evde kalmis kiz kurusu....

Aslinda benimde cevremde bakilmaz sanardim ama akrabalar vs bide cok bilmis komşulara dert olmuş..
teşekkür ederim canim...

Aslinda benimde cevremde bakilmaz sanardim ama akrabalar vs bide cok bilmis komşulara dert olmuş..
teşekkür ederim canim...

canım benim konu komşu dedikodu için var akraba zaten akrep evlenirsin çocuk sorar çocuk olur zayıf mı şişman mı yok efendim 2.ne zamana bitmez bu muhabbetler

:)evet öyle tavsiye edenler de çoook oluyor...bende o şekil seçiciydim hani illa uni mezunu olsun diye vs ama etrafımdaki uni mezunu erkeklerin hallerini görünce de soğudum resmen...çoğu gece hayatı yaşayan içki içen tipler ki bnde tutucu kalırım böylelerinin yanında. İnsan olsun yeter iletişimimiz iyi olsun sohbet edebileceğim her konuyu konuşabileceğim birisi olsun istedim...nişanlım meslek yaptı uni mezunu değil ama en önemlisi içkisi kumarı pis bir alışkanlığı yok ve aynııı benziyor huyumuz...

canım benim konu komşu dedikodu için var akraba zaten akrep evlenirsin çocuk sorar çocuk olur zayıf mı şişman mı yok efendim 2.ne zamana bitmez bu muhabbetler
Valla haklisin..
onlara takilcaksak işimiz var
ben zaten artik hic yüz vermiyorum
prim vermiyorum bu tiplere
Kendi hayatimi yasayacagim..
29 yasinda koskoca insanim
cahil insanlarin sapiklarin saldirmalarina
gülüp gecicem

Aslinda haklisin
kafa yapisi önemli
ama onlarin bulduklari kafa yapima
uygun olmayan tipler

Aslinda haklisin
kafa yapisi önemli
ama onlarin bulduklari kafa yapima
uygun olmayan tipler
doğru bak bu çok önemlii...sana uymayan tipleri boşver sonuçda hayatını birlikte geçireceğin insanı seçiyorsun...birde çok erken evlenmeyince insan elindekinin kıymetini daha iyi anlıyor...geç bulduk birbirmizi zaten bari boş saçma şeylere kafa yormayalım diyorz hep..birde çoçuklarına öğretebileceğin hayat derslerin vardir çünki daha tecrübelisin erken evlenenlere göre...herşeyin bir iyi tarafı da vardır...

Bakalim
illa evlenicem gözüyle bakmiyorum artik
kafama göre olursa olur diye bakiyorum
Kismet ...

Bakalim
illa evlenicem gözüyle bakmiyorum artik
kafama göre olursa olur diye bakiyorum
Kismet ...

ne cok yuklenmısler sana ya

gece bır omuza uzatıp başını uyumak ıstemen ,anne olmayı ıstemenın neresı abes kı?yok akıl yasta degıl basta dıyenler..hakaretler falan...

ne cırkınlestık bız kadınlar yaaa..

bıyolojık yaşın geldı annelıgı ıstemen o kadar dogal bır durum kı...

evlenince başı goğe eren tipler ; Allah kocalarınızla sınamasın sızı...

umutsuzluğa düşmek için çok gençsiniz.. başınıza gelen bütün kötü şeyler veya hayatınızda hoşunuza gitmeyen herşeyin sorumlusu başkaları olamaz.. çevrenizden memnun değilseniz yeni hobiler edinip başka insanlarla tanışın.. ama internetten bulunanlarla mutlu son beklemeyin..

Ah be canim ne güzel yazmissin
allah razi olsun
duygularima tercüman olmuussun
Kendileri hemen bulmus benim gönlüme gore es bulmak istemem dalga konusu oldu
Umrumda degiller
seni canim..

Insanlarla tanisma ortamim yok diye
neti denedim ama olmadi
kismet..

Ya evlenmeyi cok kafana takma hayatta neyi cok istersen o senin imtihanin olur. Yasinda gayet genc.. nettekiler elbette guvdnebilinir benim 2-3 arkadasim netten tanisip evlendi yani kismet bu isler..

Ya evlenmeyi cok kafana takma hayatta neyi cok istersen o senin imtihanin olur. Yasinda gayet genc.. nettekiler elbette guvdnebilinir benim 2-3 arkadasim netten tanisip evlendi yani kismet bu isler..
Şansları varmış bence.Nette dalgasını geçip ekeni,dolandıranı çok duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…