- Konu Sahibi kalliope85
sanırım evde kalmak diye bişi yok artık cnm.. o eskidendi..şimdi insanlar 30-40 yaşında bile evleniyolar..önemli olan hayatının geri kalanını evli geçirmek değil sevdiğin ve seni yaşadığına pişman etmeyecek biriyle geçirmek..o yüzden bol bol dua et Allah hayırlı bi insanla karşılaştırsın..evlilik tabiki çok güzel ama seni mutlu eden biriyle olduğunda..yoksa sırf evde kalmamak için biriyle tanışıp evlenmeyi asla düşünme..senin kısmetin vardır ve karşına çıkmak için zamanını bekliyodur..Allah hayırlısıyla çıkarsın karşına..
aslında ben de çok evlilik taraftarı bi insan değilim. hatta bi süre öncesine kadar evlilik karşıtı bi bayandım. fakat gel gelelim Türkiye'deyiz. evlilik şart. aileme "sevgilim var, takılıyoruz" diyemem :)
bi de asıl sorun... ve beni sanırım evliliğe asıl iten... biyolojik yaş be-bek be-bek diye ötecek günün birinde. hadi 29-30'da evlensem... bi 2-3 sene kendi kendimize takılsak... e 33-34'te anne olmak için denemelere başlasak :s (tek tüpüm var, anne olma ihtimalilm %50 maalesef) yahu zaten 35'ten sonra çocuk yapmak daha sıkıntılı (doktorum söyledi)