- 21 Mart 2019
- 224
- 396
- 53
- Konu Sahibi banabenigeriver
Ne dertler var Ya RabbelAlemin..
Gerçek bir derdiniz olsa mazallah düşünemiyorum.
Gerçek bir derdiniz olsa mazallah düşünemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gececi olunca hem iftarda hem sahurda orada oluyor.Gece çalışan birine denk gelmediniz sanırım bunun anlamı genelde gece boyunca çalışmak oluyor...Anlamadım yani ne yapıp da sarıyor? Arayıp hal hatrını sorıyormuş ne sarması? Aramasa merak etmiyor dersiniz.Ayrıca görümceme yardıma gidiyor bana da yapsın gibi bir tavrınız var. Annenizde niye kalıyorsunuz gece evinizde kalamıyor musunuz anlamadım onu da. Ayrıca gececiyse iftar saatinde işyerinde oluyorsa sahurda evde olmuyor mu o zaman siz yokken ne yiyecek gündüz siz mi geçirecek ben olsam Ramazan da evimde olurum gece eşim yokken oturur eşimi karşılarım gündüz uyur eşimin yemeğini yaparım. Hem kadın yaparım demiş daha ne yani nedir bu takıntı yapmazsa falan diye şimdiden asıl siz takmışsınız kaynanaya
Kim evime sebze aldırmış?kim bilezikleri vermiş?Ya konu karıştı yada sizin hatırladıklarınız yanlış oldu.Kaynanam bana sebze aldırmadı yada ben bilezikleri vermedimAa o kadar da yazdım tüh kaynanadan takıntılı her yaptığı ettiği batan, evine sebze aldı diye kocasını yollayıp kavga ettiren, bileziklerimi verip mantolama yaptırıcam diye kaynanasına yalan söyleyip böyle deyip kandırdım yapılınca parasını ondan alıcam ohh diyen, kaynanasının evinde çalışmayıp pinekleyip oturup kendi evine çıkamayıp burada kaynanaya saydıran zavallı tereliye.. insan şunca sene biraz değişir ama çok zor acınası durumdasın
Bana yardım ettiği yok daha görüşeceğizBen de sorun göremedim. Kadın maşallah hem kızına hem gelinine yardım ediyor, daha ne yapsın? 3 çeşıt yemek yaparmış işte bilmem kaç gün. Daha ne? Üstüne tatlı da mı isteniyor ki böyle sitem ediliyor, anlamadım ki.![]()
Haklısın bacım. AhahahahaBana yardım ettiği yok daha görüşeceğizayda yılda birşey istedim ne büyük şeymiş hhaahhahhahaa
![]()
Yemeğini annesi verecekse neden evlendiniz anlamadım bende tek korkardım evde ama kimseye asla gitmem tv karşısında uyurdum hep korkum geçsin diye.Şuan bile işyerinde eşim yemek yiyemiyor virüs olayından sonra heryer aynı değil.30 günlük ramazanda 11 gün annesi versin yemeğinden dedim ne büyüttünüz.
Eşimin ailesi tarafından saygı görmüyorum evet ama zoruma giden benim değil eşiminde saygı görmemesi... Etrafımdaki kalabalığı bilseniz şok olursunuz şükür yalnız değilim sanırım yalnız olsam her daim hep burada olur konu açar yorum yaparım inan vaktim yok beee...Eşimin durumu belli tabiki mantolama yaptıramazdı bizim olan eve yaptırmasın zaten bu eve çakılan çivi zararHanımlar hala anlamıyorsunuz.
Tereliye evlendiğine pişman.
Kocası ailesi tarafından ve çevresi tarafından öyle saygı gören biri değil.
İpini alan sağa sola ceviriyor ve tereliye bu duruma ifrit oluyor.
Üstesinden gelemeyeceğini bildiği içinde sinirini burada atmaya çalışıyor.
Kocası daha evine bir mantolama yapamayacak kadar kendinden geçmiş durumda kaldı ki onu da dedesi yaptırmış.
Yani adama sürekli maddi olarak el uzatıyorlar ve aslında tereliye bundan da hoşnut degil.
Bu hatunu anlayın artık.
Keyfimden gidiyorum artık böyle diyeceğim tövbe yaYemeğini annesi verecekse neden evlendiniz anlamadım bende tek korkardım evde ama kimseye asla gitmem tv karşısında uyurdum hep korkum geçsin diye.
Keyfinden gidiyorsun zaten sen daha evliliği anlayamamışsın benceKeyfimden gidiyorum artık böyle diyeceğim tövbe ya![]()
Evlilik nedir?Eşin gece evde yokken onu beklemek midir?Keyfinden gidiyorsun zaten sen daha evliliği anlayamamışsın bence
Evlilik kendine ait evin sorumlulukların hayatın olmasıdır pes yani bu nasıl cümle keşke evlenip annenin dizinin dibinden ayrılmasaydınEvlilik nedir?Eşin gece evde yokken onu beklemek midir?
Yalnız değilsin ...Ben derdi neden anlamadım?
Aklım olsa evlenmezdim zaten buna ailecek pişmanızEvlilik kendine ait evin sorumlulukların hayatın olmasıdır pes yani bu nasıl cümle keşke evlenip annenin dizinin dibinden ayrılmasaydın
Boşan o zaman kim tutuyor. Adama üzüldüm allah yardımcısı olsunAklım olsa evlenmezdim zaten buna ailecek pişmanız![]()
Oldu sen de boşarımBoşan o zaman kim tutuyor. Adama üzüldüm allah yardımcısı olsun
Annenin evindeyken mi arkasında oluyorsun. Bir iftar yemeği bile yapmak istemediğin adama evet üzüldümOldu sen de boşarımEşimin üzülünecek birşeyi yok arkasında ben varım.
Ramazan 30 gün sadece 11 günü yapmasını bekledim.Ben eşime hergün taze yemek yaparım.Durum el verse yaparım geçen sene yaptım ama annemlerden gelip gitmek zor şu dönemde zaten annesi yapmazsa konuştum annemle abimle evden getireceğiz bizden.Annenin evindeyken mi arkasında oluyorsun. Bir iftar yemeği bile yapmak istemediğin adama evet üzüldüm
Durum el verse dediğin de ucunda ölüm yok oku duanı otur evinde sen annene gitmek için bahane bulmuşsun kendince yeri geldi haftalarca tek kaldım yine gitmedim evimden 10 yaşında çocuk değiliz sonuçta insan 1 korkar 2 korkar nereye kadar gidicek böyle. Ayrıca pandemi zamanı gitmenizde hiç hiç doğru değil o ayrı bir konuRamazan 30 gün sadece 11 günü yapmasını bekledim.Ben eşime hergün taze yemek yaparım.Durum el verse yaparım geçen sene yaptım ama annemlerden gelip gitmek zor şu dönemde zaten annesi yapmazsa konuştum annemle abimle evden getireceğiz bizden.
Önlemlerimizi alıyoruz kurallara uyuyoruz sosyal mesafeyide uyguluyoruz.Ben ciddi anlamda korkup birşeylerin musallat olmasından çekiniyorum herkesin korkusu başka bunu göze alamıyorum malesef...Durum el verse dediğin de ucunda ölüm yok oku duanı otur evinde sen annene gitmek için bahane bulmuşsun kendince yeri geldi haftalarca tek kaldım yine gitmedim evimden 10 yaşında çocuk değiliz sonuçta insan 1 korkar 2 korkar nereye kadar gidicek böyle. Ayrıca pandemi zamanı gitmenizde hiç hiç doğru değil o ayrı bir konu