Evde kaldin evde kaldin!!!!

Ugrasmak ne demek.
Ona oyle destek ki. Yeniden universiteye basladi ablam. Annem surekli ilgileniyor birlikte spora yuruyuse gezmeye alisverise gidiyolar. Asla yalniz birakmiyor.
Ilgilenmesi güzel aslında ama sizi de bunalıma sokmamalı .
Ablanızla durumu paylaşsanız .

Ilgilenmesi güzel aslında ama sizi de bunalıma sokmamalı .
Ablanızla durumu paylaşsanız .

Ablam cok zor gunler gecirdi. Simdi cok iyi cok sukur. Onun adina gercekten cok seviniyorum.
Ablam zaten durumun farkinda. Surekli arar, kendince ilglenir. Annemi takma o oyle der. Kabullenmemi bekliyor ama ona bu muamele yapilmadigi icin annem boyle ya diyip gecmenin bana zor geldigini anlamiyor.

Ablam cok zor gunler gecirdi. Simdi cok iyi cok sukur. Onun adina gercekten cok seviniyorum.
Ablam zaten durumun farkinda. Surekli arar, kendince ilglenir. Annemi takma o oyle der. Kabullenmemi bekliyor ama ona bu muamele yapilmadigi icin annem boyle ya diyip gecmenin bana zor geldigini anlamiyor.
O zaman annene şunu söyle
Anne Hayırlısı Herşeyin bak ablam evlendi ne kadar zorluklar Yaşadı 25 yasında Evlenip mutsuz olacağına 35 yasında Evlenip mutlu olayım de

Tepki verme, duyma, işitme, görmezden gel, söylediği şeylerle eğlen, hikayeler uydur kafa bul kendisi gerilsin

Iste oyle yapiyorum. Umursamiyorum artik duymuyorum.
Iste bazen oyle anlarda oyle seyler yapiyor ki.
Mesela gecen haftalarda agir grip oldum. Eve geldim mecbur, babam nane limon kaynatti ablam da salonda battaniye yastik getirdi.
Annemin bi anda salonu temizleyecegi tuttu.
Yani ben ne diyim ki artik. Duymuyorum gormuyorum ama oyle bi an geliyo ki dayanamiyorum.
Cok tesekkur ederim. Insallah dayanirim biraz daha.

O zaman annene şunu söyle
Anne Hayırlısı Herşeyin bak ablam evlendi ne kadar zorluklar Yaşadı 25 yasında Evlenip mutsuz olacağına 35 yasında Evlenip mutlu olayım de

Onu direkt ablam dedi. Annem de
Ona bisey olmaz senin gibi hassas mi o dedi.
Birak dedim ablama anlatma.
Yok annem beni kizi olarak goremiyor. Evden gideyim de huzura ersin kadin.

defne-28 defne-28 cok tesekkur ederim gercekten yorumlarin icin. Allah razi olsun.
Kimseye anlatamiyorum icimde kalmisti her sey.

28 yaşında evde kalmak? Yok artık.
Siz evli olsaydınız bile anneniz yine sizde bir kusur(?) bulmaya çalışırdı. Yaşınız çok genç, bu devirde 25'ten önce evlenen o kadar az ki..

28 yaşında evde kalmak? Yok artık.
Siz evli olsaydınız bile anneniz yine sizde bir kusur(?) bulmaya çalışırdı. Yaşınız çok genç, bu devirde 25'ten önce evlenen o kadar az ki..

Evet ben de anlayamiyorum. Derdi evden gitmem direkt soyleyemiyor da evlen diyor.
Yoksa diger turlu evden kovacak.

Onu direkt ablam dedi. Annem de
Ona bisey olmaz senin gibi hassas mi o dedi.
Birak dedim ablama anlatma.
Yok annem beni kizi olarak goremiyor. Evden gideyim de huzura ersin kadin.

defne-28 defne-28 cok tesekkur ederim gercekten yorumlarin icin. Allah razi olsun.
Kimseye anlatamiyorum icimde kalmisti her sey.
Rica ederim canım ne demek

Seni de Anlıyorum anneni de Anlıyorum ama her nasip vaktinden önce olmuyor inan . Belki 10 sene sonra çok mutlu bir evlilik yapacaksın belki 3 sene sonra hersey nasip .

Gönlünce olsun hersey bol şanslar :)

32 yaşında evlendim.kayınvalidem kaynım kayınbabam yok.evimde sözlü ya da fiziksel şiddet yok.ekonomik kısıtlama yok.giyim kuşamıma karışan yok.kendi paramı kendime harcarım ağzını açan yok.7 yaşında kızım var sevimli mi sevimli.yanii okut bunları annene 28 yaş nedir.erken evlenip burda ne konular açan var eşleri hakkında.aklını başına alsın saçmalamasın annen.erken ya da geç evlenilebilir önemli olan doğru insanla evlenmek

Rica ederim canım ne demek

Seni de Anlıyorum anneni de Anlıyorum ama her nasip vaktinden önce olmuyor inan . Belki 10 sene sonra çok mutlu bir evlilik yapacaksın belki 3 sene sonra hersey nasip .

