- 1 Eylül 2017
- 963
- 1.248
- 113
- 38
- Konu Sahibi banabenigeriver
Terelıye o degıl de kayınpeder senın evın mantalomasını yaptırdı mı yaNe tribi ya kime neyin trib i![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terelıye o degıl de kayınpeder senın evın mantalomasını yaptırdı mı yaNe tribi ya kime neyin trib i![]()
Eski konuları okuma adetim yoktur. Bu arkadaşın da eski konularını açıp okumadım.
Sadece gercekten cok şaşırdığım konuların sahiplerini unutmuyorum. Bu da onlardan biri.
Aslında konu sahibi arkadaş eğlenceli bir arkadaş. Fakat kv nefreti anormal boyutlarda. Bütün mesele sanırım bu.
Ay bende o kadar yorum yaptım ya birden bilemedim tereliye olduğunu yazık dr lukEvet arkadaşlar üşenmedim. Hepinizi alıntı yaptım .
Konu sahibi; eski üyelerin ,kayinvalide başta olmak üzere kayinaileye takıntısı ile bildiğimiz ----tereliye-- isimli arkadaştır.
Bir keresinde kv kendisine yarım kilo kıyma verdiği icin arkadaş öfkeden çıldırmıştı. "Ben dilenci miyim" diye.
Bir-çok konuda bahsetmiştir. Ama beni en çok şoka uğratan bu kıyma vakası olmuştur.
Kv gerçekten kötü niyetli midir bilemem.
Fakat kesin olan konu sahibi arkadaş kv kişisini hic sevmiyor. Bu sebeple kadının tamamen iyi niyetle yaptığı şeyler de dahil olmak üzere her seyi ama her şeyi batıyor.
Daha fenası sevgili koNu sahibi arkadaş kv kp nin oğullarına bahşettikleri evde kalıyor.
Sevgili konu sahibi. Seni eskiden beri bilirim. Bu insanları sevmiyor olabilirsin. Amenna.
Ama inanki kafayi sana taktıkları yok. Sana gıcık olmuyorlar. Aslında sana yardımcı oluyorlar. Biraz daha esnek yaklasmaya bak..böyle ömür geçmez
Oturduğum çevre kötü hırsızlıkla ilgili birkaç olay duydum inanın keyfimden değil evim müstakil gibi apartman değil.Güzel kardeşim eşin de sen de 0-6 yaş grubunda mısınız? Biri önüne yemek konmayınca aç kalır, diğeri evde yalnız kalınca başına bir şey gelir. Normal yetişkin insanlar evlerinde yalnız kaldıklarında başlarına bir şey gelmez. Ocakla falan oynamadığın sürece sorun yok![]()
Dede yaptırdı sağolsun... Herşey dedenin sayesinde...Terelıye o degıl de kayınpeder senın evın mantalomasını yaptırdı mı ya![]()
Evet buradan eşimin ailesinden yana yorum yapan herkes yanlış bana göre itirazın mı var?Daha önce tek kalmadım yaşamadım tekken başıma gelecek birşeyin hesabını buradakiler verecek değil heralde.
Valla 19 yaşımda hiç bilmediğim bir şehirde camlarında demir dahi olmayan ahşap doğramalı zemin kat bir evde tek başıma yaşamaya başladım. Yani bana hala anlamsız geliyor bu tavrınız.Oturduğum çevre kötü hırsızlıkla ilgili birkaç olay duydum inanın keyfimden değil evim müstakil gibi apartman değil.
Neden kocanızda sorumluluk anlayamadım o kısmını hayatta her zaman bir tehlike var herkes kendinden mesulArkadaşlar bir travmam falan yok tek kaldığımda başıma gelen birşeyin sorumluluğu eşimde olur o bunun hesabını aileme veremez bu sebepten korku filmi falanda izlemem...
Oldu teşekkürlerNeden kocanızda sorumluluk anlayamadım o kısmını hayatta her zaman bir tehlike var herkes kendinden mesul
adam çalışıyor keyfine yalnız bırakmıyor
Çözemedim bakış açısını
Bana fazlasıyla yanlış geliyor
Yetişkin bir birey kendinden mesuldür
Neden kocanızda sorumluluk anlayamadım o kısmını hayatta her zaman bir tehlike var herkes kendinden mesul
adam çalışıyor keyfine yalnız bırakmıyor
Çözemedim bakış açısını
Bana fazlasıyla yanlış geliyor
Yetişkin bir birey kendinden mesuldür
Emin olun empatiyi yeteri kadar yapıyorum çok şükür benim annem öyle şeyler yapmaz benim annemin ne kadar iyi bir anne olduğunu eşimin annesini görünce anladım ne yazık ki bende anlam veremezdim bu meselelere insanların ne derdi olabilir ki derdim ama oluyormuş malesef...ben evli değilim, henüz kv, kp, görümce, elti muhabbetlerine girmedim. ama burayı okuyunca bir ara cidden kayınaile bu kadar kötü olabilir mi diye düşündüm. sonra detaylara baktım.
kv'nin yaptığının aynısını kendi annesi yapsa zerre kadar rahatsız olmaz çoğu konu sahibi. nasıl bir genetik yük varsa, kv denince tüm kadınlar herşeyi yanlış tarafından alıyor.
geçen gün kv'nin yaptığı yağlı yemek yüzünden eşiyle kavga eden biri yazmıştı. eminim kendi annesi yağlı pişirmiş olsa o kusuru kapamak için elinden geleni yapardı. kocası "yemek yağlı olmuş" dese "annem yapmış bir teşekkür etmiyor" derdi. ama kv'si yapınca gidip bunun için yok yere kavga çıkarabiliyor.
bu üyenin de konularını hatırladım, özellikle kıyma konusu efsaneydi. kendi ana-babası yarım kilo yollasa para harcadılar diye üzülürdü. ama kv yapınca aşağılanmak olarak düşünmüştü.
He canım heSanırım konu sahibi ya kocasına ya ailesine sorumluluk yüklemeden tek başına var olamıyor. Bir birey değil, birinin karısı ya da birinin çocuğu...
Konu sahıbının hayat tarzı farklı olabilirSanırım konu sahibi ya kocasına ya ailesine sorumluluk yüklemeden tek başına var olamıyor. Bir birey değil, birinin karısı ya da birinin çocuğu...
Aynen hayat tarzı farkıKonu sahıbının hayat tarzı farklı olabilir
Şuan bana bir şey olsa sorumluluk ailemde de değil bu arada
Ama ben kendisine yardımcı olamıcam çünkü pek anlayamadım
18 yaşından buyuk falan diyoruz ya o kadar geç değil bence liseye başladıgınızda zaten kendi sorumluluğunuzu daha net almış oluyorsunuz
Çok şükür kötü kalpli değilimHasta kotu kalpli bir gelin goruyorum :)
Buradaki pek çok insandan farklı amaAynen hayat tarzı farkı
Bulunduğum çevreye aileme yakınlarıma ve akrabalarıma göre gayet normal bu yönden kendimde gariplik görmüyorum teşekkürlerBuradaki pek çok insandan farklı ama
Sizi anlayabilen kişi sayısı eminim azdır
Sadece ileride bu durum başınıza dert açabilir
Hayat malesef narinliğe gelmiyor
uç örnek vericem ama dışarda kaldığımda oldu iyi ki kalmısım diyorum
Hayat bu zorluk yaşanacak
Kendinize iyi bakım