Evde kaldin evde kaldin!!!!

Nasip biri cikarsa olur. Olmazsa da ne yapayim,hayirlisi diyorum. Sirf evlenmis olmak icin evlenmek istemiyorum.
Guzel bi isim var, yuksek lisans yapiyorum. Annem 25imden beri surekli evlen evlen evlen.
Demez miyim kac kez dedim. Annecigim kismet hayirlisi dedim. Hayirlisi mi kalmis 28 olmussun hayatin bitmis diyor.
Benimki de derdi ki
Ennnn kötü evlilik bekarlıktan yine iyidir

Kucukken babaannem buyuttu beni.
Annem calisiyodu o zamanlar.
Ergenligimde sicak bi iliskimiz olmasa da normaldik.
20lerimde universiteyi baska sehirde okudum. Umrunda degildim, babam arardi ilgilenirdi.
25ten beri burnumdan getiriyor.
Babam o kadar uzuluyor ki icime atiyorum. Asla ona soylemiyorum ki uzulmesin.
Başkası bakmış size.Evde de durmamışsınız , şimdi evde durmanız batıyodur ona.Ayrılırsanız rahat eder , laf da söylemez evlen diye.Bence onun evlen diyerek asıl demek istediği evden git.Var böyle anneler.Çocukları yük görüyorlar bir yaştan sonra.Ne denir ki Hakkı'nızda hayırlısı olsun aldırmayın.

Ayy cok tesekkur ederim.
Sirf artik bana laf etmesin hem beni hem babami uzmesin diye eve o kadar gec geliyorum ki. Kutuphanede calisiyorum ya da bi yerde tek basima oturup saatlerce kitap okuyorum.
Bazen cok yoruluyorum hemen eve gelip odama kapaniyorum. Mutfaga girince pesimden girdigi icin cantamda atistirmaliklarim oluyor.
Ozguvenimi cok sarsti. Aynalara bakmaz oldum. Diyete basladim tiroid sorunum yuzunumden veremiyomusum o donem o kadar az yedim ki bayilacaktim sokakta.
Annemin dilinden oyle de kurtulamadim. Yolda bayildim eve getirdiler sagolsun.
Insanin annesi napar? Uzulur degil mi?
Diyeti bile beceremedim sen ye insallah 200 kilo olursun da.boyle seyler iste.

Evlilik degil de ayri eve ciksam ne iyi olacak. :KK43:
Çok üzüldüm keşke böyle olmasaydı. İnsan annesini secemiyor. Artık laflarindan kurtulmak için hayatınızı riske atmissiniz resmen. Kilo vermek istiyorsanız kendiniz için verin. Diyetisyene danışın size uygun diyeti o belirler. Aç kalmak çok tehlikeli. Umarim hakkinizda hayırlısı olur istediğiniz eve çıkarsınız.

Başkası bakmış size.Evde de durmamışsınız , şimdi evde durmanız batıyodur ona.Ayrılırsanız rahat eder , laf da söylemez evlen diye.Bence onun evlen diyerek asıl demek istediği evden git.Var böyle anneler.Çocukları yük görüyorlar bir yaştan sonra.Ne denir ki Hakkı'nızda hayırlısı olsun aldırmayın.

Dogru soyluyosunuz ben her zaman yuk oldum anneme.
Ama ben eve uyumadan uyumaya geliyorum resmen. Ya insan bi hafta sonunu evde geciremez mi, hasret kaldim evde bir gun gecireyim ya.
Benim regl sancilarim cok siddetli gecer. Kac kez acile gittim agrisina dayanamayip.
O gun birakin isi sokaga bile cikamam. Annem su yasimda numara yaptigimi soyler. O halimle aglaya aglaya evden ciktigimi bilirim.
Ne diyim ki ben.
Aldirmiyorum yillarim boyle gecti ama biktim artik.
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.

Annem de beni darliyor ve cok uzuluyor insan anliyorum.
Baskalarini basarili iyi goruyor benim de boyle kalacagimdan korkuyor etraf da etkiliyor.
Allah yardimcin olsun.
Bir de annem erkek sevsin yeter tarzinda bir insan ben de zaten karsilikli olsun istedigim icin aradigim ozelllikler oldugu icin yalniz kaldim ama o konuda anlasilmiyorum.

Çok üzüldüm keşke böyle olmasaydı. İnsan annesini secemiyor. Artık laflarindan kurtulmak için hayatınızı riske atmissiniz resmen. Kilo vermek istiyorsanız kendiniz için verin. Diyetisyene danışın size uygun diyeti o belirler. Aç kalmak çok tehlikeli. Umarim hakkinizda hayırlısı olur istediğiniz eve çıkarsınız.

Cok tesekkur ederim.
Artik biraktim oyle sacma sapan diyetler yapmayi.
Isten gelince bi gun ac misin demez, ben mutfaga girince sen otur batirma ben cikaririm der.
Ben de haliyle yemiyorum. Iste boyle boyle sacma sapan beslendim.
Simdi dikkat ediyorum ama disarda oldugu kadar iste.

