- 20 Ocak 2010
- 48.318
- 184.640
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Kocasını ailesinden koparmış kızınada aynı konuda destek oluyor ne yapsın daha illa karınlarına ateş mi edecekBen hala düşünüyorum bu kadın zamanında ne hata işledi de sen gelini oldun çıplak ayak ekmeğe falan mı bastı naptı çok üzücü kadının hali
Ben hala düşünüyorum bu kadın zamanında ne hata işledi de sen gelini oldun çıplak ayak ekmeğe falan mı bastı naptı çok üzücü kadının hali
Kocası biraz sumsuk birisi olduğu için sanırım acısını tüm sulaleden çıkarıyor .E ama ilahi adalet denen bir sey var.
Kendi basina da boyle bir gelin gelirse gorur gununu
Aslinda bence tereliyenin hicbiriyle sorunu yok direkt olarak
Sorunu fesat cahil ve bagnaz olmasi da degil
Sorunu degersizlik hissi
Kocasinin kendi oz annesini oz kardesini sevmesinin hazmedemeyecek
Bir tek kendi olsun istiyor kiskaniyor
O yuzden acik ariyor
Aslinda icten ice onlarin iyi biri oldugunu biliyor
Odu kopuyor mesela kayinvalidesi ogluna yemek verecek diye
Cunku malzeme cikmayacak ona
Anan boyle yapti diyemeyecek, kompleksli ve ezik oldugu icin annen yapmadi bak yine bende hayir var deyip kendini yuceltecek
Bir de kavgadan besleniyor
Rekabet ediyor her seyle herkesle
Farenin içip aslanı getirin ulan diye bagirmasina benziyor ama o kendini buyuk bir is basarmis saniyor
Kendini sevmiyor, kendini yuce biri gibi gormek istiyor ama bence mafyaya benziyor, tarzi yanlis, zihniyeti yanlis
Allah en buyuk cezayi bence k.validesine vermemis
Dusunsene tereliyenin kafasiyla yasadigini
Allah korusun
Kusa taksan ters ucar
Bence beni çok yanlış anlamışsınız.Keşke eşimi sevseler değer verseler bunlar olmadığı için zoruma gidiyor zaten çünkü eşim aşırı saf biri kötü niyeti yok onun bu haline karşı yinede istemiyorlar... Keşke ben düşündüğünüz gibi olsaydım.Neysem oyum hep öyle anlattım başka türlü değil...E ama ilahi adalet denen bir sey var.
Kendi basina da boyle bir gelin gelirse gorur gununu
Aslinda bence tereliyenin hicbiriyle sorunu yok direkt olarak
Sorunu fesat cahil ve bagnaz olmasi da degil
Sorunu degersizlik hissi
Kocasinin kendi oz annesini oz kardesini sevmesinin hazmedemeyecek
Bir tek kendi olsun istiyor kiskaniyor
O yuzden acik ariyor
Aslinda icten ice onlarin iyi biri oldugunu biliyor
Odu kopuyor mesela kayinvalidesi ogluna yemek verecek diye
Cunku malzeme cikmayacak ona
Anan boyle yapti diyemeyecek, kompleksli ve ezik oldugu icin annen yapmadi bak yine bende hayir var deyip kendini yuceltecek
Bir de kavgadan besleniyor
Rekabet ediyor her seyle herkesle
Farenin içip aslanı getirin ulan diye bagirmasina benziyor ama o kendini buyuk bir is basarmis saniyor
Kendini sevmiyor, kendini yuce biri gibi gormek istiyor ama bence mafyaya benziyor, tarzi yanlis, zihniyeti yanlis
Allah en buyuk cezayi bence k.validesine vermemis
Dusunsene tereliyenin kafasiyla yasadigini
Allah korusun
Kusa taksan ters ucar
Malesef evetBnim de esim gece gidiyo ama tek kalıyorum korkmuyorum siz korkuyomusunuz
Bunu şikayet ediyorum kimse kimseye hakaret edemez güle güle.Kocası biraz sumsuk birisi olduğu için sanırım acısını tüm sulaleden çıkarıyor .
Hep derdiya kocamı kimse beğenip almadı, ben aldım diye.
