- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
Evlen kiz Ev le ne cez vermezlerse ka ca caz
![]()
havuc yiyordum zalim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlen kiz Ev le ne cez vermezlerse ka ca caz
![]()
sorsana bir annene hayirdir sana ne yaptim diye...yarin git ev bul kurtul cildirtir adami bu anne
Babamla benim yuzumden bosanmaya kadar geldiler. Babam anneme evden git dedi. O raddeye geldik.
Artik susuyorum da babam bisey demesin.
Kredi borcum biter bitmez gitcem.
Ya bilmiyorum cok mu zavalliyim ama ev esyalari satan yerlere gidip evime alcak seylere bakiyorum. Oyle hayallerim var iste.
Yeter ki gideyim.
nee kadar sure var
6 ayim kaldi. Asker gibi gun sayiyorum.
Yoo hicde gec bi yaş değilInan ben de oyle dusunuyorum. 28 cok mu gec ?
Anlamiyorum annemin derdi ne ?
Tatli tatli konustum olmadi tartistim olmadi.
Evlen dese iyi gene, seni bu yuzunle kim napsin, bu kilonla napsin. Tamamen kafayi bana takmis durumda. Sasirdim ne yapacagimi bilmiyorum.
İlginç gerçekten annenizin böyle devamlı olarak söylemesi . Tamam güzel herkes evladının mutlu bir yuva kurmasını ister ama herşey vaktiyle , zamanıyla olur . Ama ben bir anlam veremedim hiç takmayın cevap vermeyin duymamazlıktan gelin en iyisi . Benim annem de evlenme bir daha (daha önce boşandım) başına dert mi alacaksın çalışıyorsun kazanıyorsun gez dolaş keyfine bak der hepBiktim artik gercekten.
28 yasindayim. Annemin her gun ama istisnasiz her gun baskilarina maruz kaliyorum. Surekli evde kaldin evde kaldin, seni bu halinle kim sevsin, yuzune bakan cikmaz senin, yalniz oleceksin ve daha neler neler.
Psikolojisi bozuk dicem ama etrafindaki insanlara o kadar hassas ve iyi ki.
Kuzenlerime, komsularima hatta arkadaslarima bile melek. Hatta herkes onunla tanisinca sansli oldugumu soyluyorlar. E bende bi sorun var da ondan yapiyor dicem. O da yok.
Kendi halimde sessiz bi insanim.
Dayanamiyorum artik.
Babamla surekli tartisiyolar bana dedikleri yuzunden. Babama bosver diyorum cunku daha cok hirslanip daha cok saldiriyor.
Gercekten artik cildircam.
Ablan bekar mi evli mi ?Iste bu cahilligi sadece bana. Ablamla gecen gun kisir borek corek yapmislar.
Whatsapp grubunda gordum fotograflarini cekmisler gruba atmislar. O aksam eve gittim sen diyettesin yemezsin dedi direkt.
Ben de yemicem zaten dedim. Ballandira ballandira nasil keyifli vakit gecirdiklerini anlatti. Annem bu zulmu bana niye yapiyor.
Biktim.
Ablan bekar mi evli mi ?
Sizi çok iyi anlıyorum. Anneniz bir psikoloğa görünse keşke. Ama kabul etmez tabi ki. Hmm belki absurd gelecek ama 2 günlüğüne haber vermeden arkadaşınızda mi kalsanız? Belki öyle anlar hata yaptığını.
Onunla uğraşmıyor mu annen ? Aslında genelde ayrılanlarla daha çok uğraşırlar ama sizde tam tersi olmuş .Ablam bosandi simdi bizde.
Yazdiklarini okuyunca şok oldum kusura bakma ama bu nasıl bir annedir böyle? Ne demek bana anne deme demek ? Valla sen çok sabirlisin ben bir dk bile durmazdım o evde o anneyi de aramazdım. Benim ablamda şişman ve 28 yaşında . Anneme kalsa hicbir çocuğunu evlendirmeyecek yumosum diye sever ablamı. Bu ne böyle yahu ! Üstelik başarmışım akedemisyen olacaksın ayrıca annen dahi olsa belli bir yaştan sonra karışamaz sana . Bana kalırsa sen çok iyisin ben olsam anneme illaki laf sokar altta kalmazdım. Iyi yapamamissiniz çirkinsem de suç sizin derdim
Çok üzgünüm. Maalesef ailemizi kendimiz seçemiyoruz işte. Aklım almıyor annenizin davranışlarını. O zaman biraz daha sabır edin maddi olarak hazır olunca ayrı eve çıkarsınız. Allah yardımınız olsun çok zor. Ne olursa olsun Anne işte.Asla gitmez. Bazen diyorum ben mi hastayim o mu hasta.
2 gunlugune arkadasima gitsem umrunda olmaz nerden biliyorum. Ben universiteyi Istanbul'da okudum. Sonucta buyuk sehir ilk kez gitmisim. Annem beni aramazdi iste babamin gozune batmasin diye kirk yilda bir arardi.
Yurtta kaldim ilk sene sonra eve ciktim bi gun sen nerde kaliyosun demedi .
Babam her seyimle ilgilendi.
Yani sizin dediginiz normal annelerde ise yarar muhakkak ama benim annemde sanmiyorum.
Cok tesekkur ederim.
Onunla uğraşmıyor mu annen ? Aslında genelde ayrılanlarla daha çok uğraşırlar ama sizde tam tersi olmuş .
Çok üzgünüm. Maalesef ailemizi kendimiz seçemiyoruz işte. Aklım almıyor annenizin davranışlarını. O zaman biraz daha sabır edin maddi olarak hazır olunca ayrı eve çıkarsınız. Allah yardımınız olsun çok zor. Ne olursa olsun Anne işte.
Seni doğuran annen mi yapıyor bunları aaaa