Evde kaldım bunalımdayım!!!

Bunu söylemek için yaşın oldukça küçük ben 29 yaşına gireceğim ve hala bekarım.Millet söyler kolayını bulmazsın peki sen sırf başkaları soruyor diye evleneceksin huzursuz olduğunda onlar yanında olacak mı?kimse başkaları için yaşamıyor hayatta:teselli:

25 yaşındasın evde kalmış olmuyosun bu yaşda..
önemli olan evli olmak değil..uygun bi insanı bulmak..allah korusun,
hayatına kötü bi insan girip dünyanı karartsa bak nasıll dersin allahım keşke bekar olsaydım diye..
hayırlısını dile..
herşeyin hayırlısını..geç olsun ama güzell olsun..iyi olsun de..

kızlarr herkese ayrı ayrı tesekkuurlerımı sunarım..öncelikle baskaları soruyor dıe ewleneyım die dusunmuyorum..ewlilikte de cok ısrarlı değilim..sadece sewdigimle aramızda ciddiii bişiler olsun istiyorum..uzakta oldugumuz için görüşememe sorunumuzz war..6 aydır görusmedık..cok sukur 15 subatta buluştuk..görüşemem nedenimiz para falan da deil..babamın izin wermemesi..yoksa sewdgimle aynı yerde olsa nıe isteyımki..rahat gezıp dolaştıktan sora..ben engelleri kaldırmak için istiyorum :(umarım anlatabilmişimdir..

üzülecek dert mi bulamadın allah aşkına? ayrıca bu dert mi? çağa göre değerlendirilmeli herşey. evde kalmak diye bir şey yoktur bu bir tercihtir. bir başkası 23 ünde evlendi diye sen 2 yıl geç kalmış sayılmazsın. hiç üzülme valla.

cevredekilerin sorularının keske sonu olsa ama yok nisan yapsan düğün ne zaman der,düğün yaparsın bebek yok mu der 1.dogurursun 2.ne zaman der ? bunlar biter siz daha ev almadınz mı der o biter arabayı ne zaman degiştiriyorsunuz der der der der der derrrrrrrrrr ......................................................
sen o cevreye takalırsan ooooooooooo sonu gelmez ki zaten ben 26 yasında evlendim yanii.

başlığı okuyunca heralde dedım bı kırk yasında falandır...
25 yaşındasınız pardon hangi yüzyıldasınız evde kalmak mı daha yenı olgunlasıyorsunuz....
bazı ınsanlar erken evlenır bazıları geç kimseye göre standart kurmayınız...
bana görede 27 den ufak evlenmeyın derim...hayatınızı yaşayın doya doya gezin flört edın yaşınızı yaşayın ve lütfen bu konuda problem yaratmayın kendınıze!!!!!

hayirlisi olsun canim evde kalmislik bir durumun yok hatta benim gözlemledigim, gec evlenenler daha mutlu oluyorlar, cünkü basta olgunluk, sonra is, ev felan hepsi tamamlanmis oluyor. Yani düsünecek birseyiniz kalmiyor,maddi anlamda herseyin tamamlanmasi daha iyi geriye sadece yasanacak ask kaliyor onuda doya doya yasiyorsunuz. Bence erkek arkadasin hakli, birak zamani vardir onunda, elbet olacak birgün daha coooook gencsin.

ohhoo daha 25 mişin artık eskisi gibi 20ye gelen evde kalmış olmuyo ki okul şu bu zaten normali en az 25 oldu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende evde kaldım yanlız degilsin ne yapalım olmuyor rabbim istemiyor demekki böyle olası lazımmış inan umrumda degilde şu çevre rahat bırakmıyor bi tane bulamadı evde kaldı diyor ne diyelim kader bu olsa gerek ama anlamıyorlar bend istiyorum ama ne yapım olmuyor gel benide al diyemem psikolojim bozuldu artık başkalarının dügününe gidiyorum bakıyorum sadece lmuyor ne yapım insan belli bi yaşta istiyor ama olmuyor bire geçen diyor 25 olursan artık alan olmz çökersin ne ypım şimdi geldeaglama inan şimdi bile aglıyorum olmuoyr olmuoyr çok çirkinim herhalde kimse yaklaşmıyor artık başımı alıp gidesim geliyor hiç degilse öyle yaşar giderim olmuyor çünkü

ammmaaaaaaaan biz evlendik elimiz yaga batti,sen de evlen bala baticak :)) hayirlisi olsun yaaa.25 yas ne ki?keske ben de 25e kadar bekleseymisim.ozgurlugun tadini cikar...

