ebru'cum insallah seni de istediğin gibi bulurr ve kendinee asık ederr...:)
diğer arkadasa gelince... cnm olay kendimi gözümde büyütmek değil ukalalık hic değil olanla övünmeyi gercek hayatta dahi sevmiyorum ama sunu da kabul etmek gerekir ki ülkemizde- tama yalıda köşkte oturmuyoruz ama- 26 yasında olup elinde mesleği olan 10 ay eline 2500 tl ve üstü gecen kendi üzerine evi arabası hazır bir kadın da sık görülen bir durum değil. Ve hani karsımdaki insan hırslı olsa anlayacagım ben zaten ona destek cıkarım hiç sorun değil ya da ne biliyim annne babası da memurmus zamanında ama baslarındaki ev bile kira ... yani ben nsl yetistiysem yuvam da o sekilde olacak... ne kdr kisilikli olsa da düsününce olmayacagını anlıyorum. gecenlerde bir elbise begendim gece kıyafeti ekolde ki ekolü bilirsiniz ben iceri 700 800 vardır diye grmistim 350 dedilerr aaa cok iyi yaa dedim... bu rakamı duyunca dudagı ucukladı resmen... iki gün snra nişanımda bir elbisede dahi sorun yasanacak. ya da bana evlilik teklifi icin yüzük almak istediğini ve kredi cekecepğini söyledi.dedim ki hayatta bunuu borcla yapmaa... smdii para biriktirmeye baslayacaktı iste devam etseydi ... düsünsene daha yüzük işin %1 i bile değildir belki de...

(