- 27 Şubat 2020
- 1.200
- 2.299
- 63
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
öyle biri yok şuan?Dert olan sözünden dönen biri olması...
Evde yanlız niye kalamıyorsun bunu hiç anlamıyorum anlamicam galiba hele evli birisini hiç anlamicam derdini zaten hiç anlamadım ne yazmişsınMalesef...
Banada zahmet vermek istemez eşimin genel düşüncesi o çünkü onun için şuana kadar birşeyi zahmet eden olmamışAnnesi yemek yapacaktı ondan koysun istedim aman ne zahmet ne zahmet sefer tasını açıp kapamak çok zahmet...
Evet buradan eşimin ailesinden yana yorum yapan herkes yanlış bana göre itirazın mı var?Daha önce tek kalmadım yaşamadım tekken başıma gelecek birşeyin hesabını buradakiler verecek değil heralde.Bu kadar insan yanlış sen mi doğrusun dön bir bak yazdigin konuya . Derdin yok dert ariyosun. Korkuyormuş bir de niye korkuyosun öculer mi yer seni
Kendi kızına gidiyor oğluma yemek yapmıyorPeki bunun görümceyle, görümceye gidilmesiyle, kayınvalidenin diyabetiyle, kayınvalidenin size sarmasıyla ne alakası var?
Bir de niye yemeği siz yapmıyorsunuz da kayınvalidenizden istiyorsunuz?
He ya zaten millette senin eşinin evden gitmesini bekliyor. Aylarca tek kalıyorum basima bisey gelmedi . Kapımı kitlerim otururum çok şükür. Bende evlendikten sonra ilk defa tek kaldım ama senin gibi de başıma bisey gelir aman şöyle olur böyle olur demedim.O zaman eşinin ailesinin yanına git orda kal yemeginide kendin yapmis olursun eşine. Hem korkmazsinda:)Evet buradan eşimin ailesinden yana yorum yapan herkes yanlış bana göre itirazın mı var?Daha önce tek kalmadım yaşamadım tekken başıma gelecek birşeyin hesabını buradakiler verecek değil heralde.
Niye evlendiniz peki ailenizle yaşayın ayrıca gündüz yemeğinizi yaparsın kocana öyle gidersin ailenin evineGece tek kalmaktan korktuğum için aileme gidiyorum.Evet ben yokken yapsın eşime versin istedim.
Görümcemin ikinci çocuğu olduğunda evine gittim hayırlı olsuna koşa koşa sarma börek pasta yapmış getirmiş kızına çok şükür olay çıkarmadımSana eger noolcak canim iki kap da kizima koysun
Ya da kayinbabasina koysun deseydi kayinvaliden kadini kaynar kazana atardin
Kizi icin de oglu icin de yaptiklarina da yapmadiklarina da karisamazsin
Uc koyun agasi gibi davranmayi birak
Kimse senin emir erin degil
Cok bencilsin cok kiskancsin
Sen iflah olmazsin tereliye
Cunku kotu bir kalbin var
Ben ailemle rahatım annesi teklif etti aynen annemlerde rahat ediyorum dedimHe ya zaten millette senin eşinin evden gitmesini bekliyor. Aylarca tek kalıyorum basima bisey gelmedi . Kapımı kitlerim otururum çok şükür. Bende evlendikten sonra ilk defa tek kaldım ama senin gibi de başıma bisey gelir aman şöyle olur böyle olur demedim.O zaman eşinin ailesinin yanına git orda kal yemeginide kendin yapmis olursun eşine. Hem korkmazsinda:)
ee kadın yemek yapmayı bilmiyormuş o zaman, daha ne yemek istiyorsunuz kadından ? adamı 25 yaşına kadar anne sütüyle büyüttü demek ki
Rahatına bu kadar duskunsen kocan içinde anasından yemek isteme o zaman git ailenle otur keyfine bak. Kocan ne yerse yesinBen ailemle rahatım annesi teklif etti aynen annemlerde rahat ediyorum dedim
Çocuk olarak görür tabi evinde kalamayan kocasına yemeğini anasındam isteyen bir gelini var yazıkÇünkü hep sözünden dönen biri bizi çocuk olarak görür o sebepten güven duymuyorum bu art niyet değil
Oldu teşekkürlerRahatına bu kadar duskunsen kocan içinde anasından yemek isteme o zaman git ailenle otur keyfine bak. Kocan ne yerse yesin
Hah tamda buÇocuk olarak görür tabi evinde kalamayan kocasına yemeğini anasındam isteyen bir gelini var yazık
Aynen onlar gibi düşünüyorsunuz işte ne eksik ne fazla eşime gelince 11 gün bile zahmet olur çünkü o evlat değil...Çocuk olarak görür tabi evinde kalamayan kocasına yemeğini anasındam isteyen bir gelini var yazık
Neyse...Adı üstünde tereliye iste.
He deyin geçin.
Evet buradan eşimin ailesinden yana yorum yapan herkes yanlış bana göre itirazın mı var?Daha önce tek kalmadım yaşamadım tekken başıma gelecek birşeyin hesabını buradakiler verecek değil heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?