Eşini öyle çooook seviyorsan annende kalma. Birçok kadın var boşanmış yalnız kalıyor. Ayrıca kv yaparım yemek demiş pes yani. Susayim bu aralar banlancam yine ban kraliçesi olacağım. NeyseBence beni çok yanlış anlamışsınızdır.Keşke eşimi sevseler değer verseler bunlar olmadığı için zoruma gidiyor zaten çünkü eşim aşırı saf biri kötü niyeti yok onun bu haline karşı yinede istemiyorlar... Keşke ben düşündüğünüz gibi olsaydım.Neysem oyum hep öyle anlattım başka türlü değil...
Bugüne kadar yaparım dediği neredeyse hiç yapmadı ondan.Eşini öyle çooook seviyorsan annende kalma. Birçok kadın var boşanmış yalnız kalıyor. Ayrıca kv yaparım yemek demiş pes yani. Susayim bu aralar banlancam yine ban kraliçesi olacağım. Neyse
Böyle giderse cevabını okuyabileceğiniz bir üye kalmayacak. Zira konunuzda sizi anlayabilip hak veren bir kişi görmedim ben.Benzer zihniyetler birbirinizi beğenin aynen engele doymuyorum işimi kolaylaştırdığınız için teşekkürler
Bence beni çok yanlış anlamışsınız.Keşke eşimi sevseler değer verseler bunlar olmadığı için zoruma gidiyor zaten çünkü eşim aşırı saf biri kötü niyeti yok onun bu haline karşı yinede istemiyorlar... Keşke ben düşündüğünüz gibi olsaydım.Neysem oyum hep öyle anlattım başka türlü değil...
Kalmasın lazım değil zaten teşekkürlerBöyle giderse cevabını okuyabileceğiniz bir üye kalmayacak. Zira konunuzda sizi anlayabilip hak veren bir kişi görmedim ben.
Kalmasın lazım değil zaten teşekkürler
Ben çocuk değilim kimin kimi sevip sevmeyeceğini çok şükür anlayabilecek yaştayım.Kimseye kötü davrandığım kötülük aradığım yok.Eşimede ailesini kötülediğim yok hala kendi düşündüklerinizi yaşıyorsunuz kibirden bahsediyorsunuz gerçekten beni tanısanız bu söylediklerinize utanırdınız böyle bir imkan olmadığına göre buyrun istediğinizi düşünün engel olamam eyvallah.Bak kibir guzel bir sey degil
Kendi annesinin ne kadar sevdigini sen belirleyemezsin, bilemezsin de
Kalbini acip bakmadigina ya da elinde bir parametre olmadigina gore onu yaptilar bunu yapmadilar gibi eften puften seylere gore kafanda kurma
Doldurma kendini
İnsanlara da kendine de eziyet etme
Madem esini seviyorsun ona da sevilmeme fikrini empoze etme
Velev ki sevmiyor sen haklisin yine de karismaya hakkinin da haddinin de olmadigi bir konu bu
Esin senin esin. Cocugun degil
Akli melekeleri yerindeyse birak o dusunsun
Begenmiyorsan da boşan
Herkes bir olmak zorunda degil
Senin ailenin sana yapmayip ailesinin esine yaptigi seyler vardir, bunlari bilemezsin, bunlarla yargilayamazsin
Suizan etme, Allah basina bunlari unutturacak dert vermesin, herkesi sen kontrol edemezsin
Bana ne ve sana ne guzeldir
Bu laflari kat hayatina
Kendini gelistir, ucbin yil onceden kalma kenar mahalleli kadinlar gibi tek derdin k.valide gorumce olmasin
Esini sev kendini sev, ailesini de sevmiyorsan bile (elhamdullilah dedigine gore inancin oldugunu dusunuyorum) Allah icin kotu davranmayacagim, kotuluk aramayacagim de
Kimseyle bir de ahirette ugrasmayayim diye dusun
Kiskanma, haset seni yeyip bitirir
Kendini topla yazik gunah ya hu canina da.
Kötü karakterleri birbir gözardı etmek...o zaman buraya üye olup konu açmanızın anlamı ne?
Kötü karakterleri birbir gözardı etmek...
Ben de kesinlikle anlamadım.içiniz elvermiyor ise annenizr gitmeyin adamla ramazan ruhunu yakalayın , okuyorum okuyorum hiçbişey anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?