Saç Kesim Şekilleri Evde Kahkül kesimi(Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bunu gördüğüm iyi oldu, ben kahkülü perçeme çevirmiştim ama gaza gelip tekrar kahkül yapabilirim şimdi :))

Gayet güzel anlatılmış ama ben denesem kesin batırırım saçımı

En iyisi hiç girişmemek :126:

bende cesaret edemedim şimdi biraz daha uzasınlar ama eski kötü tecrubelerimden hatrladığım kadarıyla ben birşey sormak istiyorumm şimdi normal makasla kesince uçlarında makas izi oluyor jilet kullanmayıda başaramıyorum siz hangi makasla kesiyorsunuz ? kuaförlerin inceltme makaslarından mı almak gerekli acaba?

bende hep kendim keserim.bu yöntemi de deneyeceğim
paylaşım için teşekkürler

Genelde herkese cesaret bu saatte geliyor sanırım, ben de bir anlık istekle kalktım biraz önce perçem kestim. Biraz daha uzun bıraksaymışım olurdu ama elimin ayarını tutturamadım bir an. Bir de keşke tam ortada değil de yandan bükseymişim keserken; çünkü ben perçemi yana ayırıp kullanırım. Şimdi düz kestiğim için yana ayırınca şekilsizleşiyor Neyse bir anlık hevesti umarım pişman olmam. Teşekkürler tarif için.

Eski hali böyleydi:

Şimdi böyle:

Son düzenleme:
ben çok beğendim..bence güzel olmuş. çünkü saçlarında katlı sanırım

Teşekkür ederim:) Yıkayınca daha iyi şekil almaya başladı, şu an rahatlıkla kullanıyorum. Ama perçemsiz de seviyordum ve rahattım, kesmesem de olurmuş. Neyse değişiklik ara sıra iyidir. Tekrar teşekkürler tarif için:)

son 3 seferdir kahkülümü kendim kesiyorum ilk deneyimim kötü olmuştu dikkat etmedim biraz kısa duruyordu ama düzleştirdiğimde göze batmıyordu sonraki denememde akıllandım Kahkülüm yine uzadı kuaföre gitmeye üşeniyorum yine kendim kesicem gibi gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…