- Konu Sahibi penelope35
-
Gelen hastalardan ve hasta yakınlarından hoşlanma durumu olan olmadı mı hiç?29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
ben de 28 yaşında evlendim..gerçekten kısmetimolmuyordu olacak iş bozuluyordu gelen gelmekten cayıyordu atanayımda bari belki atandığım yerden bulurum diyordum kpss den iyi puan aldım falan ne kadar dualar ediyordum bol bol fetih suresini ve mülk suresini oku bir arkadaşım eşimle tanıştırdı beni ailesi atanır memur olur diye de he dediler eşime sonra atanamadım diye çok sorun yaşattılar şimdiçocuğum olmuyor diye ama eşim çok iyi ALLAH RAZI OLSUN..29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
Amaaan iyi yapmişsin ben evlenmedim babama dert oldu adam sirf bundan mutsuz yani. Bosansam daha az uzulurdu yemin ederim ya33 yaşında evlendim bana da evde kaldın falan diyor du eş dost birazda milletin gazına geldim keşke hiç evlenmeseydim demek istediğim aşık olmadan evlenmeyin
Mesele evlenmek istemek değil ki evlenmeyen kadınlara yapılan “evde kalma” ve “yaş” baskısı. Toplumun temeline bu fikirler inşa edildiği için kimse gelip bir şey demese bile belli bir yaşa ulaşan kadınlar üzerlerinde baskı hissediyorlar. Erkeklerde ise süreç aynı işlemiyor onlar evde kalmış olmuyorlar çünkü. Yoksa evlenmek istemekte ne var Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahYa yorumları okudum da evliliği helali istemek haram olmuş.Evlenmek mi istiyorsun ıyy yazık denmiş resmen.
Evlenmek istemek neden vizyonsuzluk oluyor anlamıyorum,isteklerimizi illaki harama bulaşarak mı yapalım?Hamile kalmadan evlenmek suç mu ?
Hayatın her aşamasında sorumluluklar var ama insanlar nedense konu evlilik olunca buna pis kaka diyor.
Başlığı açan arkadaş,Allah sana kadir kıymet verecek ,göz aydınlığın olacak hayırlı bir eşi tez zamanda karşına çıkarsın inşallah.
İyi de konuyu açan kişi bana böyle bir baskı yapılıyor ya da bana “evde kaldın” diyorlar demiyor ki.Mesele evlenmek istemek değil ki evlenmeyen kadınlara yapılan “evde kalma” ve “yaş” baskısı. Toplumun temeline bu fikirler inşa edildiği için kimse gelip bir şey demese bile belli bir yaşa ulaşan kadınlar üzerlerinde baskı hissediyorlar. Erkeklerde ise süreç aynı işlemiyor onlar evde kalmış olmuyorlar çünkü. Yoksa evlenmek istemekte ne var Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ay bende implant istiyorum yaDolguyu kaç paraya yapıyorsunuz
Oww süper vizyon hamile kalmadan evlenmek suç kim dedi bu nasıl bir bakış acısıYa yorumları okudum da evliliği helali istemek haram olmuş.Evlenmek mi istiyorsun ıyy yazık denmiş resmen.
Evlenmek istemek neden vizyonsuzluk oluyor anlamıyorum,isteklerimizi illaki harama bulaşarak mı yapalım?Hamile kalmadan evlenmek suç mu ?
Hayatın her aşamasında sorumluluklar var ama insanlar nedense konu evlilik olunca buna pis kaka diyor.
Başlığı açan arkadaş,Allah sana kadir kıymet verecek ,göz aydınlığın olacak hayırlı bir eşi tez zamanda karşına çıkarsın inşallah.
Ay bende implant istiyorum ya
Gerçekten diş hekimiysen lütfen kendine kıymet ver. Çünkü kıymetli bı mesleğin var. Ben ilkokul mezunuyum. 19 yaşında evlendim. Mutluyum çok şükür . Ama okusaydim muhtemelen on senelik evli olmazdım. Belki bı iki senelik olurdu. Önemli olan erken yada gec evlenmek değil. Doğru insanı bulmak. Ve yasin çok genç hala.29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?