Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pasta borek corekEv hanımı bayanlar neler yapıyorsunuz evde zaman nasıl geçiyor acaba? Kaliteli zaman nasıl geçirilir?
Çocukla ne gibi etkinlikler yapıyorsun canım yemek pasta her zaman yapıyorum da.. deniz kabuğu takıları kendin için mi yapıyorsun?Ev hanımı değilim bu sıralar evdeyim
Dün balkonu derzledim
Deniz kabuğu takılar yaptım
Kitap tv film vs klasik
Yemek pasta börek deniyorum
Çocuk ile çeşitli etkinlik
Bir de arkadaş bulabilirseniz scrabble
Çok güzel :)) onları zaten yapıyoruz da=))pasta borek corek![]()
gün yap :)Çok güzel :)) onları zaten yapıyoruz da=))
Çocukla ne gibi etkinlikler yapıyorsun canım yemek pasta her zaman yapıyorum da.. deniz kabuğu takıları kendin için mi yapıyorsun?
Kimlerle ☺☺gün yap :)
Başka bişey yapmiyomusun:))) bende hergün temizlik yapiyorum ama çok bunaldim kaçıp gitmek istiyorum=)Ev hanimiyim devamli temizlik yaptigim icin nasil gecirirm demek hic aklima gelmedi :)
Evet canım bizde çok şey yapıyoruz oglumla ama cocugun arkadaşları var mı tek anneyle babayla olmuyor üç yaşında oğlum yanımda her zaman o da sıkılıyor hep benimle oynamaktan arada bi arkadaşlarla görüşüyoruz çocukları var ama yetmiyorKendine yaptım çevreye yaptım
Hediye ettim
Çocukla her şey bu saydıklarımın hepsi artı boyama top oynama o ne isterse onu yapma
Ya da işleri ona yıkma
himm kimse yok muKimlerle ☺☺
Komşular var ama ayarim degil o yüzden kimse yok diyebilirim esimin arkadaşları var eşleriyle görüşüyoruz zaten de gün yapmak için daha kalabalık olmak lazım=)himm kimse yok mu
Bende çok istiyorum eskiden çok kitap okurdum ama şimdi okuyamiyorum ev işi ve çocukla ilgilenin ce gün bitiyo sakin kafayla okumak lazım oğlumu uyutunca da uyuyorum bende yoruluyorumEv hanimi degilim ama cocugum oldugundan bir sureligine evdeyim, butun gunum temizlikle ve cocukla ilgilenerek geciyor. Bos buldugum zamanlarda da kitap okuyorum
Ev hanimligi zor. Hic bana gore degilmis onu anladim. Sevmedigim seyler bir aradaBende çok istiyorum eskiden çok kitap okurdum ama şimdi okuyamiyorum ev işi ve çocukla ilgilenin ce gün bitiyo sakin kafayla okumak lazım oğlumu uyutunca da uyuyorum bende yoruluyorum
Evet canım bizde çok şey yapıyoruz oglumla ama cocugun arkadaşları var mı tek anneyle babayla olmuyor üç yaşında oğlum yanımda her zaman o da sıkılıyor hep benimle oynamaktan arada bi arkadaşlarla görüşüyoruz çocukları var ama yetmiyor
el isi yapiyorum kitap okuyorum yemek yapiyorum misafirim oluyor gezmeye gidiyorum oyle geciyor :)Başka bişey yapmiyomusun:))) bende hergün temizlik yapiyorum ama çok bunaldim kaçıp gitmek istiyorum=)