aynen benim de es yok guzelim ya offff
Eski konu hortlatılmış yine.
konu sahibi de evlenmiş zaten.
bugun eski iş yerime gittim bütün arkadaslarım nişanlanmış..25 yasındayım 2 yıllık beraberliğim war hala bekliyorum..iş bulamadı beyendı..evde kaldım ben ya..önceki sewgilimle de tam nişan arifesinde ayrıldık..bi türlü nişanlanamıyorum..acaba kısmetımı mı bagladılar..ne yappcam ben yaa...bi dua falan yok mudur??cok moralim bozulduu bugun..benden kucuk kızlar eee sende bişi yok mu ben nişanlandım dioolar bana yaa..zaten zaaafım war(offf offff...senağlamasenağlamasenağlama
kızlar konu sahibi evlenmiş sanırım ama gerçekten böle düşününen arkadaşlara tavsiyem
cuma suresini okumalarıdır
cok teysirli bir dua bıkmadan usanmadan cuma vakti gelmeden okunması lazım 18 defa
nette yazın cıkar
keske bende evde kalsaydim
bende evlenmek isitiyorumm yaaa 28 yaşındayım her gören soruyor daha yokmu daha yokmu? hayır yok dediğimdede olayı abartıp hiçmi yok diyorlar yaaaaçok moralim bozuluyo hiç olmadıkarkadaşalrım evlendi ben hala duruyorum bunun etkisiyle yanlış ilişkilerede başlıyorum ve ilk düşünüdüğüm şey acaba evlenirmiyiz oluyor. psikolojim bozuldu herşeyi ev lilik olarak düşünmeye başladım ve her başladığım ilişki muhakak bitiyor boyutu ne olursa olsun hiç değer vermediim biri olsada evlilikle sonuçlanmadı yaa üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?