ayy şekerim dert ettiğin şeye bak.
ben 24 yaşındayım.3 yıla yakındır sewgilim war,
kendisi okuyor daha,okulu bitecek,askere gidecek iş bulacak derken 4-5 yıl war ewlenmemize.
ben öleyim o zaman canım dediğine göre :)
hiç takma kafana yaa,bekarlığın tadını çıkar bence...
walla ben öyle yapıyorum,kafama bu konuda toka takıyorum sadece(iğrenç bi espri yaptım yaa:)

bugun eski iş yerime gittim bütün arkadaslarım nişanlanmış..25 yasındayım 2 yıllık beraberliğim war hala bekliyorum..iş bulamadı beyendı..evde kaldım ben ya..önceki sewgilimle de tam nişan arifesinde ayrıldık..bi türlü nişanlanamıyorum..acaba kısmetımı mı bagladılar..ne yappcam ben yaa...bi dua falan yok mudur??cok moralim bozulduu bugun..benden kucuk kızlar eee sende bişi yok mu ben nişanlandım dioolar bana yaa..zaten zaaafım war:((offf offff...senağlamasenağlamasenağlama

kız allah seni napsın emikaydirigubbakcemile3 25 yaşında insan evde kalırmıymış hiç...bende msjınkaydirigubbakcemile5ı okuyunca 45 falan sandım senisırnaşık şey ben 20 yaşında evlendim başım göğemi erdi sanki şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmem delimisin hayatını yaşa işte ne güzel

bana sorarsanız benım yasım 1ay sonra 27 olacak ama ortada kımse yok vardı bıttı gıtttı ıste ama etrafınızdakı herkes evlenınce bırde bu soru sıze yoneltılmeye baslanınca bır tuhaf hıssedıyorsunuz kendnızı acaba ben nıye aradıgımı bulamadım yoksa hıc mı bulamayacagım dıyorsunuz sevgı ask ne bılıyım onsuz olmaz demeden evlenemem ıs olsun dıyede olmaz ama bende umıtsızım sevdıgım bı ınsan vardı ben daha onu unutmayı bıle basaramadım yenısı falan dıede bısey yok bır tek sorun bu olsa aöfde sınıfta kalıcam 3 egecemıycem buyuk ıhtımal okul bıle bıtmıyo lıse mezunu olrak da ıs yok dogru durust hep eksıler var hayatımda moral toplayıp kpss calıssam dıyorum 90 ustu almak gerekmıs acaba alırmıyım offff off bırılerı banada moral versın lutfen ıhtıyacım var

bazan ınsanlar benle alay edıyor gıbı gelıyor ısı yok okul bıtmemıs 27 olmus yanlız daha sayımmı

bazan ınsanlar benle alay edıyor gıbı gelıyor ısı yok okul bıtmemıs 27 olmus yanlız daha sayımmı

dediğim gibi dönüp de kendileriyle alay etsinler...
insanlar illa standart yaşayışa uymak isterler...herkes okuyor ben de okuyayım herkes evleniyor ben de evleneyim aman geç kalmayayım vs vs....ama bunun bir kuralı yokki..

yani 18inde üni. kazandın! 22sinde bitirdin! 23ünde iş buldun! 24ünde evlendin! 25inde çocuğun oldu! ......diye bir kural yazılımı sence? bence değil..
mesela ben okul bitirdim ama iş yok yıllardır senden yaşım büyük ama evli değilim..

diyeceğim o ki istersen okulun da biter iş de bulursun evlenirsin de..hiçbiri çözümsüz değil..

evlenen taçmı giyiyor başına?? nevar bu evlilikte anlamadımki benn... bende 25'im 26 olucam yakın bi zamanda ozama nbende başlim ağlanmaya sızlanmaya dizimi dövmeye evde kaldın belinaaaaaayy kimse almazz seniii söylimde anneme tuzlasın beni kokmim...
Yahuuu arkadaşımmm sen çevrene arkadaşlarına göremi hayatını idame ettirriyorsun boşversene yaa hayat senin hayatın dilediğin gibi yaşa evlendiğinde o çok sölenen kişiler yanındamı olucak dertlerinde sorunlarında??

