- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bana kişiliksiz diyemezsiniz şikayet ediyorum.Ben neşeli bir insanım gülmem bazılarının zoruna gider sizinde gitmiş yazık...İyi günler.Kendi kisiligi yok. Kendi kendinin sorumlulugu yok. Hep baskalari uzerinden kendini tanimlama var. Esini bu kadar dusunuyorsan niye gidiyorsun diye soruyorlar, ailem alip goturuyor diyor. Kendi iradesi yok ya da eylemlerinin arkasında duracak dürüstlük yok. Bir de her yazılana konulan üç tane gülmekten kırılıyorum ifadesi, alakalı alakasız.
Hayattaki tek amacı armutların pişip ağzına düşmesini beklemek. Düşmeyince mutsuz... Çerezdi, mantolamaydı, kıymaydı, iftardı....
Bir yanda dünya yanmış, amaaaaan pıft.
Bu arkadaşa ne ciddi yazanlar oldu, kendim dahil. Boş bir çaba. Yazık mahallenin delisi olur ya, çocuklar sataşir, o da kızar. Öyle bir durum....
Sefer tası üçlü ondan dedim hani ben hep art niyet arıyorum ya sizi melekler siziInsallah yapmaz yemek falan. Kadinin arayip sormasini bile "bana sardi" seklinde anlatiyorsunuz. Sanki surekli sizi arayip taciz etmis gibi. Madem size sardi diye dusunuyorsunuz yemek yapmasini hangi yuzle istediniz? Bir de uc cesit yapacakmisHergun liste de verin oldu olacak. Yazik cidden.
Yazarım kimene...Size hak veren kimse olmadığı için konunuza kendi kendinize yazmanız gerekecek bu durum da.
Profilindeki resme bak desteklediğin yoruma bak peh...Böyle kıvrımlı bir şeyi eksik kalmış galiba
Ne şekilde gittiğimi ve aldığımız önlemleri bilmiyorsunuz gerçekten boş oluyor...Evden alıp eve bırakması yeterli yaniAllahım sen sabır ya Rab!
Ayyy annenize gitmeniz ne kadar sorun olmuş gayet doğal evde tek kalamamaniz herkes bir değilAnneme giden ben değilim onlar beni alıyor kaçkez yazdım görmüyor musunuz
Ortalik duzelince koş hemen psikiyatriden randevu al. Yazik insanlara. Gorumce ve kayinvalide kiskancligindan kafayi yemissinSefer tası üçlü ondan dedim hani ben hep art niyet arıyorum ya sizi melekler siziEvet sardı çünkü aramaları arttı zaten eşime ulaşamayınca beni aramış
Kızına emek ediyor ya bizimkinede bunu yapar mı şüpheliyim.
Çünkü bunu diyenler evden hiç çıkmıyor yaaa neyseee...Ayyy annenize gitmeniz ne kadar sorun olmuş gayet doğal evde tek kalamamaniz herkes bir değil
Gerçekten kıskanmıyorum ben sevdiklerimden başkasını kıskanmam...Ortalik duzelince koş hemen psikiyatriden randevu al. Yazik insanlara. Gorumce ve kayinvalide kiskancligindan kafayi yemissin
Sende kocanı mı koparmaya çalışıyorsun boşuna dememişler gelin kaynana toprağına çekermiş diye vah vahKocasını ailesinden koparmış kızınada aynı konuda destek oluyor ne yapsın daha illa karınlarına ateş mi edecek
Zaten kocasını da sevmiyor ki zamanında kvdeciği oğluyla evlensin diye ve vaadler vermiş ama hiç birini yapmamış mantığa gidim demiş ama olamamışHanımlar hala anlamıyorsunuz.
Tereliye evlendiğine pişman.
Kocası ailesi tarafından ve çevresi tarafından öyle saygı gören biri değil.
İpini alan sağa sola ceviriyor ve tereliye bu duruma ifrit oluyor.
Üstesinden gelemeyeceğini bildiği içinde sinirini burada atmaya çalışıyor.
Kocası daha evine bir mantolama yapamayacak kadar kendinden geçmiş durumda kaldı ki onu da dedesi yaptırmış.
Yani adama sürekli maddi olarak el uzatıyorlar ve aslında tereliye bundan da hoşnut degil.
Bu hatunu anlayın artık.
Anlamadım.Hanımlar hala anlamıyorsunuz.
Tereliye evlendiğine pişman.
Kocası ailesi tarafından ve çevresi tarafından öyle saygı gören biri değil.
İpini alan sağa sola ceviriyor ve tereliye bu duruma ifrit oluyor.
Üstesinden gelemeyeceğini bildiği içinde sinirini burada atmaya çalışıyor.
Kocası daha evine bir mantolama yapamayacak kadar kendinden geçmiş durumda kaldı ki onu da dedesi yaptırmış.
Yani adama sürekli maddi olarak el uzatıyorlar ve aslında tereliye bundan da hoşnut degil.
Bu hatunu anlayın artık.
Ben de sorun göremedim. Kadın maşallah hem kızına hem gelinine yardım ediyor, daha ne yapsın? 3 çeşıt yemek yaparmış işte bilmem kaç gün. Daha ne? Üstüne tatlı da mı isteniyor ki böyle sitem ediliyor, anlamadım ki.Anlamadım yani ne yapıp da sarıyor? Arayıp hal hatrını sorıyormuş ne sarması? Aramasa merak etmiyor dersiniz.Ayrıca görümceme yardıma gidiyor bana da yapsın gibi bir tavrınız var. Annenizde niye kalıyorsunuz gece evinizde kalamıyor musunuz anlamadım onu da. Ayrıca gececiyse iftar saatinde işyerinde oluyorsa sahurda evde olmuyor mu o zaman siz yokken ne yiyecek gündüz siz mi geçirecek ben olsam Ramazan da evimde olurum gece eşim yokken oturur eşimi karşılarım gündüz uyur eşimin yemeğini yaparım. Hem kadın yaparım demiş daha ne yani nedir bu takıntı yapmazsa falan diye şimdiden asıl siz takmışsınız kaynanaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?