- 28 Kasım 2010
- 42.547
- 141.323
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Konu basligini sevgili kayinvalidesine yazdirmis benceBirde konu başlığında ki "evde kalınca bana sardi" kısmındaki saran kişi kim, nerede ?
Bende tabiki gitmek istemedim ama ailem evden alıp eve bırakıyor.Ayrıca konuda tek biryere giden ben değilim bunu kaçırmışsınız.Tam “Annenize niye gidiyorsunuz? Bas bas bağırıyorlar, bilmiyor musunuz? Virüs var, evinizde oturun.” diyecektim ki Terelelli ay pardon Tereliye olduğunu görüp vazgeçtim.
Ben kronik şeker hastasi olsam ve corona gunleri olsa ne kızıma temizliğe giderim ne de gelinin yemegini yaparım yaşlanınca hizmetçilik,bakıcılık gibi görevler vermeyin şu insanlara bırakın uzansın keyif kahvesi içsin kitap okusun..Eşimin annesi kronik şeker hastası ve görümcem için gün aşırı evden çıkıyor görümcemin ikinci çocuğu oldu yardıma işini görmeye gidiyor.(eşiyle arabayla gidiyorlar 3 km falan)Nedendir bilmem bu aralar bize sardı eşime izninde gelmeyecek misin diye soruyor.Beni arıyor ne yapıyorsun canın sıkılıyor mu vs. soruyor niyetini tam çözmüş değilim şuan.Bugün beni aradığında birşeye ihtiyacınız olursa söyle dedi eşim geceye gittiğinde(gececi olunca olduğunda bende annemlerde kalıyorum dört gün boyunca) ramazanda iftar yemeğini sen yapar mısın dedim toplamda 11 gün iftarı işyerinde açacak sefer tasına yemek koyacak üç çeşit olur yaparım dedi.Pek ihtimal vermiyorum ama yapar inşallah.Umudum yok kara kara bunu düşünüyorum sözünden dönmez değil mi?...
Bir ihtiyacınız varsa söyle dedi bunu söyledim bende ilk defa birşey istedim o yemeği ben değil oğlu yiyecek farkında mısınızBen kronik şeker hastasi olsam ve corona gunleri olsa ne kızıma temizliğe giderim ne de gelinin yemegini yaparım yaşlanınca hizmetçilik,bakıcılık gibi görevler vermeyin şu insanlara bırakın uzansın keyif kahvesi içsin kitap okusun..
Abim alıp abim eve bırakıyor beni ve sosyal mesafeyi koruyoruz önlem alıyoruz ön koltuğa bile oturmuyorum.Eşim evde değil işte evde olduğunu kim söyledi ne alaka okuduğunuz yorumlara göre değil konuya göre yorum yapın.Eşim gececiyken kaç kere yemek yaptım ısıtır yer diye yemiyor en fazla çorba yada köfte börek birde artık ne yapsam diye şaşırdım...Saçmalıklar silsilesi.
Evde tek kalamıyorsunuz tamam olabilir bu da bir fobi zamanın da yaşadım atlattım bende. Ama evde kal, evde kal diye diye insanlar helak oldu, corona var evde kalın, kimse gelmesin, kimseye gitmeyin! Evde kalınnn!!!
Kocanız çocuk mu da yiyeceği yemeği dert ediyorsunuz, o zaman yapar dolaba, derin dondurucuya atarsınız ısıtır yer, bu kadarını yapabilir değil mi?
Hem kocanız evdeyken niye gidiyorsunuz onu da anlamadım, yalnız kalmadığınız için gidiyormuşsunuz, kocanız evdeyken niye gidiyorsunuz daha.
Sürekli sorunlarınızı anlattığınız birine anlatır gibi konu açmışsınız. Anlayan beri gelsin.
Abiniz alıp bırakıyor ama annenizin evine giriyorsunuz değil miAbim alıp abim eve bırakıyor beni ve sosyal mesafeyi koruyoruz önlem alıyoruz ön koltuğa bile oturmuyorum.Eşim evde değil işte evde olduğunu kim söyledi ne alaka okuduğunuz yorumlara göre değil konuya göre yorum yapın.Eşim gececiyken kaç kere yemek yaptım ısıtır yer diye yemiyor en fazla çorba yada köfte börek birde artık ne yapsam diye şaşırdım...
Benim annemi benden çok düşünecek değilsiniz aldığımız önlemleri görüyorda değilsiniz şuan sadece boş yapıyorsunuz.Abiniz alıp bırakıyor ama annenizin evine giriyorsunuz değil mi
Yazdığınız, pardon yazamadığınız konuya göre yorum yapıyor herkes zaten
Acil şifa diliyorum size, çok umudum yok ama. Böyle yaşamak zor olmalıBenim annemi benden çok düşünecek değilsiniz aldığımız önlemleri görüyorda değilsiniz
Böyle kıvrımlı bir şeyi eksik kalmış galibaCok belli. Inanki. Bak surda kac kisi yorum yapti dil papuç. Senin birseyin eksik kalmis ama caresi bende degil.
Kocani bu kadar dusunuyorsan gitme kardesim. Evli barkli koskoca kadin yalniz kalmaktan neden korkar?O zahmet vermek istemez kimseye.Aklinda kır pidesi almak var.Evdede birşey yapmıyor anlamıyorum deyip.
Evden alıp eve bırakması yeterli yaniBende tabiki gitmek istemedim ama ailem evden alıp eve bırakıyor.Ayrıca konuda tek biryere giden ben değilim bunu kaçırmışsınız.
Arkadaşlar bir travmam falan yok tek kaldığımda başıma gelen birşeyin sorumluluğu eşimde olur o bunun hesabını aileme veremez bu sebepten korku filmi falanda izlemem...
Allah baska dert vermesin size ne diyimEşimin annesi kronik şeker hastası ve görümcem için gün aşırı evden çıkıyor görümcemin ikinci çocuğu oldu yardıma işini görmeye gidiyor.(eşiyle arabayla gidiyorlar 3 km falan)Nedendir bilmem bu aralar bize sardı eşime izninde gelmeyecek misin diye soruyor.Beni arıyor ne yapıyorsun canın sıkılıyor mu vs. soruyor niyetini tam çözmüş değilim şuan.Bugün beni aradığında birşeye ihtiyacınız olursa söyle dedi eşim geceye gittiğinde(gececi olunca olduğunda bende annemlerde kalıyorum dört gün boyunca) ramazanda iftar yemeğini sen yapar mısın dedim toplamda 11 gün iftarı işyerinde açacak sefer tasına yemek koyacak üç çeşit olur yaparım dedi.Pek ihtimal vermiyorum ama yapar inşallah.Umudum yok kara kara bunu düşünüyorum sözünden dönmez değil mi?...
Size hak veren kimse olmadığı için konunuza kendi kendinize yazmanız gerekecek bu durum da.Benzer zihniyetler birbirinizi beğenin aynen engele doymuyorum işimi kolaylaştırdığınız için teşekkürler
Okudukca sasirmalarim artti. Aile kizlarina nikahli bekci tutmus kuzum nesini anlamadin.Neden kocanızda sorumluluk anlayamadım o kısmını hayatta her zaman bir tehlike var herkes kendinden mesul
adam çalışıyor keyfine yalnız bırakmıyor
Çözemedim bakış açısını
Bana fazlasıyla yanlış geliyor
Yetişkin bir birey kendinden mesuldür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?