Canım üzülecek başka birşey bulamadın mı sen.
Sana kendi hayatımdan örnek vereyim evlenene kadar ;evde el bebek gül bebektim ne istersem o, evde pişerdi.Arkadaşlarla istediğimde çıkar gezer ,o dükkan, bu cafe banamısın demezdim.Bir arkadaş gurubum vardı ve çok aktiftim.
Hergün güzeliğime en az bir saat vakit ayırırdım.Evde hoşuma gitmeyen yemek varsa anneme kafa tutar başka yemek yaptırırdım.
Yani anlayacağın herşeyi paşa gönlüm bilirdi taki evlenene kadar.Evlendim her iş bana kaldı.temizlik ütü çocuk bakımı ve yemek ten kafamı alamıyorum (eşim yardımcı olsada sorumluluk hep bende) Arkadaşlarımdan iş çevremden ayrıldım, şehir değiştirmek zorunda kaldım.yemekleri sadece kendi beğendiğim gibi değil eşim ve çocuğumun beğendiği gibi yapıyorum.Güzeliğime bırak bir saati sabahları 10 dk vakit ayırsam şükrediyorum.Eşimden dolayı istediğim gibi giyinemiyorum.Arkadaşlarla istediğim gibi gezemiyorum çünkü evlenince arkadaş çevrem de değişti hepsi evli ve çocuklu.Çocuklardan ,rahat gezmeyi bırak ağız tadıyla sohbet bile edemiyoruz.
Canım evlilik böyle işte.Çok kötü değil ama aşağı yukarı böyle.Ben 24 de evlendim şimdiki aklım olsa 30 dan aşşağı evlenmezdim rahatına bak ve bekarlığın tadını çıkar.Eninde sonunda evleneceksin acele etme.Herşeyin bir zamanı var sende bu zaman gelene kadar sultanlığını yaşa değilmi...

şu evde kalmak ne demek allah aşkına
evlenincede evde kalıyosun
sokakta mı kalıyosun

bugun eski iş yerime gittim bütün arkadaslarım nişanlanmış..25 yasındayım 2 yıllık beraberliğim war hala bekliyorum..iş bulamadı beyendı..evde kaldım ben ya..önceki sewgilimle de tam nişan arifesinde ayrıldık..bi türlü nişanlanamıyorum..acaba kısmetımı mı bagladılar..ne yappcam ben yaa...bi dua falan yok mudur??cok moralim bozulduu bugun..benden kucuk kızlar eee sende bişi yok mu ben nişanlandım dioolar bana yaa..zaten zaaafım war:((offf offff...senağlamasenağlamasenağlama

ben intihar edeyim o zaman.yaşım 28 bir nişan attım diğeriyle nikah oldu düğün olmadan anlaşamadık ayrıldık sonuçta nikah olduğu için yapmadığım evliliğin boşanmasını yaşadım.bütün üniversite ve lise arkadaşlarım nerdeyse evlendi çocukları var.şuan 1 yıllık bir ilişkim var onu da evlenmek için 2.5 yıl beklemek zorundayım çünkü bir yıl uzmanlık almasına 1.5 yılda askerliğine var.ama ben senin gibi evde kaldım deyip bunalıma girmiyorum.herkesin nasibi kısmeti farklıdır.benim için şuan birlikte olduğum insanla anlaşmam ve mutlu olmam önemli.nolmuş yani ben de 30 yaşımda evleneyim dünyanın sonu mu laelaelaelaelae

Back
X