Evde kaldım! evde kalanlar buyrun:(

Kesinlikle. Bir de bizler meslek icabı kanıt isteriz-adamın aşkından bir emin olalım hele 😁
Yapı olarak evcimen bir tipse konu sahibi evlenmeyi bu yüzden çok istiyor olabilir aslında. Ben sırt çantasıyla dünyayı dolaşmak isteyen bir yapıda olduğumdan evlilik bana prangalar sundu 😁

Evet kendi aşkımızdan ve adamın aşkından yüzde yüz emin olmalı 😂
Ben de çok evcimenimdir belki ben de şimdiye evlenmesem böyle derdim bak bunu düşünmedim. 15 gün evden çıkmasam bunalmam 😂

bu arada eski konulara mesajlara falan bir göz gezdirdim geçmişte ilişkileri de olmuş konu sahibinin ama evliliğe gitmediği için böyle hissediyor sanırım.

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:(
Evde kalma diye bir olay yokki aslında. Adı üstünde mecazi “anlamda evde kaldım “ ne demek evde kaldım . Hep şaşırmısımdır bu cümleye . Evlenemeyince evin içinde hapis mi olunuyor insanlar mutlu olamıyorlar mı? Evde kaldım , mutsuz bir evlilik ve sonrasında bir sürü psikolojik olaylarla karsılasılacagına , madem diş hekimisiniz ne güzel mesleğiniz var , ona yönlenin . İsinizde başarılı olmaya bakın . Daha gençsiniz , mutlaka kendinize göre biriyle karşılaşırsınız, öyle sitelere de üye olmayın bence hassas bir insansanız hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz .

Gezin, eğlenin, günlerinizi evlenemedim diye üzülerek geçirmeyin. Nasibinizde varsa zamanı gelince evlenirsiniz.

29 yasinda, dis hekimi bir de begenilen bir kadin olsam pihuuuuu 😂
Hayatinda biri olmasina yada evlenmeye odaklanan insanlar genellikle birileriyle tanisma konusunda sorun yasiyorlar buna artik cok inaniyorum. Ama nerede rahat, asil odagi bu olmayan bir kadin varsa uzerlerine yagiyor resmen 🤷‍♀️
Ters cekim yasasi bu.
Mesela cocuk olmasini istersin olmaz. Aslinda hicbir sorun yoktur ama olmaz nedrnse. Her ay eczaneye gidip gebelik testi alirsin ve negatif ciktiginda oturup aglarsin ama sonra bu duygulari birakip amaaan olursa olur olmazsa olmaz diye dusundugunde bir de bakarsin hamile kalmissin (Ben de oyle oldu).
Etrafina yaydigin enerji ile ilgili sanirim. Bu dusuncede olmayip sadece tanistigi kisileri tanimaya calissa, olursa olur diye baksa olaya belki de olacak.
Bazen cok isteyince olmuyor. Hayati akisina birakmak lazim.

Evli olanlar olarak zamanında evlenmeyi hepimiz çok istedik yani, kimse eh hadi evleneyim bari deyip lafına evlenmedi gayet, bu neyin hor görmesi anlamadım.
Aynı yaştayız, kardeşim de dahil birçok arkadaşım aynı dertten muzdarip. Siz de dahil çoğu arkadaşımın yaşam standartları yüksek, iyi meslekleri var güzeller, alımlılar. Ben biraz dışarıdan 'fıstık gibi kız, mesleği de iyi bana mı bakacak' izlenimi verdiğinizi düşünüyorum. Aslında dikkat çeken ama yakınlaşmaya imkan vermeyen duruşunuz var ondan kaynaklanıyor hep. İnsanların sizi tanımasına fırsat verecek ortamlara girin, çevre edinin öyle öyle oluyor hep inanın. Ama zor biliyorum şimdilerde çevre de yok herkes kendi kabuğunda yaşıyor hayatı. İnşallah hayırlı zamanda hayırlı birisi çıkar karşınıza ♥️

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:(
Neden kendinize böyle EVDE KALMAK gibi çirkin yakıştırmalar yapıyorsunuz?

