• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalma korkusu/yalnızlık

Maya1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
43
-9
38
29
Merhaba arkadaslar
Nasıl anlatsam bilmiyorum...
Ben gurbete yaşıyorum yaşım 22
Ailem cooooooooooook eski kafalı, onlara göre bir erkeğe merhaba bile demiceksin dersen affedersiniz fahisesin. Tabii eğer evlenirsem görücü usulü olması lazım.
Hiç bir zaman sevgilim falan zaten olmadı. Arkadaslarım tek tek evlendiler. Ben Tek kaldım.
Gurbete bildiginiz uzere pek turk yok. Yani anlicaniz düşünüyorum ben nasıl evlenecegim? Bende sevilmek istiyorum bana da birisi seni seviyorum demesini istiyorum.
Iste boyle kizlar anlicaniz ben yalnız olmaya mahkumum.

Heee tamam simdi gordum Fransa, adından çıkartmıştım zaten yine de sormak istedim. 2 Hafta once döndüm Fransadan, eğitim için gitmiştim, müthiş insanlarla tanışıp harika kafa yapıları gördüm Avrupada, Fransada yaşayan bir çok Türkle de tanıştım, aileleri aynı sizinkiler gibi baskıcı. Sanırım sebep asimile olmamaya çalışmak, ama senin yerinde olsam asla asla dinlemezdim. Şu an düşünüyorum tekrar Fransaya ya da herhangi bir Avrupa ülkesine nasıl giderim diye. Benden sana tavsiye yaş 22 benim yaş 23, akran sayiliriz. Ailenin baskısı altında kalmayacaksın sonsuza denk, kendin atıl hayata artik, yeni insanlarla tanış, ayrıca evlenmek zorunda da değilsin, nasibin de yoksa ne yapacaksın hem? Düşünme bunları, bir kere senin bu konulardan önce eğitimin hakkında karar alıyor olman falan lazım??

Back
X