ben ewlenmek için acele etmiyorum ki:) nişanlanmak istiyorum..ewliilik korkutuoo benı dediğiniz gibi kavınwalide falan..zaten kayınwalide fobim de war..sewgilim uzakta 6 aydır yuzunu görmedim babam ciddii bişiler olmadan görüşmeye izin wermiyo artık..sewgilim de işe grmeden olmaz dio..adama iş buluyoruz begenmıoo..uzadıkca da seyi çıkıoo..sıkıldım ama yaa..bana da yazıkbi yüzük takmak bu kadar mı zor ya..cok mu masraflıdır?aslında hata sewgilimde cok yavastan alıoo herseyıı cok agır bı adam..beklemekten nefret ediooyorum..önce okul wardı biitttii..sora askerliğini bekledım 1 yıl..askerden geldı iş bekliyorumm..iş olcak dur bı işe alışıyım diicekk..oyalıyo mu benı bilmiyorum ki..dun de sacımda beyaz cıkmış onu gördum =( bugun de kızlar öle deyınce hepsi parmaklarını gösterioolar cok kıskandım =(
siteye yeni üye oldum ilk senin başlığına yazıyorum siteyi iyice inceleyip yazacaktım ama dayanamadım:1closedeyes:
güzelim evlilikte doğum ölüm gibi vakti saati gelinceo olan birşeydirr sende canınıa sıkma birde millete göre yaşama bekarsındırr ee nişan söz yokmu derler nişanlanırsın eee düğün ne zaman derler evlenirsin çocuk ne zaman derlerr çocuk yaparsın ikincine zaman derlerr bunun sonu yok kidelikafadulden
canım ya,senin bu kelimelerine takıldım birden,sencede bi çelişki yaşamıyormusun...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?