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:
kısmet... der susarım.
isiniz var eviniz arabaniz var ee hayitinizi yasayin arkadaslarinizla vakit gecirin, soyallesmek su donemde koronodan dolayi biraz zor ama su surecler gectiginde de sosyallesin illa ki kismetiniz onunuze cikacak ve sizi bulacaktir. Cok da acele etmeyin bence. 29 yas bence hala genc bir yas.

Etrafinizdaki insanlarla kendinizinkiyasladiniz icin herseye gec kalmis gibi hissediyorsunuz ama yanlis birndusunce bence.
Zamani var demek ki, akısına birakin siz bu konunun uzerine dustukce olmaz.
Hadi diyelim birisi oldu ama sirf oldugu icin evlendiniz aceleye ile kacirmayayim diyip. Ya peki asik olucaginiz birisi cikarsa karsiniza dogru kisiyi ozaman bulursaniz?? Bence bekleyin ve akisina birakin

Belki Allah sizi koruyordur bilemezsiniz...biz neler neler çektik keyfinize bakın lütfen...koca dertten sorundan başka birsey degil
Bazen bana da diyorlar gencsin yeniden evlebilirsin diye...Diyorum ki don yikamak icin mi? Yemek, camasir, utu icin mi? Kaynana gorumce derdi cekmek icin mi? Tatilde once kimin ailesine gidecegiz diye tartismak icin mi? Annemi neden aramiyorsun laflari duymak icin mi ya da icimize hic girmedin, el gibisin, bir gelip kayinvalidenin evini mi temizledin, misafirini mi agirladin laflari icin mi? Her gun kayinvalidelere gitmek icin mi... elinde kumanda tv karsisinda gobegini kasiyip uyuyan adamin horultusunu cekmek icin mi? Uganda ligine kadar izleyip kumandayi vermeyen adam tv de ne acarsa seviyormus gibi davranip mac izlemek icin mi... bu liste uzar gider...
Hayati guzellestiren adam cok az... genelde hep sorun kaynagi... Adamlar iyi olsa annesiyle kardesiyle problem yasiyorsun. Ille bir yerlerden birseyler oluyor. Ben hic dort dortluk cok cok mutlu bir evlilik gormedim. Masallardaki gibi saniyor bekarlar da... isin ic yuzu oyle degil aslinda.

Son düzenleme:
Sanirim sen kendini eksik hissediyorsun ve tamamlanman icin bir erkege ihtiyacin oldugunu dusunuyorsun. Bu dusuncede olursan omur boyu o kisiyle tam hissedeceksin kendini. O kisi hayatindan cikinca yine eksik kalmis hissedeceksin. Yani hep birilerine bagimli olacaksin. Oysa sen tamsin. Bir farkina varabilsen...Kendinin tam oldugunu hissetsen o kisi seni bulacak...

Evde kalmadın, nasibinde olanı yaşıyorsun. Eminim güzelsin de.. Bu zamanda erkekler kadınlardan korkuyor bunu samimi söylüyorum, artık kızlar erkeklerin peşinden koşuyor..
Bu konu ile ilgili bazı dualar var, onlara bakın internetten, dilerim kısmetiniz yakın zamanda açılır, Rabbim hayırlı evlilik hayırlı eş nasip etsin.

