Evde kalınca bana sardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben evli değilim, henüz kv, kp, görümce, elti muhabbetlerine girmedim. ama burayı okuyunca bir ara cidden kayınaile bu kadar kötü olabilir mi diye düşündüm. sonra detaylara baktım.
kv'nin yaptığının aynısını kendi annesi yapsa zerre kadar rahatsız olmaz çoğu konu sahibi. nasıl bir genetik yük varsa, kv denince tüm kadınlar herşeyi yanlış tarafından alıyor.
geçen gün kv'nin yaptığı yağlı yemek yüzünden eşiyle kavga eden biri yazmıştı. eminim kendi annesi yağlı pişirmiş olsa o kusuru kapamak için elinden geleni yapardı. kocası "yemek yağlı olmuş" dese "annem yapmış bir teşekkür etmiyor" derdi. ama kv'si yapınca gidip bunun için yok yere kavga çıkarabiliyor.
bu üyenin de konularını hatırladım, özellikle kıyma konusu efsaneydi. kendi ana-babası yarım kilo yollasa para harcadılar diye üzülürdü. ama kv yapınca aşağılanmak olarak düşünmüştü.

Ay bende o kadar yorum yaptım ya birden bilemedim tereliye olduğunu yazık dr luk

Oturduğum çevre kötü hırsızlıkla ilgili birkaç olay duydum inanın keyfimden değil evim müstakil gibi apartman değil.

Evet buradan eşimin ailesinden yana yorum yapan herkes yanlış bana göre itirazın mı var?Daha önce tek kalmadım yaşamadım tekken başıma gelecek birşeyin hesabını buradakiler verecek değil heralde.

tekken başınıza ne gelebilir ? çok mu gerilim-korku filmi izliyorsunuz ?
25 ve üzeri olmalı yaşınız, hala yalnız kalamıyorsanız bunun için çare psikolog.

Oturduğum çevre kötü hırsızlıkla ilgili birkaç olay duydum inanın keyfimden değil evim müstakil gibi apartman değil.
Valla 19 yaşımda hiç bilmediğim bir şehirde camlarında demir dahi olmayan ahşap doğramalı zemin kat bir evde tek başıma yaşamaya başladım. Yani bana hala anlamsız geliyor bu tavrınız.

Arkadaşlar bir travmam falan yok tek kaldığımda başıma gelen birşeyin sorumluluğu eşimde olur o bunun hesabını aileme veremez bu sebepten korku filmi falanda izlemem...
Neden kocanızda sorumluluk anlayamadım o kısmını hayatta her zaman bir tehlike var herkes kendinden mesul

adam çalışıyor keyfine yalnız bırakmıyor
Çözemedim bakış açısını
Bana fazlasıyla yanlış geliyor
Yetişkin bir birey kendinden mesuldür

Oldu teşekkürler

Sanırım konu sahibi ya kocasına ya ailesine sorumluluk yüklemeden tek başına var olamıyor. Bir birey değil, birinin karısı ya da birinin çocuğu...

Emin olun empatiyi yeteri kadar yapıyorum çok şükür benim annem öyle şeyler yapmaz benim annemin ne kadar iyi bir anne olduğunu eşimin annesini görünce anladım ne yazık ki bende anlam veremezdim bu meselelere insanların ne derdi olabilir ki derdim ama oluyormuş malesef...

Sanırım konu sahibi ya kocasına ya ailesine sorumluluk yüklemeden tek başına var olamıyor. Bir birey değil, birinin karısı ya da birinin çocuğu...
Konu sahıbının hayat tarzı farklı olabilir
Şuan bana bir şey olsa sorumluluk ailemde de değil bu arada
Ama ben kendisine yardımcı olamıcam çünkü pek anlayamadım

18 yaşından buyuk falan diyoruz ya o kadar geç değil bence liseye başladıgınızda zaten kendi sorumluluğunuzu daha net almış oluyorsunuz

Aynen hayat tarzı farkı

Aynen hayat tarzı farkı
Buradaki pek çok insandan farklı ama
Sizi anlayabilen kişi sayısı eminim azdır
Sadece ileride bu durum başınıza dert açabilir
Hayat malesef narinliğe gelmiyor

uç örnek vericem ama dışarda kaldığımda oldu iyi ki kalmısım diyorum
Hayat bu zorluk yaşanacak
Kendinize iyi bakım

Bulunduğum çevreye aileme yakınlarıma ve akrabalarıma göre gayet normal bu yönden kendimde gariplik görmüyorum teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…