Evde kaldım! evde kalanlar buyrun:(

Dedim ve ertesi gün eşimle tanıştım
30 da evlendim.

Aman o sitelerden uzak durun ortalık manyak kaynıyor. Hiç unutmam, eğlence için birine üye olmuştum da çoğu evliydi. Bir de utanmadan evli olduklarını söyleyip fake instagram hesaplarını söylüyorlar. Her türlü adam var oralarda.

Valla ben de evde kaldım,
Yasaklarda evde kaldım
Salgında evde kaldım
Kalabalık varken evde kaldım
Bütün kış evde kaldım

Ben de bayağıııı bi evde kalmışım
40 yaşında erkek kuzenim var bir kere duymadım ağzından evde kaldım lafını.hep kadınlar şikayet ediyor çok itici bir betimleme.vaktiyle bana da denmişliği var

Niye evlenmek isteyenlere koca delisi deniyor anlamıyorum. Arkadaşlar kadın kendini gerçekleştirmiş belli bir noktaya gelmiş. İlla tatile gidip gezip kendini geliştirmiştir. Hayat yalnız zor. Evlenmek isteyebilir. Siz istemiyorsanız evlenmeyin

Biz evlendik göğe merdiven dayadik buyur sende gel eksik kalma...
Herkesin evliligi kötü olacak diye bir kural yokki. Yalnizlik Allaha mahsus herkes aşık olmak evlenip yuva kurmak ister. Evlat sahibi olmak ister bir gercekte varki insan oğlu sahip olduğu herseyin nankörüdür. Evliler bekarlara bekarlar evlilere özenir yasamadan tecrube etmeden bilmez kimse

Koca delisi olan galiba ben oluyorum 19 yaşında evlenirmi insan yaa bir is yok meslek yok neysesi evliyken pes etmedim .konu sahibi meslegini yapmis işi evi arabasi var tam evlenip yuva kurma zamani

Hanımefendi siz evlenmeyi ne sanıyorsunuz ne kadar pembe gözlükleriniz var evlenince herşey mükemmel olacak hayatınızda bir o mu eksik. Kız çocukları evcilik oynarken mi böyle hayaller başlıyor kim başlatıyor

Senin yerinde olsam galiba tek tek derdim acaba tatile nereye gitsem.. yurtdisina mi ciksam falan olurdu büyük ihtimal..
evlendim hic pisman da olmadim.. cok güzel bir evliligim var ama suan tekrar basa dönsem evlenmezdim
Öyle cok matah bisey degil..
Sosyal cevreniz varsa bekarlikta cok guzel

Konu hortlamişken bende bir yorum yapayım.Bir tane kadın dr umuz vardı 26 yaşında geçenlerde konuşurken kendisini bir hemşire arkadaşımız ile kıyasladı 23 yasinda evlenip çocuk sahibi olmuş bir arkadaşımız bu.Ayy ben geç kalmışım evliliğe filan demişti.Neyse ki geçen hafta evlendi de muradına erdi.

Benim de bir tanıdığım kız eczacıydı 33 yaşında evlendi şimdi de hamile yani bir şekilde kısmet meselesi. Sizin sevgiliniz falan olmadı mı hiç yada ilgi duyan biri

Evlilik oyle toz pembe degil hayatinizi yasayin koca her yasta bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…