Evde kalınca bana sardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet arkadaşlar üşenmedim. Hepinizi alıntı yaptım .

Konu sahibi; eski üyelerin ,kayinvalide başta olmak üzere kayinaileye takıntısı ile bildiğimiz ----tereliye-- isimli arkadaştır.

Bir keresinde kv kendisine yarım kilo kıyma verdiği icin arkadaş öfkeden çıldırmıştı. "Ben dilenci miyim" diye.

Bir-çok konuda bahsetmiştir. Ama beni en çok şoka uğratan bu kıyma vakası olmuştur.

Kv gerçekten kötü niyetli midir bilemem.

Fakat kesin olan konu sahibi arkadaş kv kişisini hic sevmiyor. Bu sebeple kadının tamamen iyi niyetle yaptığı şeyler de dahil olmak üzere her seyi ama her şeyi batıyor.

Daha fenası sevgili koNu sahibi arkadaş kv kp nin oğullarına bahşettikleri evde kalıyor.

Sevgili konu sahibi. Seni eskiden beri bilirim. Bu insanları sevmiyor olabilirsin. Amenna.

Ama inanki kafayi sana taktıkları yok. Sana gıcık olmuyorlar. Aslında sana yardımcı oluyorlar. Biraz daha esnek yaklasmaya bak..böyle ömür geçmez

yaa gene nöronlarımı boşuna yormuşum :( bundan sonra eski postları okumadan yorum yazmıcam..
yarım kilo kıyma mevzuunu hatırladım. bu devirde 100 gr kıymayı zor alanlar varken yarım kiloya şükretmek yerine küçük emrah gibi triplere girmek yazıktır :(

minimum 25 yaşında adam kendi karnını doyurmak için bi tas çorba iki tabak yemek yapamıyorsa yazık... Bunlar yetenek gerektiren şeyler değil. Tabi belli bi miktar zeka gerektiriyor. Öz bakımını yapabilecek zeka seviyesine sahip insanlar yemek de yapabilirler. Bu seviyenin altı için yemek yapamamak normal.
Hadi en uç noktada düşünelim, gerçekten yapamıyor olsun, annesinden niye kendi istemiyor, sanki bakıma muhtaç çocukmuş gibi tüm organizasyonu niye kadınların yapması gerekiyor? Bu kadar tembelliğin gereği yok ya.

Hadi en uç noktada düşünelim, gerçekten yapamıyor olsun, annesinden niye kendi istemiyor, sanki bakıma muhtaç çocukmuş gibi tüm organizasyonu niye kadınların yapması gerekiyor? Bu kadar tembelliğin gereği yok ya.

Yük olmak istemiyormuş konu sahibinin dediğine göre. Kimseye yük olmak istemeyen insan kendi işini kendi görmeyi bilir benim bildiğim ama...

yaa gene nöronlarımı boşuna yormuşum :KK43: bundan sonra eski postları okumadan yorum yazmıcam..
yarım kilo kıyma mevzuunu hatırladım. bu devirde 100 gr kıymayı zor alanlar varken yarım kiloya şükretmek yerine küçük emrah gibi triplere girmek yazıktır :KK43:
Eski konuları okuma adetim yoktur. Bu arkadaşın da eski konularını açıp okumadım.

Sadece gercekten cok şaşırdığım konuların sahiplerini unutmuyorum. Bu da onlardan biri.

Aslında konu sahibi arkadaş eğlenceli bir arkadaş. Fakat kv nefreti anormal boyutlarda. Bütün mesele sanırım bu.

