evde kalmis kiz kurusu....

böyle olmaz arkadasım... hobi edin, gez, dolaş, sosyalleş arkadaslarınla. illakii çıkar biri hem.. nasibin biryerlerdedir...
Arkafaslarimin cogu evlendi..bir tane var sık görüştüğüm oda bekar ayni benim gibi....ikimiz takiliyoruz daha cok geziyoruz da ama ne bileyim olmuyor birseyler..

dandik ve birinle kelimelerini görünce irite oldum nedense .
Kelime dağarcığınızı beğenmedim .

dandik ve birinle kelimelerini görünce irite oldum nedense .
Kelime dağarcığınızı beğenmedim .
Neden irite oldunuz anlamadim ama neyse...
Dandik kelimesine gelene kadar neler yazildi konuma..
Ayrica irite oldugunuz konuya yorum yapmayin ....o arkadasa cevap verdim diye sacmalamayin daha fazla...

Neden irite oldunuz anlamadim ama neyse...
Dandik kelimesine gelene kadar neler yazildi konuma..
Ayrica irite oldugunuz konuya yorum yapmayin ....o arkadasa cevap verdim diye sacmalamayin daha fazla...
konuştuğunuz gibi yazıyorsanız etrafınızda pek saygı uyandırmazsınız sizin için söyledim ama siz bilirsiniz nihayetinde .

konuştuğunuz gibi yazıyorsanız etrafınızda pek saygı uyandırmazsınız sizin için söyledim ama siz bilirsiniz nihayetinde .
Saygi duyulan biriyim cok şükür...turkce ogretmeni misiniz bayan?sizde noktalama isaretlerine noktadan sonra büyük harfle baslamaya ozen gosterin kimse size saygi duymaz sonra..

Arkafaslarimin cogu evlendi..bir tane var sık görüştüğüm oda bekar ayni benim gibi....ikimiz takiliyoruz daha cok geziyoruz da ama ne bileyim olmuyor birseyler..

dün geceden beri yorum yazmamayayım diyorum ama dayanamadım..buraya konu açma sebebin fikir almak değil mi? bak bu cevabı yazdığın kişi gez dolaş hobi edin demiş ama sen her msjında olduğu gibi bu öneriyi de olmuyor diye kestirip atmışsın..sadece netten sevgili ve eş bulunur konulu msjlara olumlu tepkin var.konun 23 sayfa oldu 23 sayfadır her üye bir öneri getirdi ama sende tavır hep aynı.daha ne dememiz gerekiyor anlamıyorum artık.

Kestirip atmadim.ama bunlarin hepsini yaptim yapiyorum zaten....nette tanisma isinden vazgectim .yeteri kadar yiprandim bir daha buna izin vermeye niyetim yok.

yıl oldu 2015 internette eş sevgili aramayı, bunu diğer kızlara empoze etmeye çalışan kızlarda var!!..
bunlar ayrı bir modeldirler. 1998 yılından sonra üretilmiş model olup kocayı iki kilometre öteden tanıma kapasitesine sahiptirler.günümüzde teknoloji bayağı bir ilerlediği için artık bu modele alternatif modellerde üretilmektedir.
velhasıl internetten bulunan adamdan koca olmaz. koca olmak isteyen adam internetten karı aramaz. sadece sorunlu insanlar internete girip bu gibi amaçlar peşinde koşar. internette tanışıp evlenenler vardır ama yüzdelik oranı düşük olmakla birlikte mutlu bir evlilik olup olmadığı da tartışılır. en sağlıklı ilişki yüzyüze tanıştığın bir insanla gerçekleştirilir ve yine yüzyüze uzun bir tanıma süreci geçirilmelidir ki evlilik gibi ciddi bir adım atılabilsin.

