Evde kalınca bana sardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam “Annenize niye gidiyorsunuz? Bas bas bağırıyorlar, bilmiyor musunuz? Virüs var, evinizde oturun.” diyecektim ki Terelelli ay pardon Tereliye olduğunu görüp vazgeçtim.
Bende tabiki gitmek istemedim ama ailem evden alıp eve bırakıyor.Ayrıca konuda tek biryere giden ben değilim bunu kaçırmışsınız.

Ben kronik şeker hastasi olsam ve corona gunleri olsa ne kızıma temizliğe giderim ne de gelinin yemegini yaparım yaşlanınca hizmetçilik,bakıcılık gibi görevler vermeyin şu insanlara bırakın uzansın keyif kahvesi içsin kitap okusun..

Bir ihtiyacınız varsa söyle dedi bunu söyledim bende ilk defa birşey istedim o yemeği ben değil oğlu yiyecek farkında mısınız

Saçmalıklar silsilesi.
Evde tek kalamıyorsunuz tamam olabilir bu da bir fobi zamanın da yaşadım atlattım bende. Ama evde kal, evde kal diye diye insanlar helak oldu, corona var evde kalın, kimse gelmesin, kimseye gitmeyin! Evde kalınnn!!!
Kocanız çocuk mu da yiyeceği yemeği dert ediyorsunuz, o zaman yapar dolaba, derin dondurucuya atarsınız ısıtır yer, bu kadarını yapabilir değil mi?
Hem kocanız evdeyken niye gidiyorsunuz onu da anlamadım, yalnız kalmadığınız için gidiyormuşsunuz, kocanız evdeyken niye gidiyorsunuz daha.
Sürekli sorunlarınızı anlattığınız birine anlatır gibi konu açmışsınız. Anlayan beri gelsin.

Abim alıp abim eve bırakıyor beni ve sosyal mesafeyi koruyoruz önlem alıyoruz ön koltuğa bile oturmuyorum.Eşim evde değil işte evde olduğunu kim söyledi ne alaka okuduğunuz yorumlara göre değil konuya göre yorum yapın.Eşim gececiyken kaç kere yemek yaptım ısıtır yer diye yemiyor en fazla çorba yada köfte börek birde artık ne yapsam diye şaşırdım...

Abiniz alıp bırakıyor ama annenizin evine giriyorsunuz değil mi
Yazdığınız, pardon yazamadığınız konuya göre yorum yapıyor herkes zaten

Abiniz alıp bırakıyor ama annenizin evine giriyorsunuz değil mi
Yazdığınız, pardon yazamadığınız konuya göre yorum yapıyor herkes zaten
Benim annemi benden çok düşünecek değilsiniz aldığımız önlemleri görüyorda değilsiniz şuan sadece boş yapıyorsunuz.

Evde niye yalniz kalamiyorsunuz?
Ayrica esiniz karnini doyuramiyor mu? Neden onun yiyecegi yemek gelin-kaynana size dert oluyor?

Insallah yapmaz yemek falan. Kadinin arayip sormasini bile "bana sardi" seklinde anlatiyorsunuz. Sanki surekli sizi arayip taciz etmis gibi. Madem size sardi diye dusunuyorsunuz yemek yapmasini hangi yuzle istediniz? Bir de uc cesit yapacakmis Hergun liste de verin oldu olacak. Yazik cidden.

Arkadaşlar bir travmam falan yok tek kaldığımda başıma gelen birşeyin sorumluluğu eşimde olur o bunun hesabını aileme veremez bu sebepten korku filmi falanda izlemem...

Kendi kisiligi yok. Kendi kendinin sorumlulugu yok. Hep baskalari uzerinden kendini tanimlama var. Esini bu kadar dusunuyorsan niye gidiyorsun diye soruyorlar, ailem alip goturuyor diyor. Kendi iradesi yok ya da eylemlerinin arkasında duracak dürüstlük yok. Bir de her yazılana konulan üç tane gülmekten kırılıyorum ifadesi, alakalı alakasız.
Hayattaki tek amacı armutların pişip ağzına düşmesini beklemek. Düşmeyince mutsuz... Çerezdi, mantolamaydı, kıymaydı, iftardı....
Bir yanda dünya yanmış, amaaaaan pıft.
Bu arkadaşa ne ciddi yazanlar oldu, kendim dahil. Boş bir çaba. Yazık mahallenin delisi olur ya, çocuklar sataşir, o da kızar. Öyle bir durum....

Allah baska dert vermesin size ne diyim
Hersey bitti ,ramazanda iftar acmasını mı dert ettiniz cidden

Okudukca sasirmalarim artti. Aile kizlarina nikahli bekci tutmus kuzum nesini anlamadin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…