Konu sahibi için koca meraklısı diyenleri anlamıyorum. Meslekle, eğitimle vs. evlilik düşüncesinin, evlenmek istemenin nasıl bir alakası var acaba? Toplumumuzda 30 yaşına ulaşan hala bekar olanlara verilen bahsi geçen, konu sahibine kullandığı için kızdığınız o evde kalmış etiketinin yapıştırıldığını zaten biliyoruz. İnsanlar dile getirmese bile zihninden geçiriyorlar belli bir yaşa gelip de evlenmemiş olan bireylere karşı “evde kalmış” sözünü.
Konu sahibi seni gayet iyi anlıyorum. Yaşlarımız çok yakın ben de çalışıyorum uzun süredir. Ara sıra ben de aynı fikirlere kapılıyorum ki normalde evlilik sorumluluğundan, evlilerin karşılaşmış oldukları sıkıntıları yaşamaktan korkarak yalnız yaşama fikrine daha yakınken yaşıyorum bu durumu. Pandemi döneminde daha sık aklıma gelmeye başladı hatta bu durum. Çünkü yaşıtlarımın neredeyse hepsi evlendi, çoluk çocuğa karıştı. Ortada aday adayı dahi yok bende. Bu sene zaten öyle bir ihtimal için ortam da olmadı birçoğumuz için. Yani sanırım 30’u aşacağım böyle böyle. Sonrası da artık daha da zor olur gibi geliyor. Nasip gerçekten, ben böyle düşünüyorum. Olması gerekiyorsa mutlaka bir şeyler vesile olur, gerçekleşir. Umarım karakteri güzel, merhametli, iyi insanlar çıkar karşımıza.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ters cekim yasasi bu.
Mesela cocuk olmasini istersin olmaz. Aslinda hicbir sorun yoktur ama olmaz nedrnse. Her ay eczaneye gidip gebelik testi alirsin ve negatif ciktiginda oturup aglarsin ama sonra bu duygulari birakip amaaan olursa olur olmazsa olmaz diye dusundugunde bir de bakarsin hamile kalmissin (Ben de oyle oldu).
Etrafina yaydigin enerji ile ilgili sanirim. Bu dusuncede olmayip sadece tanistigi kisileri tanimaya calissa, olursa olur diye baksa olaya belki de olacak.
Bazen cok isteyince olmuyor. Hayati akisina birakmak lazim.

dogru ters cekim olabilir. hatta birinden mesaj yada arama beklersin asla gerceklesmez, tam umidi kesersin bir bakarsin gelmis o arama.
bebek olayi benimde oyle oldu, 6 ay boyunca her ay basinda bekledim testin olmadi. sonra biraktim.. suphelendigim ay testi yapip birakip gittim 5 dakika bekleniyor ya 15-20 dakika sonra gelip baktim oylesine goz ucuyla bakip cope atacaktim bir baktim 2 cizgi.

cevreme bakiyorum gercekten amaci evlenmek olan insanlarin karsilarina pek kimse cikmiyor, aman iki eglenicez gozuyle bakanlara kismet yagiyor. yada her zaman onceligi kendisi olanlar cok fazla deger gorurken, onceligi karsi taraf olanlar degersizlesiyor gibi..

Ben bu enerji olayina cok inaniyorum ya.

Öncelikle insanlarla çok iç içe olan bir mesleğin var.,Muayenehanede çalışıyorsan Hastalar, hasta yakınları hep bir potansiyel içerir. ( hastalarla çıkmak değil de hastaların tanıdıkları vs, hastalar etik olmaz)Genç, bekar olduğunu duyan mahalle teyzeleri hemen işe koyulur. Bir kaç hekimli bir poliklinikteysen hekim arkadaşların arkadaşları, ya da yeni başlayan hekimler olabilir. Kamuda çalışıyorsan tayin isteyebilirsin yeni bir yer, yeni kişiler demek. Ben eşimle tayin olup gittiğim yerde tanışmıştım mesela, yaşım da 29 du😊

dogru ters cekim olabilir. hatta birinden mesaj yada arama beklersin asla gerceklesmez, tam umidi kesersin bir bakarsin gelmis o arama.
bebek olayi benimde oyle oldu, 6 ay boyunca her ay basinda bekledim testin olmadi. sonra biraktim.. suphelendigim ay testi yapip birakip gittim 5 dakika bekleniyor ya 15-20 dakika sonra gelip baktim oylesine goz ucuyla bakip cope atacaktim bir baktim 2 cizgi.

cevreme bakiyorum gercekten amaci evlenmek olan insanlarin karsilarina pek kimse cikmiyor, aman iki eglenicez gozuyle bakanlara kismet yagiyor. yada her zaman onceligi kendisi olanlar cok fazla deger gorurken, onceligi karsi taraf olanlar degersizlesiyor gibi..

