- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 163
- 39
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Evet tam anlamiyla paniklemis durumdayim...hayirlisi...içinde bulunduğunuz durumu, hayata bakışınızla, kendinizi sınıflamanızla siz değiştirebilirsiniz. netten tanışma olayı bana ters ama etrafımda çok ta güzel böyle evlilikler yapanlar var. Aklı başında, ne istediğini bilen, karşı tarafı çözebilen biriyseniz olabilir tabi ama ben sizi azıcık paniklemiş gördüm. "yaşım geçiyor, çocuk yapmalıyım, evlenmeliyim..." öncelikle daha en az 10 yıl çocuk yapabilecek durumdasınız rahat olun, tanıyıp, güvendikten sonra çocuk yapmak 9 ay. bunun için acele etmeyin, bir anlık hata hayatınıza mal olur.
29 yaş hiç te geç kalınmış bir yaş değil, teselli için söylemiyorum inanın.
kendinizi çok çaresiz görüyorsunuz, hiç te öyle değil. biraz sosyalleşin, kendinize bakın, spor, alış veriş filan yapın, kafanzı uzaklaştırın bu düşüncelerden. inanın hiç bir şey için geç değil.
böyle şeyleri pek yapmam ama sizin tarzınız çok hoşuma gidiyor.
sosyal statüsü, hayat tarzı, okulu, işi ile sürekli bir alttan küçümseme ile yazan arkadaşlar var burada. oysa bilmiyorlar ki çoğumuz o şartlarda belki de daha güzelinde yaşıyoruzdur. çok snoplar, olmuyor, yakışmıyor. siz öyle değilsiniz. tarzınız, tavrınız farklı ama halden anlıyorsunuz. bu çok güzel bir şey. bunu söylemek istedim.
Zaten özellikle takıntılı oldugun konularla ilgili kisiler cıkıyordur karsına degilmi .istenmeyen ot gibi .Aslinda yuksek degil ama takintili oldugum konular var..onlari asamiyorum..
böyle şeyleri pek yapmam ama sizin tarzınız çok hoşuma gidiyor.
sosyal statüsü, hayat tarzı, okulu, işi ile sürekli bir alttan küçümseme ile yazan arkadaşlar var burada. oysa bilmiyorlar ki çoğumuz o şartlarda belki de daha güzelinde yaşıyoruzdur. çok snoplar, olmuyor, yakışmıyor. siz öyle değilsiniz. tarzınız, tavrınız farklı ama halden anlıyorsunuz. bu çok güzel bir şey. bunu söylemek istedim.
Aynen oyle canim.ben taktikca olmuyor..takmayayim diyorum o zaman da olmuyor yapamiyorum..rahat davranamiyorum bulustugum zae belki...sıkıcı buluyorlar belkide..Zaten özellikle takıntılı oldugun konularla ilgili kisiler cıkıyordur karsına degilmi .istenmeyen ot gibi .
Vallahi mutlu oldum şımardım yazdıklarınızı okuyunca
Şimd,boylesoyle can, eğitim ve sosyal statüden bağımsız olarak, konu sahibesi ne kadar kız kurusuysa ben de o kadar kızkurusuyum, hatta daha kötüsü. Aşk acısından sürünüyorum, yarıyolda bırakıldım diyeyim.
Sevme-sevilme ihtiyacı evrensel diyeyim, yolda mutlu bir çift , bebekli bir aile görünce lise mezunu kız da, ilkokul mezunu kız da, doktora yapan ben de aynı şeyi düşünüp hissediyoruz sonuçta. Ya kendimiz ne kadar yalnız olduğumuz aklımıza geliyor, ya geçmişte kalan bir aşk acısı, ya benim ne zaman ailem olacak düşüncesi, ya keşke benim de elimden tutan biri olsaydı diyoruz, ama mutlaka çok imrenerek bakıyoruz.
