Evde kalınca bana sardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca kendinle celisiyorsun . Bi diyosun ki korkuyorum ondan gidiyorum . Bi diyosun ki ailem gelip alıyor . Ha almasalar gitmicen korkmican yani . Beyin devrelerim yanıyor düşündükçe. Allah kaynanana ve gorumcene sabır versin

Sana eger noolcak canim iki kap da kizima koysun
Ya da kayinbabasina koysun deseydi kayinvaliden kadini kaynar kazana atardin
Kizi icin de oglu icin de yaptiklarina da yapmadiklarina da karisamazsin
Uc koyun agasi gibi davranmayi birak
Kimse senin emir erin degil
Cok bencilsin cok kiskancsin
Sen iflah olmazsin tereliye
Cunku kotu bir kalbin var

Bu kadar insan yanlış sen mi doğrusun dön bir bak yazdigin konuya . Derdin yok dert ariyosun. Korkuyormuş bir de niye korkuyosun öculer mi yer seni
Evet buradan eşimin ailesinden yana yorum yapan herkes yanlış bana göre itirazın mı var?Daha önce tek kalmadım yaşamadım tekken başıma gelecek birşeyin hesabını buradakiler verecek değil heralde.

Evet buradan eşimin ailesinden yana yorum yapan herkes yanlış bana göre itirazın mı var?Daha önce tek kalmadım yaşamadım tekken başıma gelecek birşeyin hesabını buradakiler verecek değil heralde.
He ya zaten millette senin eşinin evden gitmesini bekliyor. Aylarca tek kalıyorum basima bisey gelmedi . Kapımı kitlerim otururum çok şükür. Bende evlendikten sonra ilk defa tek kaldım ama senin gibi de başıma bisey gelir aman şöyle olur böyle olur demedim.O zaman eşinin ailesinin yanına git orda kal yemeginide kendin yapmis olursun eşine. Hem korkmazsinda:)

Görümcemin ikinci çocuğu olduğunda evine gittim hayırlı olsuna koşa koşa sarma börek pasta yapmış getirmiş kızına çok şükür olay çıkarmadım Ben yapar mısın dedim yap demedim.Çok şükür kötü bir kalbim yok elhamdülillah...

Ben ailemle rahatım annesi teklif etti aynen annemlerde rahat ediyorum dedim

Güzel kardeşim eşin de sen de 0-6 yaş grubunda mısınız? Biri önüne yemek konmayınca aç kalır, diğeri evde yalnız kalınca başına bir şey gelir. Normal yetişkin insanlar evlerinde yalnız kaldıklarında başlarına bir şey gelmez. Ocakla falan oynamadığın sürece sorun yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…