Gönlünce olsun hersey bol şanslar :)

Cok tesekkur ederim insallah. :)

Biktim artik gercekten.
28 yasindayim. Annemin her gun ama istisnasiz her gun baskilarina maruz kaliyorum. Surekli evde kaldin evde kaldin, seni bu halinle kim sevsin, yuzune bakan cikmaz senin, yalniz oleceksin ve daha neler neler.
Psikolojisi bozuk dicem ama etrafindaki insanlara o kadar hassas ve iyi ki.
Kuzenlerime, komsularima hatta arkadaslarima bile melek. Hatta herkes onunla tanisinca sansli oldugumu soyluyorlar. E bende bi sorun var da ondan yapiyor dicem. O da yok.
Kendi halimde sessiz bi insanim.
Dayanamiyorum artik.
Babamla surekli tartisiyolar bana dedikleri yuzunden. Babama bosver diyorum cunku daha cok hirslanip daha cok saldiriyor.
Gercekten artik cildircam.

Benimm 31 yaşında evlenen kuzenim var ona da tüm sülale baskı yapıyordu resmen evlensin diye. Baskılara dayanamayıp sırf evlenmek için önüne çıkan ilk kişiyle evlenseydi şimdi ne durumda olurdu bilmiyorum ama şu an hem manevi hem de maddi açıdan o kadar rahat bir hayat yaşıyor ki... eşimle tanışmak için 41 yaşıma kadar bile beklerdim diyo, öyle diyim:)

Sizin kısmetiniz de sizi bekliyor, boşverin annenizi duymayın bile...

32 yaşında evlendim.kayınvalidem kaynım kayınbabam yok.evimde sözlü ya da fiziksel şiddet yok.ekonomik kısıtlama yok.giyim kuşamıma karışan yok.kendi paramı kendime harcarım ağzını açan yok.7 yaşında kızım var sevimli mi sevimli.yanii okut bunları annene 28 yaş nedir.erken evlenip burda ne konular açan var eşleri hakkında.aklını başına alsın saçmalamasın annen.erken ya da geç evlenilebilir önemli olan doğru insanla evlenmek

Ne guzel bir evlilik yapmissiniz.
Allah bagislasin evladinizi.
Annemin derdi benim evlenmemden ziyade evden gitmem. O zaman huzura erecek.
Sabahtan aksama kadar evde yokum. Bi uyumaya geliyorum eve o da batiyor gozune.

Benimm 31 yaşında evlenen kuzenim var ona da tüm sülale baskı yapıyordu resmen evlensin diye. Baskılara dayanamayıp sırf evlenmek için önüne çıkan ilk kişiyle evlenseydi şimdi ne durumda olurdu bilmiyorum ama şu an hem manevi hem de maddi açıdan o kadar rahat bir hayat yaşıyor ki... eşimle tanışmak için 41 yaşıma kadar bile beklerdim diyo, öyle diyim:)

Sizin kısmetiniz de sizi bekliyor, boşverin annenizi duymayın bile...

Degil mi ya. Belki benim kismetim 30umda 35imde cikacak karsima.
Sacma sapan biriyle evlenip ayrilayim mi.
Ben de sirf evlenmis olmak icin evlenmem. Cok tesekkur ederim mesajiniz icin.

Ne guzel bir evlilik yapmissiniz.
Allah bagislasin evladinizi.
Annemin derdi benim evlenmemden ziyade evden gitmem. O zaman huzura erecek.
Sabahtan aksama kadar evde yokum. Bi uyumaya geliyorum eve o da batiyor gozune.
duymamazlıktan gel ooo bana da dediler hem eğitimli hem cahil akraba komşu tanıdık evlen evde kaldın imaları yaptılar.hiçççç aldırmadım inatlarına iyi yaşadım istedığım saatte istedığimi yaptım hayatımı yaşadım evlenene dek.insanlara ne yapsan yaranılmaz bunu unutma.iyi olursun kıskanırlar zor durumda olursun acırlar.sen güçlü ol ve kendini sev asla bırakma kendini temiz fresh bakımlı ol güleryüzlü ol kısmetin seni bir yer de bir zaman da bekliyordur.

duymamazlıktan gel ooo bana da dediler hem eğitimli hem cahil akraba komşu tanıdık evlen evde kaldın imaları yaptılar.hiçççç aldırmadım inatlarına iyi yaşadım istedığım saatte istedığimi yaptım hayatımı yaşadım evlenene dek.insanlara ne yapsan yaranılmaz bunu unutma.iyi olursun kıskanırlar zor durumda olursun acırlar.sen güçlü ol ve kendini sev asla bırakma kendini temiz fresh bakımlı ol güleryüzlü ol kısmetin seni bir yer de bir zaman da bekliyordur.

Cok tesekkur ederim icime su serptiniz.
Insallah.
Hayirlisiyla kendi evime de cikarsam bunlari da duymayacagim.
Simdi elimden geldigince takmiyorum ama bazen zoruma gidiyor.

Back
X