Çocuk meselesine gelince de dünya korunmaya muhtaç bebe dolu...Kotu kocanın kahrını çekeceğime evde kalirim daha iyi. Yiyip içip gezerim
Ben bı öğretmen olarak söylüyorum kimse ogretmenligi gommedi, gomemez de!Ogretmenlikte kariyer konusunu fazla mi gömmüşüz ne? Öğretmenlikte kariyer yapılır arkadaşlar.
Okul müdürlüğünden de öte yol var. Şube müdürü olursun, müfettişlik sınavına girersin egitim mufettisi olursun. Ilçe milli eğitim muduru olursun. Dilin varsa hele yurt dışında buyukelciliklerde görev alırsın. Bilsem sinavlarina girip bilim sanat merkezlerinde projeler yönetirsin. Merkez teşkilatında eğitim uzmanligi ve üst düzey yoneticiliklere yonelebilirsin. Universiteye akademik bir zemine geçebilirsin (yuksek lisans, doktora, docentlik) vb. Bir ara uzman öğrt. Baş öğrt. Kariyer basamaklari da çıkmıştı. Bunlar için torpil lazım dediginizi duyar gibiyim ama çalışan, üreten insanlara da liyakat elbet işler bir gün. Cevremde örnekleri var. Her branşın kendine özgü bambaşka kapıları var acmayi bilirsen. Kuzenim matematik öğretmeni ancak şu an vergi müfettişliği yapıyor.
Tabi bu yolda ilerlerken anne de olabilirsin eş de. Birbirine engel durumlar değil.
25te evleneceğiniz ne malum. Ya da evlenince çocuk sahibi olacağınız?Maalesef sizin gibi düşünmüyorum ben 21 yaşında olmama rağmen ne çok erken ne çok geç evlilik iyi değil bence en geç 25 yaşında evlenilmeli çünkü hem ömür gidiyor seçicilik artıyor ve ileride çocuğun anaanesi gibi durursun hakkınızda hayırlısı olsun bence daha fazla bekletmeyin zaten kariyeriniz yerinde
Opsiyonlamiş herhal25te evleneceğiniz ne malum. Ya da evlenince çocuk sahibi olacağınız?
Herkesin hayatı güllük gulistanlik,tornadan çıkmış gibi birbirinin aynı sanki.cok güzel kariyerim vardı çok stresli bir isim vardı.ama.calismayi çok seviyordum.31 yasim dolunca evlendim.1 sene çocuk istemedim.istedigimde yumurta rezervim azalmaya baslamisti:) ne oldu? Öyle bir tedavi sürecine girdik ki işimi bırakmak zorunda kaldim.5 aşılama 2 tüp bebek sonrası 20 aylık oğlum var şimdi hamdolsun.ama işsizim:)dünyanın en kariyerli işine oğlumun tırnağını değişmem.ama Allah kimseyi de issiz etmesin. hiç de hayali bir konu değil burda bilen bilir...her gün en az bir kere bir konu altına yazmisimdir kendi ornegimi.Bu yaş almış bekar hatunların "kariyer önemli. Evlilik tü kaka" dersleri de beni benden alıyor. Tamam ablacım sen evlenme ve üreme ancak diğerleri evlenip üreyebilir erkenden. Iki seçenek de makul. Biri doğru bir yanlış değil hani. Arada bir yerlerde çağ dışı düşünceler falan okudum. O ne alaka hiç çözemedim.
Ne guzel, kendi hayatinizi istediginiz gibi yasamissiniz.Bir de ben kariyer yaptım, kamuda öğretmenim kendi ayaklarımın üstündeyim . Burdan genç kızlara sesleniyorum kariyer yapın
Herkesin hayatı güllük gulistanlik,tornadan çıkmış gibi birbirinin aynı sanki.cok güzel kariyerim vardı çok stresli bir isim vardı.ama.calismayi çok seviyordum.31 yasim dolunca evlendim.1 sene çocuk istemedim.istedigimde yumurta rezervim azalmaya baslamisti:) ne oldu? Öyle bir tedavi sürecine girdik ki işimi bırakmak zorunda kaldim.5 aşılama 2 tüp bebek sonrası 20 aylık oğlum var şimdi hamdolsun.ama işsizim:)dünyanın en kariyerli işine oğlumun tırnağını değişmem.ama Allah kimseyi de issiz etmesin. hiç de hayali bir konu değil burda bilen bilir...her gün en az bir kere bir konu altına yazmisimdir kendi ornegimi.
Evde kalmak ifadesini yanlış buluyorum.ama evlilik de bebek de çocuk da çağ dışı ve gereksiz şeyler değil.kimse uzanamadigi cigere mundar demesin
Bilmiyorum ama öyle olmak isterim dedim 25 ten sonrası geç diyorum evlenmem demiyorum tekrar okuyun25te evleneceğiniz ne malum. Ya da evlenince çocuk sahibi olacağınız?
Ay ne komiksiniz illa 25 te evlenirim demiyorum en geç diyorum daha geç olsada kader deyip susarım tekrar okuOpsiyonlamiş herhal
İnşallah 4 sene içinde evlenirsiniz.zira koca bir ömür kader deyip susmanizi istemem.25 evlilik için uygun ama sonrasina kalırsa da evlenmem demek icin de coook ama çok küçük bir yaş.Ay ne komiksiniz illa 25 te evlenirim demiyorum en geç diyorum daha geç olsada kader deyip susarım tekrar oku
Konu sahibinin kariyer adınaBen bı öğretmen olarak söylüyorum kimse ogretmenligi gommedi, gomemez de!
Hanımefendi kariyerimde kariyerim demis durmuş fakat sadece devlete atanmış bir ogretmenmis.... Bi saydiklarinizdan hiçbirine uymuyorsanirim o kpss gozunde kariyer plani olarak görmüş
Amin, inşallah canım inşallahAllah yavrunuzu hayırlısıyla kucağınıza almak nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?