmak nedir unuttum şükür

Valla ben evden çıkmıyorum desem doğrudur çok korkuyorum hasta olucak diye mikrop kapacak diye hep evdeyiz minigimle şimdi hiç çıkamayız havalarda sogudu bide düzenini bozmak istemiyorum bebegimin biyere gidince 12 den aşağı kalkilmiyor kii
benimde çocuğum olsunda bende dışarı çıkmak istemem hep onunla ilgilenirim

çocuktan önce çocuktan sonra çok farkediyor. ondan önce dışarıya çıkmayı çok severken şimdi ikimizde koşa koşa eve gelip onunla zaman geçirmeyi istiyoruz .hafta sonu onun hoşuna gidecek şeyleri yapmayı istiyoruz.aile olduk:)

çocuktan önce çocuktan sonra çok farkediyor. ondan önce dışarıya çıkmayı çok severken şimdi ikimizde koşa koşa eve gelip onunla zaman geçirmeyi istiyoruz .hafta sonu onun hoşuna gidecek şeyleri yapmayı istiyoruz.aile olduk:)
Ne güzel bunu başarabilmek ama herhalde bakıcısı var gün boyu onunla birlikte olunca farklı oluyor çünkü :)

Çocuğumuz yok ikimiz de ev kuşuyuz. Uzanıyoruz tv film telefon standart halimizden memnunuz. Beraber kahvaltı hazırlar yemek yaparız beraber temizlik yaparız sonra salonda uzanıp pineklemece :D

Ben eve eşimden yarım saat kadar önce geliyorum. Üstümü değiştirmeden yemeği ocağa koyuyorum genelde. Eşim gelince üstümüzü değiştiririz tabi oynaşma sırnaşma eşliğinde Sonra birlikte sofrayı kurarız. Genelde ben günümün nasıl geçtiğini anlatırım o dinler. Sofrayı toplarız birlikte. Sonra oturma odasına geçeriz. Birlikte belgesel, film ya da dizi izleriz. Benim çok erken uykum geldiği için genelde dizinde uyurum. Yatacağı zaman beni uyandırır birlikte yatağa geçeriz. Yalnız tüm bu olaylar sırasında sürekli oynaşma, öpüşme halindeyiz. :KK74:Film izlerken bile kucağında ya da dibinde otururum:KK60:
Hahaha biri bizi anlatmış :halay:

Surekli cocuklara dur yapma demekle geciyor zaman.cogunlukla tv seyrediliyo .film aciyoruz.ve bir kadin olarak evdekilerim keyfini dizmekle mesgul olunuyor.insan kendi sıkıntısına bakamiyor bile:63:

Back
X