Evde kalma psikolojisi, yalnızlık hissinin hayat standardıyla pek ilgisi yok bence, biyolojik saatle alakası varBunu ben ve diğer kızkurusu arkadaşlarımı baz alarak yazıyorum
Şimdi konu sahibesiyle teoride farklı hayatlarımız olabilir ama pratikte hissettiğimiz şeyler benzer. Bu durumda geriye kalan şeylerin pek de bir önemi kalmıyor, sonuç olarak ikimiz de mutsuzuz ve aynı şeyden mutsuzuz. O yüzden ben farklıymışım gibi bir davranmanın bir alemi yok bence
Konu sahibesine de kader-kısmetten başka ir şey diyemedim, zira işimizin Allaha kaldığını düşünüyorum.Vallahi hiçbir fikrim yok nerden aşk bulunur, fikri olan bana da yazsın.
begendim ama kızkurusu derken alttan alta toplumsal yargılara guldugunu ordaki ironiyi bilerek
içime sinmedi ekleme yapayım dedim.
diger turlu evet evet kuruduk! gibi bir anlam cıkmasın yani
Evet aslinda ne olursan ol her kadin sevilmek ister...Aile olmayi herkes ister..en kariyerli en cok kazanan kadinlar bile evlenmek istiyor hatta 30 lu yaslarda bu tip kadinlar cok yalniz yasayan....cunku beklentileri yuksek oluyor...Vallahi mutlu oldum şımardım yazdıklarınızı okuyunca
Şimd,boylesoyle can, eğitim ve sosyal statüden bağımsız olarak, konu sahibesi ne kadar kız kurusuysa ben de o kadar kızkurusuyum, hatta daha kötüsü. Aşk acısından sürünüyorum, yarıyolda bırakıldım diyeyim.
Sevme-sevilme ihtiyacı evrensel diyeyim, yolda mutlu bir çift , bebekli bir aile görünce lise mezunu kız da, ilkokul mezunu kız da, doktora yapan ben de aynı şeyi düşünüp hissediyoruz sonuçta. Ya kendimiz ne kadar yalnız olduğumuz aklımıza geliyor, ya geçmişte kalan bir aşk acısı, ya benim ne zaman ailem olacak düşüncesi, ya keşke benim de elimden tutan biri olsaydı diyoruz, ama mutlaka çok imrenerek bakıyoruz.
Evde kalma psikolojisi, yalnızlık hissinin hayat standardıyla pek ilgisi yok bence, biyolojik saatle alakası varBunu ben ve diğer kızkurusu arkadaşlarımı baz alarak yazıyorum
Şimdi konu sahibesiyle teoride farklı hayatlarımız olabilir ama pratikte hissettiğimiz şeyler benzer. Bu durumda geriye kalan şeylerin pek de bir önemi kalmıyor, sonuç olarak ikimiz de mutsuzuz ve aynı şeyden mutsuzuz. O yüzden ben farklıymışım gibi bir davranmanın bir alemi yok bence
Konu sahibesine de kader-kısmetten başka ir şey diyemedim, zira işimizin Allaha kaldığını düşünüyorum.Vallahi hiçbir fikrim yok nerden aşk bulunur, fikri olan bana da yazsın.
Birine takilma demek isterim ama elde degil biliyorumLan o beni yarıyolda bırakan it yüzünden kurudum be....Allah belanı versin herif, boyun devrilir ben de geçer seyrederim inşallah.
27 yaşındayım, kuruma sınırındayım diyeyim. Daha kurumadıysam da yakında kururum
Vallahi mutlu oldum şımardım yazdıklarınızı okuyunca
Sevme-sevilme ihtiyacı evrensel diyeyim, yolda mutlu bir çift , bebekli bir aile görünce lise mezunu kız da, ilkokul mezunu kız da, doktora yapan ben de aynı şeyi düşünüp hissediyoruz sonuçta. Ya kendimiz ne kadar yalnız olduğumuz aklımıza geliyor, ya geçmişte kalan bir aşk acısı, ya benim ne zaman ailem olacak düşüncesi, ya keşke benim de elimden tutan biri olsaydı diyoruz, ama mutlaka çok imrenerek bakıyoruz. O yüzden mutlu ilişkileri olan insanlar bazen sert şeyler yazabiliyorlar. Zavallısın , yalnız da mutlu olabilirsin vs yazanlar genelde evli,mutlu insanlar, empati kurmaları zor. Ben de bir evde kalmış olarak gayet bu hanımın ne yazdığını anlayabiliyoum.