Eşimin annesi kronik şeker hastası ve görümcem için gün aşırı evden çıkıyor görümcemin ikinci çocuğu oldu yardıma işini görmeye gidiyor.(eşiyle arabayla gidiyorlar 3 km falan)Nedendir bilmem bu aralar bize sardı eşime izninde gelmeyecek misin diye soruyor.Beni arıyor ne yapıyorsun canın sıkılıyor mu vs. soruyor niyetini tam çözmüş değilim şuan.Bugün beni aradığında birşeye ihtiyacınız olursa söyle dedi eşim geceye gittiğinde(gececi olunca olduğunda bende annemlerde kalıyorum dört gün boyunca) ramazanda iftar yemeğini sen yapar mısın dedim toplamda 11 gün iftarı işyerinde açacak sefer tasına yemek koyacak üç çeşit olur yaparım dedi.Pek ihtimal vermiyorum ama yapar inşallah.Umudum yok kara kara bunu düşünüyorum sözünden dönmez değil mi?...
Niye evinde kalmıyon sadece 4 gün müş ki kv senin kocana niye yemek yapsın bide zorla kadın ailenize burnunu soksun diye uğraşıyon

Sızın daha once kullandıgınız başka bır hesabınız vardı değıl mı? Yanılmıyorsam terelıye. Çok zor değıl mı boyle yaşamak, Allah dağına göre kar verırmış, sıze sıze katlanabılecek bır kayınvalıde vermış, yoksa bu kadar trıbınıze bırının sıze katlanabılmesı mumkun değıl. Bu mesajı bosuna yazdım tabı kı, yıllardır bılıyorum konularınızı asla özeleştırı yapmıyorsunuz.
Ne tribi ya kime neyin tribi🤣🤣🤣

Peynir ve ekmek hazır şeyler, tostu 4 yaşındaki kızım da yapıyor. =)) Bence asıl sorun kayınvalidenin yemek yapıp yapmayacak olması değil, eşinizin kendi karnını doyuramayacağını düşünmeniz. Hazır bir köfte alır, bir makarna, bir çorba yapar. Doyar yani. Hiçbir şey yapamıyorum diyen insan, kesinlikle fazla rahata alışmıştır, yapamaması beceriksizliğinden değildir. Baklava açsın, sarma sarsın demiyoruz neticede. Biraz kendi başının çaresine baksın, küçük çocuk değil ki. Ayrıca aç kalacağından korkuyorsa, kendi istesin annesinden. Daha mantıklı değil mi?
Eşimin aç kalma korkusu yok ben onu düşünüyorum zaten.Annesi yaptırmamış ben başlarda yapmasını beklediğimde salataya bile elini sürmedi ben anlamam dedi ben ne yapayım...

Cidden burdaki sorun sensin .Tek taraflı düşündüğün için hiç bi zaman basit şeyleri sorun etmemeyi ogrenemeyeceksin

Eşimin bir beklentisi yok ben dedim yoksa hergün peynir ekmek yer ses etmez ki ...

Eşimin aç kalma korkusu yok ben onu düşünüyorum zaten.Annesi yaptırmamış ben başlarda yapmasını beklediğimde salataya bile elini sürmedi ben anlamam dedi ben ne yapayım...
Ne yapın; tam olarak hiç birşey yapmayın. Annenize gidin, döndüğünüzde eşiniz açlıktan ölmüş olmayacak. Bir yolunu bulur. Ama yok benim birşeyleri mutlaka dert edinmem gerekir derseniz, ona çare yok.

Sizin için büyük şey nedir peki?
Kendi sorumluluğumu bırakıp annemin evine gidip kalmak ve bunun için eşinin ne yiyeceğini düşünmek benim için bir sorun değil . Dediğim gibi yalnız kalıyorum ailemin evine gitmiyorum .ailenin evine gitmez evinde kalırsan gerisini kaynanana paslamana gerek kalmaz . Benim sorun anlayışımı sizinkiyle kıyaslayamam şaşırır kalırsınız

Kendi sorumluluğumu bırakıp annemin evine gidip kalmak ve bunun için eşinin ne yiyeceğini düşünmek benim için bir sorun değil . Dediğim gibi yalnız kalıyorum ailemin evine gitmiyorum .ailenin evine gitmez evinde kalırsan gerisini kaynanana paslamana gerek kalmaz . Benim sorun anlayışımı sizinkiyle kıyaslayamam şaşırır kalırsınız
Kesin kesin...

Emin ol ramazan yemegını kast etmemiştir kadın
Ben o yaşta kimsenin yemegını de yapmam bu yaşta da evde tek kalmaktan korkulmaz
Ayrıca oğlunu özlemiştir oğluna takmış kadın

hayatın sorumlulukları var malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X