Saç Kesim Şekilleri Evde Kahkül kesimi(Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ben de şimdi kestim bu yöntemle çook güzel oldu. Eskiden hep kâkül kullanırdım ama sonradan sıkılıp uzatmaya karar verdim. Ama uzun halinden de sıkılınca, ve bu konuyla karşılaşınca yeniden yapmak istedim. Biraz değişiklik her zaman iyidir :))

kahkül doğru dürüst hiç kullanamamıştım.. Kesimi görünce anında elime makası alıp yaptım ve sonuç süper oldu.

Yazin kesmistim ben bu yöntemle böyle olmustu. Daha sonra sIkIlIp uzattim ama saclarim istedigim uzunluga gelince yeniden kesmeyi düsünüyorum. Yukarida resmini koydugum kadinin kahkülleri gibi istiyorum. Bu yöntemle yapabilir miyim onu?

Ortadaki ayrik kahkülden önce saclarimi ayirdigim yer. Sac alistikca geciyor zaten o.

Kizlar bu kahkül modeli cok tatli ya Alnim dar, kahkül bana yakismiyor diyenler bu modeli denesin. Ben kuaföre gitmeden kesmek istiyorum böyle. Kendi böyle kesen var mi aranizda? Kuaföre gitmeye korkuyorum istedigim sekilde yapamazlar diye. :26:

Son düzenleme:
yaa olmadı çok kötü yaptım saçımı hiç resimdekine benzemedi bende düz kahküle çevirdim güzel oldu denemeyin aklınız varsa güzelim saçlarım gitti neyse nasılsa uzıycak değişiklik oldu boşver

Canim cok mu kisa kestin acaba? :26: Keske yavas yavas kisaltarak kesseydin. Pat diye kesince cok kisa oluyor.

Canim cok mu kisa kestin acaba? :26: Keske yavas yavas kisaltarak kesseydin. Pat diye kesince cok kisa oluyor.

yok hemen kısa kesmedim dendiği gibi yaptım sıra sıra ve yavaş yavaş ama resimdeki gibi olmayınca bende gözlerime gelmiycek şekilde kısalttım gece 1 de eşim işten geliyo gördü beni ve bugün nereye gittin saçını kestirmişsin dedi ve bende kendim kestim diyince baya bi inanmadı sen nasıl bukadar düzgün kesebilirsin nereye gittin dedi sonra ikna edip inandı çok şaşırdı yani güzel olmuşsun dedi yalnız kötü bişey oldu sabah uyandığımda iğrenç görünüyordum ve saçımı bi türlü şekle sokamadım bende tepeden tokaladım salmadım uzasın biraz başka çare varmı bildiğiniz off

yok hemen kısa kesmedim dendiği gibi yaptım sıra sıra ve yavaş yavaş ama resimdeki gibi olmayınca bende gözlerime gelmiycek şekilde kısalttım gece 1 de eşim işten geliyo gördü beni ve bugün nereye gittin saçını kestirmişsin dedi ve bende kendim kestim diyince baya bi inanmadı sen nasıl bukadar düzgün kesebilirsin nereye gittin dedi sonra ikna edip inandı çok şaşırdı yani güzel olmuşsun dedi yalnız kötü bişey oldu sabah uyandığımda iğrenç görünüyordum ve saçımı bi türlü şekle sokamadım bende tepeden tokaladım salmadım uzasın biraz başka çare varmı bildiğiniz off

paylaşandan allah razı olsun..dün okudum ve dün akşam cesaret edip kendim kestim süperr oldu tam da istediğim gibi oldu artık hep kendim keserim..

Kıızlar bunu ben denedim 1 ay önce birden gaza geldm aynıı şşekilde kesitm.inanıırmıısnz kuaföre gitsem bu kadar beğğenmzdim harika oldu tavsiye ederm kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…