Spora gidiyordum işten sonra cok yoruluyorum diye biraktim..işim zaten yorucu ve yogun...dil kurslarina gittim..simdi para biriktireyim diyorum ..Bir atkadasim var onla ara sira geziyoruz hafta sonlari..okadar hayatim..cigdemlik hangi sehirde yasıyorsun bilmiyorum,
kendine farklı bir sosyal cevre olusturmak icin erkek-kadın ortak ilgi alanlarının olabilecegi kurslara gitsen?
sadece biriyle tanısmak icin degil,
dun yazdıgım gibi mutlu hissetmeni saglayacak bir aktivitelere yonelmen, uretken olmanla da ilgili biraz.
Oda o yasta evli barkli adam kiz ariyor .bunu demesi mantiksiz.zaten bulusmadigim icin bunlari soyledi hirsindan..ayrica defalarca anlattim neden nete yoneldigimi....bence adam biraz doğru soylemıs
kız kurusu kısmını cıkarıp bu yasta netten erkekmı arıyorsun demelıydı halbukı
Evli barkli adam nette kiz ariyor bu dogal.benim biriletiyle tanismak icin neti araci etmem anormal..o adam kendine baksin zaten onla bulusmadim diye okadar lafi yedim...ben neti araci olatak gordum..yana yakila sokak sokak koca ariyorum sanki...bence adam biraz doğru soylemıs
kız kurusu kısmını cıkarıp bu yasta netten erkekmı arıyorsun demelıydı halbukı
Ne güzel ozetlemissiniz...aslinda yazilcak birsey yok üstüne..Simdi bu kizcagiz aslinda sevmek, sevilmek istiyorum demis. Ama feraset sahibi bazi arkadaslar disinda cogu kisi tam tahmin ettigim gibi kizi koca delisi ilan etmiş.
Yahu nerede yasiyorsunuz Allah askina?
Benzer çoğu konuda yazdim, yine yazayim.
Ulkenin bir kismi sevgilisiyle rahat rahat gezip, sevmeyi/sevilmeyi doya doya yasayabiliyorken;bir kismi da karsi cinsle bu duygulari tadabilmek icin evlenmek zorundadır. Cunku yasam tarzi, ailesi, yasadigi cevre onu buna zorlar.
Burda bir arkadas vardi. Babasi sevgilisi oldugunu ogrenmisti. Kiza neredeyse 'namussuz' damgasi yapistirmisti.
Yani burasi boyle bir ulke.
Napsin şimdi kizlar? Tabi ki evlenmek isteyecek. Ama yanlis, ama doğru..
kızlar ne kuruması,hepiniz daha çook gençsiniz.Vallahi mutlu oldum şımardım yazdıklarınızı okuyunca
Sevme-sevilme ihtiyacı evrensel diyeyim, yolda mutlu bir çift , bebekli bir aile görünce lise mezunu kız da, ilkokul mezunu kız da, doktora yapan ben de aynı şeyi düşünüp hissediyoruz sonuçta. Ya kendimiz ne kadar yalnız olduğumuz aklımıza geliyor, ya geçmişte kalan bir aşk acısı, ya benim ne zaman ailem olacak düşüncesi, ya keşke benim de elimden tutan biri olsaydı diyoruz, ama mutlaka çok imrenerek bakıyoruz. O yüzden mutlu ilişkileri olan insanlar bazen sert şeyler yazabiliyorlar. Zavallısın , yalnız da mutlu olabilirsin vs yazanlar genelde evli,mutlu insanlar, empati kurmaları zor. Ben de bir evde kalmış olarak gayet bu hanımın ne yazdığını anlayabiliyoum.
Seni kıskanıyorum bilesin 27 yasında ve hayatında kimse yok buyur burdan yakAynen oyle canim.ben taktikca olmuyor..takmayayim diyorum o zaman da olmuyor yapamiyorum..rahat davranamiyorum bulustugum zae belki...sıkıcı buluyorlar belkide..
Bence acincak haldeyim..yasim 29 olduSeni kıskanıyorum bilesin 27 yasında ve hayatında kimse yok buyur burdan yak
Lan o beni yarıyolda bırakan it yüzünden kurudum be....Allah belanı versin herif, boyun devrilir ben de geçer seyrederim inşallah.
27 yaşındayım, kuruma sınırındayım diyeyim. Daha kurumadıysam da yakında kururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?