Saç Kesim Şekilleri Evde Kahkül kesimi(Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
inanmıormmm ya :)))))) denedim ve şok olduuum Gerçkten çok güzell oldu kuaförlerden dha iyi kestiğime eminimm :))) çok tşekkür ederim...

bnde saçımı ayarlıorum ve sertce saçı gerip jiletle kesiyorum bnce çok kuaforden ıı oluyor tavsıe ederım

denedim ve çok başarılı oldu. normalde de kendim keserdim, elim yatkındır ancak böylesi çok daha kolay ve pratikmiş paylaşım için çok teşekkürler

jiletle mi? nasıl yani? hangi jiletle kesiyosun bende denemek isterim.benim yüzüm biraz yuvarlak ama alnım geniş bana yakışır mı ki?

aynen bende saımı yana doğru kullanırım yana tutup jiletle yukardan yavaş yavaş aşağı doğru kesiyorum çok güzel oluyor benim makasla kesilen kahkül hoşuma gitmiyo kuaföre de gittiğimde aynı işlemi yapıyo usturamı deniliyo ona jilet gibi işte onla kesiyo daha güzel duruyo bence.

iyimiş ya:81:
ben kahkul keserken kirpiklerimi kestim yanlışlıkla uzayınca bu yöntemi denerim 10 liraya kahkul kesen manyak kuaförler var piyasada yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…