Baskalarini basarili iyi goruyor benim de boyle kalacagimdan korkuyor etraf da etkiliyor.
Allah yardimcin olsun.
Bir de annem erkek sevsin yeter tarzinda bir insan ben de zaten karsilikli olsun istedigim icin aradigim ozelllikler oldugu icin yalniz kaldim ama o konuda anlasilmiyorum.

Benim annem de evleneyim de yeter. Kim oldugu onemli degil modunda ama kendi asik olarak evlenmis. Cok bencil bence
Ben de dogru insani bulamazsam yalniz kalacagim ve hic umrumda degil.
Herkes evlenmek zorunda mi ya ?
Ben boyle tercih ediyosam kime ne
Ah ama iste annem.. Anlamiyor asla

Allah yardimcin olsun.

seni ben anliyorum ayni dusuncelerdeyim:KK51:

Kredi borcum var biter bitmez cikacagim. Kendi evimde olmanin hayalini kuruyorum surekli.
Mutfaga giremiyorum, kendime bisey yapamiyorum cunku annem surekli evlen de kendi mutfagina gir diyor. Bulasiklari falan cikarcaksam anca.
Inanilir gibi degil dmi ama gercekten evimde siginti gibi yasiyorum.
Resmen cehalet ürünü hep bunlar işte

Resmen cehalet ürünü hep bunlar işte

Iste bu cahilligi sadece bana. Ablamla gecen gun kisir borek corek yapmislar.
Whatsapp grubunda gordum fotograflarini cekmisler gruba atmislar. O aksam eve gittim sen diyettesin yemezsin dedi direkt.
Ben de yemicem zaten dedim. Ballandira ballandira nasil keyifli vakit gecirdiklerini anlatti. Annem bu zulmu bana niye yapiyor.
Biktim.

Evlenirsin güzel bi yuvan olur sonra da çocuk baskısı başlar kendimden biliyorum

Konuyu ve yorumlari okuyunca benim bile icim sisti.
Bence ayri eve cik.
Hic sordunmu annene sana boyle davranmanin nedenlerini?
Kendisini fasulye ustundeki piremses saniyor sanirim. Makyajli botokslu haliyle seni begenmiyor peh. Birdaha senin annen oldugumu kimseye soyleme vs derse sende senin cocugun oldugunu kimseye soyleme. Botoksuz ve makyajsiz cok cirkinsin. Anne dedigin oyle olmaz vsvs de... :KK70:
Tabi fazla abartmamak lazim. Ama bunca lafin ustune bende bir iki sey soylerdim karsilik olarak.
Hadi iyi niyetinden yapiyor olabilir sonucta annen..ama uzun sureligine bu soyledigi seyler psikolojik siddette giriyor. Yani hic hos degil. O yuzden empati kurmasini sagla hic anlamiyorsa da ayri eve cik.

Iste bu cahilligi sadece bana. Ablamla gecen gun kisir borek corek yapmislar.
Whatsapp grubunda gordum fotograflarini cekmisler gruba atmislar. O aksam eve gittim sen diyettesin yemezsin dedi direkt.
Ben de yemicem zaten dedim. Ballandira ballandira nasil keyifli vakit gecirdiklerini anlatti. Annem bu zulmu bana niye yapiyor.
Biktim.

sorsana bir annene hayirdir sana ne yaptim diye...yarin git ev bul kurtul cildirtir adami bu anne

Konuyu ve yorumlari okuyunca benim bile icim sisti.
Bence ayri eve cik.
Hic sordunmu annene sana boyle davranmanin nedenlerini?
Kendisini fasulye ustundeki piremses saniyor sanirim. Makyajli botokslu haliyle seni begenmiyor peh. Birdaha senin annen oldugumu kimseye soyleme vs derse sende senin cocugun oldugunu kimseye soyleme. Botoksuz ve makyajsiz cok cirkinsin. Anne dedigin oyle olmaz vsvs de... :KK70:
Tabi fazla abartmamak lazim. Ama bunca lafin ustune bende bir iki sey soylerdim karsilik olarak.
Hadi iyi niyetinden yapiyor olabilir sonucta annen..ama uzun sureligine bu soyledigi seyler psikolojik siddette giriyor. Yani hic hos degil. O yuzden empati kurmasini sagla hic anlamiyorsa da ayri eve cik.

Grip oldum annem bana yaklasmadi.
Ya anne boyle mi olur
Dogru soyluyosun sana anne dememem lazim anneligini gormuyorum dedim.
Bu kadar agir konustum. Umrunda olmadi.
Empati kurmuyor asla.
Evlen git evlen git. Ben senin icin soyluyorum. Anne olunca anlarsin. Laflar hep bu.
Anne olmadan da anliyorum ve bir insan , evladina sunlari yapmamali ya.
Insallah hayirlisiyla evden bi ciksaydim baska bisey istemiyorum.

Ahahh ayni annem. Kendisi o cagda 27 evlenmis bir de ona ragmen öyleydi. Dedikleri bir kulagimdan girer digerinden cikardi. Dinlemezdim bile. Hatta duyuyor musun diye gelip durterdi. Bosver.

Back
X