Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bir arkadaşıma da aynısını yapıyor annesi, kız tatillerde bile gelmiyor ailesinin hanına bu sebepten. Ben 33 te evlendim annem hiç baskı yapmadı sadece çok istiyordu, ben de emin olana kadar evlenmedim, şuna mutluyum ailem de seviyor eşimi. Mümkünse ayrı eve geç derim maddi imkanlar elveriyorsa ya da çalışıyorsan, sadece ilk mesajı okudum.Biktim artik gercekten.
28 yasindayim. Annemin her gun ama istisnasiz her gun baskilarina maruz kaliyorum. Surekli evde kaldin evde kaldin, seni bu halinle kim sevsin, yuzune bakan cikmaz senin, yalniz oleceksin ve daha neler neler.
Psikolojisi bozuk dicem ama etrafindaki insanlara o kadar hassas ve iyi ki.
Kuzenlerime, komsularima hatta arkadaslarima bile melek. Hatta herkes onunla tanisinca sansli oldugumu soyluyorlar. E bende bi sorun var da ondan yapiyor dicem. O da yok.
Kendi halimde sessiz bi insanim.
Dayanamiyorum artik.
Babamla surekli tartisiyolar bana dedikleri yuzunden. Babama bosver diyorum cunku daha cok hirslanip daha cok saldiriyor.
Gercekten artik cildircam.
sen evlendin de başın göğe mi erdi anne de!!Inan ben de oyle dusunuyorum. 28 cok mu gec ?
Anlamiyorum annemin derdi ne ?
Tatli tatli konustum olmadi tartistim olmadi.
Evlen dese iyi gene, seni bu yuzunle kim napsin, bu kilonla napsin. Tamamen kafayi bana takmis durumda. Sasirdim ne yapacagimi bilmiyorum.
Biktim artik gercekten.
28 yasindayim. Annemin her gun ama istisnasiz her gun baskilarina maruz kaliyorum. Surekli evde kaldin evde kaldin, seni bu halinle kim sevsin, yuzune bakan cikmaz senin, yalniz oleceksin ve daha neler neler.
Psikolojisi bozuk dicem ama etrafindaki insanlara o kadar hassas ve iyi ki.
Kuzenlerime, komsularima hatta arkadaslarima bile melek. Hatta herkes onunla tanisinca sansli oldugumu soyluyorlar. E bende bi sorun var da ondan yapiyor dicem. O da yok.
Kendi halimde sessiz bi insanim.
Dayanamiyorum artik.
Babamla surekli tartisiyolar bana dedikleri yuzunden. Babama bosver diyorum cunku daha cok hirslanip daha cok saldiriyor.
Gercekten artik cildircam.
Acaba ablana demek istiyorda kirilmasin diye sana mi diyor kizim sana söylüyorum gelinim sen anla misali?Hep oyleyim. Inan ki hep oyleyim.
Dayan diyorum. Sabah kahvaltisini bile burnumdan getirdi bugun
Mutfaga gidince kalkip pesimden gelir. Ne istiyosun ben veriyim diye 28 yasindaki insana.
Basit bi omlet bile yapamam. Onun yuzunden kilo aldim zaten. Muhattap olmamak icin cantamda abur cuburlar var.
Ablam da bosandiktan sonra bize geldi. Ona o kadar iyi ki icim aciyor artik.![]()
beni bukadar bunaltsa, hic dusunmez, disimi tirnagima takar ek is bulur, krediyi bitirir, gider ayri eve cikarim.
Ufak tefek generasyon farkliliklari yuzunden surtusmeler yasiyosundur diicem, alakasi yok yazdiklarin dogruysa.
Allaha nekadar sukretsem az, melek benim annem melek.
Acaba ablana demek istiyorda kirilmasin diye sana mi diyor kizim sana söylüyorum gelinim sen anla misali?
Daha önce de açmıştınız sanki aynı konuyu. Annemle benzerlik hissettim, o da bir an önce evden gitmemi istemişti hep. Herkese karşı da melek gibidir aynen, bir bana karşı böyle.
Sebebini bilmiyorum ama ben kıskançlığa bağlıyorum yani kendi yapamadıklarını sen yapıyorsundur şu an belki ondandır. (okumak, çalışmak gibi...)
"Sen erken evlendin de ne oldu sanki anne boyun mu uzadı?" de direk.. Kaç yaşında evlendiyse artık..
Cahil işte boşver. Kredi ödemen bitince hemen ev bak. Kafan rahat olur.
Sakın annenin baskısı ile yanlış kararlar verme. Bir arkadaşım şimdi çok pişman.
Sen sana yanlışlıkla mesaj gönderen dingille ilgili bir şey yaptın mı?
Annenizi bir psikologa götürmelisiniz bence, sizin için üzülüyor olabilir, eski zamanlarda ki gibi düşünüyor olabilir ama bir insan evladına sürekli evlen diyorsa aşağılıyorsa psikolojisi bozulmuş olabilir. Babanızı da karşısına almış bu derece baskı yapmasını gerektirecek ne olabilir ki ben direk psikolojisinin bozulduğunu düşündüm.
Evlenmek için evlenilmez..
Boşver bunları.
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun![]()