Evde kaldım! evde kalanlar buyrun:(

Nasibin biryerde seni bekliyordur dert etme nasipten öte köy Yok zamanı gelince evlenirsin

Merhaba sevgili konu sahibi sizin konunuza geçmeden önce gerçekten bu platforma üye olduğumdan beri gerçekten üzülerek ve şaşırarak sürekli karşılaştığım bir durumdan bahsetmek istiyorum. Buraya üye olduğumdan beri farklı konularda bir çok başlığı okuyorum ve altına yapılan yorumlara bakıyorum. Gerçekten bazı insanlar ' birileri bir şeyler yazsa da ben de topa tutsam' diye bekliyor. Kız başlık açmış ve demiş ki; evde kaldım, evde kalanlar buraya' biri de altına yorum yazıyor ki; ' işin var gücün var ne kocasi' , 'biz evlendik de iyi halt ettik ne yapacaksin' ,koca koca diye öldünüz' bilmem ne. Ya size ne kardeşim? Sürekli birilerine söyleyecek olumsuz ve suçlayıcı yorumlarınız var. Kız evde kalanları davet etmiş başlığa. Gelme, yazma. Senden o bad yorumlarını duymak istememiş ki. Kendisi gibi düşünen insanları çağırmış ya da güzel bir şeyler duymak istemiş. Ne inanılmaz kişiler var bu platformda ya. Ben mutsuzum sen de mutsuz ol mu diyorlar ne diyorlar anlamıyorum. Neyse.. yine çok sinirlendim. Sevgili Penelope35, size gelince; lütfen saçma sapan yorumlara takilmayin. Evlenip çocuk sahibi olmak isteyen insanlar demode oldu bu devirde. Çünkü biz kocayı para için istiyoruz. İşimiz gücümüz yoksa evlenmeyi düşünebiliriz. Diş hekimi olarak evlenmeye ve çocuk sahibi olmanıza gerek yok. Nasıl olsa dis hekimisiniz. Aradığınız her şeye sahipsiniz. Tövbe tövbe.. şunu soylemeye çalışıyorum, ben de isbguc sahibi biriyim ve 37 yaşındayım. Bu zamana kadar gerek kendi isteğimle gerekse kısmet olmadığından bekar kaldım. Ben de hayatımda biri olsun istedim. Çocuk sahibi olmayı da çok istiyorum. 33 yaşımda kadar hayatımda kimse yoktu ama şimdi evlenmek üzereyim. Ve 33 yaşımda kadar gerçekten saçma sapan deneyimler yaşadım. Sosyal medyadan da arkadaşlıklarım oldu ama bir sekilde olmadı. Sonra, belki komik gelebilir ama müstakbel eşimle Facebook ta tanıştık. Üstelik o izmir de ben Ankara saydım. Sonra Ankara ya geldi benim için. Aradan 4 yıl geçti ve evleniyoruz. Her şey değişebilir yani. Kısmet bu işler. Neyin nerden geleceği belli olmaz. Yani tabi ki de deneyebilirsiniz sosyal medyayı. Benim bir çok arkadaşım da o hesaplardan tanışıp evlendi. Bu çağda çok normal çünkü insanların sanal ortamdan tanışması. Hem siz kültürlü ve kendini bilen birisiniz sonuçta. Dikkat ederek kullandığınız sürece bir sorun olacağını sanmam ama çeşitli ortamlara da yavaş yavaş katılabilirsiniz. Mesela turlara katılabilirsiniz. Tatil ve eğlence turlarına. Tavsiye ederim. Bu şekilde ben karşınıza çıkacağına inanıyorum. Ve istediğiniz kadar işiniz gücünüz paranız olsun, hayatı biriyle paylasmasiginizda anlamı yok. Tabi ki evlenince mutlu olacağımizin garantisi yok. Ama bunun evlilik ya da bekarlikla alakası yok ki. Herkes hayatında bir yoldaşı olsun ister. Çocuk sahibi olmayı isteyebilir. Saçma sapan yorum yapmis olmak için yorum yapmaya gerek yok!

Niye insanın hayatında birisini istemesi suç mu

En şok olduğum evde kalma konusu. 29 yaşında bir diş hekimi evde kaldığını düşünüyor.

Evde kaldım diyen birini çevremden uzaklaştırma hızım=ışık hızı.
Ama burda evli olup da bizim başımız göğe mi erdi diyenler de bu kadar memnun değillerse boşansınlar. Kadın 30 yaşında mesleğini eline almış evlenmek istemesi kadar doğal bir şey yok bellemişsiniz hobi edin, eğitime katıl. Duygusal tatmin ayrı şey eğitime katılmak ayrı şey. Bunu yirmilerinin başındaki kişilere söyleseniz anlayacağım da her yaş grubuna da aynı şey yazılmaz ki.

Buraya bir izdivaç köşesi acilsada evde kalanları tanıştırsak ne güzel olurdu...bu süreçte başka türlü tanisamayacaklar

inşallah bu psikolojiyle sadece evin, araban ve mesleğin için sana evlilik amacıyla yaklaşan sinsinin birine kapılıpta evlenmezsin. Çünkü bu tipler mükemmel bir aşık, aşırı ilgili bir eş adayı olarak görünebilirler. Tecrübeyle sabit.

Okumuş insansınız üstelik hekimsiniz fakat düşünce tarzınızı hiç beğenmedim. Evde kalmak nedir yahu? Satılık mal mısınz afedersiniz. Neden biri sizi alsın ki ? Eşya mısınız siz? Ayrıca bu işler nasip kısmet işidir. Zamanı vardır. Evlenmek için ne bu acele. Ben de 29 yaşında evlendim. Okuldu işti düzenini kurmaktı derken zaten yaşımız 30 oluyor. Acele etmeyin bu kadar.

Kuzenim de 30 yaşında evlilik düşünüyorum kız Yok diye dert yanıyor polis, yakışıklı 30 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…