Bunun içln sosyal olman şart mesela misafir geldiğinde odana kaçmayacaksın , yaşlı teyzelerle sohbet edeceksin , köydeki akrabaları ziyaret edeceksin , insanlardan kaçmayacaksın , güleryüzlü ,tatlı sahbetli mümkünse komşularla iyi ilişkiler kuracaksın , yasin günleri varsa annenin onlara katılacaksın , yazlıkta veya yaylada yeni insanlarla tanışmak için sende çabalıyacaksın sohbet edeceksin etrafımda hem kız arayan çok hem damat arayanda çok zaten tanıştırıldıda oğlanım işi kariyeri aileside iyiydi ama oğlan görüntüden kayıp etti, başka kızda yaştan kayıp etti , mesela annem de böyle işlere vesile oluyor , kaynanana tabi bende ama her 2 tarafı uygun bulduğumda tanıştırıyorum yoksa çulsuz ,ahlaksız oğlanla işim olmaz aileside kaliteli olacak oturmasını,kalkmasını bilecek

Cok mutlu evliliklerde yapanlar var.bence on yargili konusmayin..bu sitedede var cevremdede var.netten koca aranmaz kari aranmaz olursada o isten hayir gelmez demek bence yanlis..zaten netten tanisincada görüşüyorsun.aylarca netten yazismiyorum kimseyle..kime asik olucagin belli olmaz ama bu sanal bu gercek demek sacmalik..kendi adima netteki insanlari artik biraktim...bir daha böyle bir adim atmaya niyetim yok ama insanlarin evliliklerini biz yargilayamayiz..bunca dovulen aldatilan kadin var yüzde kaci sanaldan tanismis cok cok azdir bence..

Ben aile yada akraba tanismalarina sicak bakmadim hic.bir kac kisi oldu gorusmedim.bazi kriterlerim var olmazsa olmaz.o yuzden cevremde kiz arayan oglan annelerinin bana yardımcı olabilecegini sanmiyorum....

Sen kendini evde kalmış kız kurusu diye görürsen çevreden de öyle görürler. Önce sen kendine güvenmelisin sevmelisin. Çok karamsarsın bir silkelen her öneriye olumsuz yaklaşıyorsun ne dememizi bekliyorsun. Hobi edin arkadaş ortamlarına gir, yeni insanlarla tanış ama internetten değil...

Olumsuz yaklasmadim ki..herkesten allah razi olsun..sadece bazi yorimlara kirildim..

öylede insan bazen çok hassas oluyor en ufak lafa bile kırılıyor .
Kırılma canım neden kırılıyosun ki şükret elin ayağın tutuyo aç değilsin açıkta değilsin evlilik işi de kader kısmet işi sen dua et zamanı gelince o kişi karşısına çıkacaktır milleti takma anı yaşa mutlu ol daha 29 yaşındasın geç değil ki senin için

Teşekkür ederim canim...evet evlilik kader isi..buna bende inanıyorum..

Allahtan hayırlısını iste canım olmayınca olmuyo bak bende tam sözlenicekken bişeyler engel oldu olmadı demek ki daha vakti zamanı gelmemiş demek ki hayırlı değilmiş dua et Allah istediğini verir :)
Amin canim...inss herkese her isteyene hayirli bir es hayırlı bir evlat verir rabbim büyüktür..

içinde bulunduğunuz durumu, hayata bakışınızla, kendinizi sınıflamanızla siz değiştirebilirsiniz. netten tanışma olayı bana ters ama etrafımda çok ta güzel böyle evlilikler yapanlar var. Aklı başında, ne istediğini bilen, karşı tarafı çözebilen biriyseniz olabilir tabi ama ben sizi azıcık paniklemiş gördüm. "yaşım geçiyor, çocuk yapmalıyım, evlenmeliyim..." öncelikle daha en az 10 yıl çocuk yapabilecek durumdasınız rahat olun, tanıyıp, güvendikten sonra çocuk yapmak 9 ay. bunun için acele etmeyin, bir anlık hata hayatınıza mal olur.
29 yaş hiç te geç kalınmış bir yaş değil, teselli için söylemiyorum inanın.
kendinizi çok çaresiz görüyorsunuz, hiç te öyle değil. biraz sosyalleşin, kendinize bakın, spor, alış veriş filan yapın, kafanzı uzaklaştırın bu düşüncelerden. inanın hiç bir şey için geç değil.
böyle şeyleri pek yapmam ama sizin tarzınız çok hoşuma gidiyor.
sosyal statüsü, hayat tarzı, okulu, işi ile sürekli bir alttan küçümseme ile yazan arkadaşlar var burada. oysa bilmiyorlar ki çoğumuz o şartlarda belki de daha güzelinde yaşıyoruzdur. çok snoplar, olmuyor, yakışmıyor. siz öyle değilsiniz. tarzınız, tavrınız farklı ama halden anlıyorsunuz. bu çok güzel bir şey. bunu söylemek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…