Evde kalınca bana sardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abim alıp abim eve bırakıyor beni ve sosyal mesafeyi koruyoruz önlem alıyoruz ön koltuğa bile oturmuyorum.Eşim evde değil işte evde olduğunu kim söyledi ne alaka okuduğunuz yorumlara göre değil konuya göre yorum yapın.Eşim gececiyken kaç kere yemek yaptım ısıtır yer diye yemiyor en fazla çorba yada köfte börek birde artık ne yapsam diye şaşırdım...

bu zaten kural aksi halde ceza yazılıyor. maksat sosyal mesafeye uymak değil, anlamsız yere biraraya gelmemek.

Kendi kisiligi yok. Kendi kendinin sorumlulugu yok. Hep baskalari uzerinden kendini tanimlama var. Esini bu kadar dusunuyorsan niye gidiyorsun diye soruyorlar, ailem alip goturuyor diyor. Kendi iradesi yok ya da eylemlerinin arkasında duracak dürüstlük yok. Bir de her yazılana konulan üç tane gülmekten kırılıyorum ifadesi, alakalı alakasız.
Hayattaki tek amacı armutların pişip ağzına düşmesini beklemek. Düşmeyince mutsuz... Çerezdi, mantolamaydı, kıymaydı, iftardı....
Bir yanda dünya yanmış, amaaaaan pıft.
Bu arkadaşa ne ciddi yazanlar oldu, kendim dahil. Boş bir çaba. Yazık mahallenin delisi olur ya, çocuklar sataşir, o da kızar. Öyle bir durum....

valla çok enteresan bu kafa. ya canı sıkıldıkça hikayeler uyduruyor, bu yazdıklarının kendi yaşamıyla zerre alakası yok yada gerçekten dünyadan bi haber, kendisinden başka hiçbir şeyi umursamayan, hayat bilgisi sıfır biri.
burayı okuyan psikoloji öğrencileri varsa bunun üzerine tez yazarlar.

Eşimin ailesi tarafından saygı görmüyorum evet ama zoruma giden benim değil eşiminde saygı görmemesi... Etrafımdaki kalabalığı bilseniz şok olursunuz şükür yalnız değilim sanırım yalnız olsam her daim hep burada olur konu açar yorum yaparım inan vaktim yok beee...Eşimin durumu belli tabiki mantolama yaptıramazdı bizim olan eve yaptırmasın zaten bu eve çakılan çivi zarar🤣🤣🤣Maddi olarak eşime kış döneminde 3-4 ay
100 lira verdiler katkıda bu🤣🤣🤣
Bunu diyenin 91 tane konusu var kızlar ;) 10 yıllık üyeyim benim kac konum var acaba :27:

Online diye birşey var herşeyi kapınıza kadar getiriyorlar bende cıkmıyorum 20 gündür ha kapımın önünde ki kedilerime mama veriyorum bi

biz ülkede milyonlarca kişi fotosentezle besleniyoruz, gerçi fotosentezin ne olduğunu sorsak googledan copy paste yapar kesin :)

valla ben 20 günde iki kez bir sokağın başındaki atm'ye bi de yanındaki eczaneye gittim ama o günlerde daha vakalar artmamıştı. 14 gün geçti üzerinden şükür sıkıntım yok.
ama böylelerine çıkma demek anlam ifade etmiyor. kendi sevdiklerinin başına bu hastalık gelip ölümlerini görmedikçe de bu zihniyetler anlamayacaklar bence.

Fotosentezle mi besleniyorsunuz?
Eşim mecburen çalıştığı için market alışverişini de o yapıyor, ben çıkmıyorum. Bunu özellikle belirtmeye gerek duymadım “idrak” edebilirsiniz diye ama yine şaşırtmadınız.

Eşim mecburen çalıştığı için market alışverişini de o yapıyor, ben çıkmıyorum. Bunu özellikle belirtmeye gerek duymadım “idrak” edebilirsiniz diye ama yine şaşırtmadınız.
Sizide gözardı ediyorum gerçekten uğraşamam daha fazla iyi gunler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X