- 9 Ocak 2015
- 1.212
- 779
- 163
- 39
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Aslinda benimde cevremde bakilmaz sanardim ama akrabalar vs bide cok bilmis komşulara dert olmuş..bu tip şeyler sanırım sosyal çevre ile ilgili mahalle baskısı vs...benim ortamımda 29 yaşam yaşı geçti diye bakılmaz mesela ki bence yaşı geçmek diye bişey yoktur alnında ne yazıldıysa o ama kuru bi kadercilik değil tabi ki. ..Hakkında hayırlısı olsun su akar yatağını bulur canını sıkma
Aslinda benimde cevremde bakilmaz sanardim ama akrabalar vs bide cok bilmis komşulara dert olmuş..
teşekkür ederim canim...
Valla haklisin..canım benim konu komşu dedikodu için var akraba zaten akrep evlenirsin çocuk sorar çocuk olur zayıf mı şişman mı yok efendim 2.ne zamana bitmez bu muhabbetler
Aslinda haklisin:)evet öyle tavsiye edenler de çoook oluyor...bende o şekil seçiciydim hani illa uni mezunu olsun diye vs ama etrafımdaki uni mezunu erkeklerin hallerini görünce de soğudum resmen...çoğu gece hayatı yaşayan içki içen tipler ki bnde tutucu kalırım böylelerinin yanında. İnsan olsun yeter iletişimimiz iyi olsun sohbet edebileceğim her konuyu konuşabileceğim birisi olsun istedim...nişanlım meslek yaptı uni mezunu değil ama önemli olan bu konunun aranızda sorun olmaması.
doğru bak bu çok önemlii...sana uymayan tipleri boşver sonuçda hayatını birlikte geçireceğin insanı seçiyorsun...birde çok erken evlenmeyince insan elindekinin kıymetini daha iyi anlıyor...geç bulduk birbirmizi zaten bari boş saçma şeylere kafa yormayalım diyorz hep..birde çoçuklarına öğretebileceğin hayat derslerin vardir çünki daha tecrübelisin erken evlenenlere göre...herşeyin bir iyi tarafı da vardır...Aslinda haklisin
kafa yapisi önemli
ama onlarin bulduklari kafa yapima
uygun olmayan tipler
Bakalimdoğru bak bu çok önemlii...sana uymayan tipleri boşver sonuçda hayatını birlikte geçireceğin insanı seçiyorsun...birde çok erken evlenmeyince insan elindekinin kıymetini daha iyi anlıyor...geç bulduk birbirmizi zaten bari boş saçma şeylere kafa yormayalım diyorz hep..birde çoçuklarına öğretebileceğin hayat derslerin vardir çünki daha tecrübelisin erken evlenenlere göre...herşeyin bir iyi tarafı da vardır...
Bakalim
illa evlenicem gözüyle bakmiyorum artik
kafama göre olursa olur diye bakiyorum
Kismet ...
umutsuzluğa düşmek için çok gençsiniz.. başınıza gelen bütün kötü şeyler veya hayatınızda hoşunuza gitmeyen herşeyin sorumlusu başkaları olamaz.. çevrenizden memnun değilseniz yeni hobiler edinip başka insanlarla tanışın.. ama internetten bulunanlarla mutlu son beklemeyin..Herkes ustume geliyor sanki...basarili bir ogrenciydim .herkesin gözü ustumdeydi..ailemde okumus cok insan yok..ilk senemde kazanamadigim icin adeta sevindiler.hatta nete girip puanima bakmislar o derece...ikinci sene istedigim yer olmadi istanbulda diye dandik bir yer yazdim.okulumu sevemedim zorla bitirdim..uzun sure issiz kaldim...sosyal ortam cevre yok..dolayisiyla kimsede olmadi hayatimda...derken nette takilmaya basladim..biriyle gorustum ona asik oldum ama yalanci cikti sevgilisi varmis beni 6 ay oyaladi..
Sonra bir kac kez daha netten tanistigim kisilerlw bulustum...hepsinin niyeti malum...hepsinin niyeti kötü..ne hikmetse cok şükür deneyimsiz kiz olsugumu anlayinca telefona bile cikmaz oldular....halbuki bulusmak isteyip numarami almak icin yalvaran kendileri degilmis gibi...
En son birinle konustum..ben ciddi bir iliski ariyorum dedim ..dalga gecmek amaclaysa bulusmayalim..bana kiz kurusu bu yasa gelmissin koca mi ariyorsum dedi...cok gucume gitti.ve bu adam tanidik biri sonradan anladim kim oldugunu...ve evli bir adam..esine soylemeyi dusundum faceden bana inanmazlar diye sustum..bana bosanmis oldugunu soyledi..Resmini görünce tanıdım kim olduğunu sen evlisin yalanci dedim agzima geleni saydim...
Cevremde kimse yok.29 yasindayim hayat enerjimi kuruttular..istemedigim bir iste çalışıyorum istemediğim bir hayati yasiyorum..paylasmak istedim...okudugunuz icin Teşekkürler...
Ah be canim ne güzel yazmissinne cok yuklenmısler sana ya
gece bır omuza uzatıp başını uyumak ıstemen ,anne olmayı ıstemenın neresı abes kı?yok akıl yasta degıl basta dıyenler..hakaretler falan...
ne cırkınlestık bız kadınlar yaaa..
bıyolojık yaşın geldı annelıgı ıstemen o kadar dogal bır durum kı...
evlenince başı goğe eren tipler ; Allah kocalarınızla sınamasın sızı...
Bu lafida isittimevde kalmış kız kurusu mu???
aaaaa bu benim ya
Insanlarla tanisma ortamim yok diyeumutsuzluğa düşmek için çok gençsiniz.. başınıza gelen bütün kötü şeyler veya hayatınızda hoşunuza gitmeyen herşeyin sorumlusu başkaları olamaz.. çevrenizden memnun değilseniz yeni hobiler edinip başka insanlarla tanışın.. ama internetten bulunanlarla mutlu son beklemeyin..
Şansları varmış bence.Nette dalgasını geçip ekeni,dolandıranı çok duydum.Ya evlenmeyi cok kafana takma hayatta neyi cok istersen o senin imtihanin olur. Yasinda gayet genc.. nettekiler elbette guvdnebilinir benim 2-3 arkadasim netten tanisip evlendi yani kismet bu isler..
Hayir ben actimSanki bu konuyu farklı bır uye acmıstı..
Bu fotodaki sen misin seni cok merak ettim yhaa.Ben oyle bajmiyorum olaya
tek gecelik dusunenler avcunu yaladi zaten
Lee niye camur atacam banane ya..Hayir ben actim
ikide bir kavga cikarmak icin
Camur atmayin
hadi isinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?