Ben bu enerji olayina cok inaniyorum ya.
Belki de karsisina cikan erkeklere evlenmek istiyorum enerjisini cok veriyor bilemiyorum. Ama dediginiz dogru hayatinin merkezine kendini koyanlar hep daha degerli oluyor. Merkeze esini koyanlar da hep ilgisiz eslerle evlenip sacini supurge de etse deger gormeyenler oluyor.
Sanirim beklenti olmadan tadina vararak yasamak lazim hayati...

Aslında umutsuzluk değil . Sizin durumunuzda olan yani hayatını düzene sokmuş herkes evlenip yuva kurmak ister.
Umutsuzluğa kapılmayın ama bu aralar hayat herkes için biraz umutsuz. Ben evliyim bi de oğlum var ama oğlumla başbaşa yine evde kalıyorum. Eşim görevde şartlar zor , özlem ağır ,tek başına çocuk büyütmek Zor, aileleri idare etmek zor.... Zorluklar hiç bitmiyo. İnsan sevdiğine kavuşunca hayat hep güzel olacak saniyo ama maalesef öyle olmuyo.
Hayat dediğiniz gibi herkese zor, bekarlara da zor yani ama evliyken sevdiğiniz insana sadece sarılmak bile bir çok şeyin üstesinden gelmek için güç katıyordur insana.

Bu tarz konulara "eğitimli insansın, evlilik evlilik diye ağlıyorsun" diyenlerden de gına getirdik artık. Yalnızlık Allah'a mahsus, insan hele ki hayatta elde edeceğini etmiş, belli bir yaşam standardına ve tatmine ulaşmışsa daha çok ihtiyaç duyuyor hayatı paylaşacak birine. En basitinden karantinada evde tek başıma konuşacak insana hasret kaldım :KK14:

Aracı olayım bende amcam var 40 yaşında çok ünlü bi işadamının özel güvenlik görevlisi koruması yani.. bir bak istersen ... hatta bütün tekliflere bak böyle seç beğen mesela kafana uyan olursa düşünürsün...😊
Erdoğanın koruması vardı bizde de bayadır kız bulamıyordu annesi şükür buldu yeni evlendi nasip işte 😁kimileri koca bulamıyor kimileri hanım bulamıyor nerede bu insanlar karantinada

Hayat dediğiniz gibi herkese zor, bekarlara da zor yani ama evliyken sevdiğiniz insana sadece sarılmak bile bir çok şeyin üstesinden gelmek için güç katıyordur insana.

Bu tarz konulara "eğitimli insansın, evlilik evlilik diye ağlıyorsun" diyenlerden de gına getirdik artık. Yalnızlık Allah'a mahsus, insan hele ki hayatta elde edeceğini etmiş, belli bir yaşam standardına ve tatmine ulaşmışsa daha çok ihtiyaç duyuyor hayatı paylaşacak birine. En basitinden karantinada evde tek başıma konuşacak insana hasret kaldım :KK14:
Sizi anlıyorum zaten sevmek sevilmek bağ kurmak aidiyet hissiyatı bunlar en insanca hisler. Allah iyilerle karşılaştırsın. Yalnız evlilikten çok şey beklemeyin. Harika bi evliliğe sahip olabilirsiniz ama hayat yine de bırakmıyo insanlar mutlu olsun. Haklısınız sevdiğine sarılmak güç verir insana gerçekten de. Ben de evliyim ama şartlar eşime sarilmama izin vermiyor maalesef.

Evde kaldım ne demek ya? O kadar okumuşsunuz ama vizyon bu kadar... Kızdım cidden.

Sevebileceğim birisi karşıma çıkmıyor, üzülüyorum deseniz normal de böyle başlık açtığınızda amacınız sadece iyi kötü bir koca sahibi olmakmış gibi oluyor... Yakışmıyor...

Back
X