Ben de ilk kestiğimde pişman olmuştum ertesi gün düzleştirdim falan çok hoşuma gitti:lepi:
çok mu kısa kestin acaba?? keşke kademe kademe kesseydin. ben en az 5 defada kesmiştim. kestim baktım ,uzun biraz daha kısalttım. baktım yine uzun yine kısalttım taki istediğim boyuta gelene kadar. eğer çok kısa ise sakın birşey yapma 2 hafta içinde biraz uzar o zaman daha rahat kullanırsınbnde şimdi kestimde besleme gibi oldum yaa
aslında model güzel ama bn beceremedm sanırsam öff :çok üzgünüm:
nasl cıkıcam böyle insan içine:uhm:
buyrun kızlar,bunlar da fotolar:
Eki Görüntüle 25489
Eki Görüntüle 25490
saçım topluyken çektiğimde daha iyi belli oluyor sanırım kulaklara doğru nasıl katlar oluştuğu, çok hoş duruyo o katlar,evde kesildiği hiç belli olmuyo valla:dance:
cnm bence cok guzel kesmısın sanada yakışmış gule gule kullan
çok mu kısa kestin acaba?? keşke kademe kademe kesseydin. ben en az 5 defada kesmiştim. kestim baktım ,uzun biraz daha kısalttım. baktım yine uzun yine kısalttım taki istediğim boyuta gelene kadar. eğer çok kısa ise sakın birşey yapma 2 hafta içinde biraz uzar o zaman daha rahat kullanırsın
bende türkiyedeyken böyle kestirmek istemistim ama kuaförüm alnim dar oldugu icin güzel durmaz dedi. Ama gercekten cok hosuma gidiyor acaba kessem mi diye düsünüyorum simdi kara kara :)
urgakina gercekten cok güzel olmus tam benim begendigim gibi alkisalkisalkis
budapest çok yakışmış canım güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?