Evde kalınca bana sardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Madde madde bir yorum yapacağım;

1)Eşiniz izinde(!) mi? Yoksa genel bir Corona olayı mı? Annesi şeker hastası ve ölüm oranlarına baktığınızda kronik hastalıklarda kalp ve şeker başı çekiyor. Gençler çoğu kez taşıyıcı konumda; esasen annenin sizlerle lüzum olmadıkça görüşmemesi gerekiyor.

2)Niyetini hala sorguladığınız birinden yemek beklemek? Kadının sıkılmak harici niyeti ne olabilir? Sizi yanına istiyor olması mı? Bunu açıkça söyleyebilecek biri değil mi? Ya da havadan nem mi kaparsınız genellikle?
Bunu istemiyorsanız anlarım ve fakat siz de yemek istiyorsunuz ya bir yandan. İlginç.

3)Sözün tutup tutulmayacağını, günü geldiğinde görürsünüz.

4)Evinizde kalsanız şu günlerde, sizinkileri de riske atmasanız hoş olurdu.

5)Tereliye konusuymuş pardon, haklısın haklı haklısın haklı:

Son düzenleme:

Benim tahminim, kayınvalide bu gidip gelmelerde koronaya yakalanır da ölürse iftar yemeğini kim yapacak diye dertleniyor.

yoo yoo emin olamam çünkü kimse yoğurdum ekşi demez :) kesinlikle eşinize göre annenizin hiç de doğru olmayan, rahatsız edici, kesinlikle yanlış bir sürü yanı vardır. ama o sizin anneniz, toz kondurmazsınız.

Benzer zihniyetlerin birbirini begenmesinden daha doğal bir şey yokki
Ne alaka özgür ortamdayız
Birisinin benı begenıp begenmemesi umrumda değil açıkçası

emojiler bu yuzden var ya

Arkadaşlar bir travmam falan yok tek kaldığımda başıma gelen birşeyin sorumluluğu eşimde olur o bunun hesabını aileme veremez bu sebepten korku filmi falanda izlemem...

o zaman eşiniz evde tekken başına birşey gelirse sorumlusu sizsiniz. diyelim markete gittiniz ve eşiniz evde tek başınayken kalp krizi geçirdi. hapse bile girebilirsiniz sizin bakış açınıza göre.
ayrıca aileme bunun hesabını veremez demek ne demek ? siz fazla piremses büyümüşsünüz, kendi sorumluluğunuzu taşıyamıyor musunuz ?

bence bu arkadaş haddinden fazla piremses. dünya etrafında dönüyor sanıyor.

Video çok cok iyi geldi teşekkürler. Yıkıldım gülmekten

Siz kendiniz dediniz gundelikci degilim diye

Hala hayata kendi çerçevenizle bakıyorsunuz ne diyeyim evet kadının görevi o değil ok iyi günler
Dünyadaki tek fonksiyonunun erkeğe hizmet olduğunu zanneden bir insana laf anlatmaya calişmanız takdire şayan.
Gecen diyordum tereliye nerede diye. Bu sefer de geleceğe odaklı, olmayan bir şeyi dert etmişsin kendine.
Senden önce aç ve sefilmiş kocacığın. Hatta ben ağaç kovuğundan çıktığını düşünmeye başlayacağım. Nasıl kötü bir kayın aile. Sonra da hayatına giren sen. Her yediği ve henüz yemediğini dert eden. Nasıl şanslı bir adam.

Napalim arkadasim bosluktan

Cennetteki(!) bütün yeri kaplamışsın Tereliye, azcık da başkalarına yer aç, böyle bencillik olmaz. :)
26 sayfa olmuş, herkes kötü, herkes ivrenç karakter, herkes yanlış, bi sen doğru. Bir kulak anca böyle tıkanır.
En son "Benim göyneymi giysin" diyenler katil çıktı, evin temeline gömmüşler adamı.
Bi engel de ben basayım da "Tereliye konusu" olduğu belli olsun bari, unutmuş yazmışım.

Sorsan zaten çok aşırı dindar ama kalbi kapkara

Yarıldım yalnız.

Bu çok iyi eşimle abimede yolladım videoyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…