evde kalmis kiz kurusu....

Arkadas kötü bisey yazmadi. Belli ki kafasi karismis emin olmak icin sordu. Bence kavga cikarip gündemde kalmaya calisan sensin. Neyse selametle !

Aynen emin olmak icin sordum oda ikide bir evlılık ile ilgili konular acıyordu ..
gerci linkini bulup geleyim ..bulurum inşallah ayrıca niye camur atalım ki..

Aynen emin olmak icin sordum oda ikide bir evlılık ile ilgili konular acıyordu ..
gerci linkini bulup geleyim ..bulurum inşallah ayrıca niye camur atalım ki..
Ben ikide bir evlilik konusu acmadim
gordugun gibi tek bir konu var ve epey eski bir konu
hortlatmayin konumu
diger yazanlara cevap bile vermiyorum
Kaale almiyorum
hala yazıyorlar
ben olsam beni kaale almayana yazmaya utanir im yahu.

Artık 30 yaşından önce evlenen Yok. Çokta iyi yapıyorlar hiç takma Nile buradaki mutsuz evlilikleri oku ve en iyisi bekarlık de

Ya bugun diğer yas farkı konusunda da bu arkadasa bayagı yuklenmıslerdı. Yani üslubu sert olabilir sivri dilli olabilir sizi rahatsız eden buysa. Yas farkı konusunda ben de katılmıyorum dedıklerıne ama Ne yapalım yanı. Bugünkü yas polemiginden sonra sanki bu arkadasın konusu tekrar özellikle gündeme getirildi

Bilerek yapiliyor ama kaale almiyorum
Canim...

Ben ikide bir evlilik konusu acmadim
gordugun gibi tek bir konu var ve epey eski bir konu
hortlatmayin konumu
diger yazanlara cevap bile vermiyorum
Kaale almiyorum
hala yazıyorlar
ben olsam beni kaale almayana yazmaya utanir im yahu.
Canım az dur kotu bişi demiyorum bir arkadasın tıpa tıp konusu bnzyr maşallah hafızam ıyıdır...
Ben sensin demiyorum ...
sakinleş bu kadar agresifligini anlamayırum..

Canım az dur kotu bişi demiyorum bir arkadasın tıpa tıp konusu bnzyr maşallah hafızam ıyıdır...
Ben sensin demiyorum ...
sakinleş bu kadar agresifligini anlamayırum..
Tamam o arkadas olsam evet benim derim
demek ki degilim
tek bir evlilik konusu actim
acmaz olaydim yani
kapattircam konumu

Ben şimdi fark ettim bilmiyorum..

Yok size yazmadım zaten... Genel olarak bugun de diğer konuda cok anlamsız yuklenmısler. O yüzden bilerek tekrar gündeme getirildi diye dusundum
Bende oyle düşünüyorum
burda bazilariinin karsit fikre saygisi yok anladik .kendi fikrimizi yazinca hakaret etmis gibi algiliyorlar
halbuku burda bu konuda neler yazilmisti bana
demek ki farkli goruste olmak kendi dogrularini anlatmak hakaretmis bunu ogrendim
Ne istiyor bu tipler anlamadım

Yani herkesin hayat görüşü aynı olmak zorunda degil millet niye bu kadar birbirini domine etmeye calısıyor anlamıyorum acık alan olsa sac saca girisecekler

Yani herkesin hayat görüşü aynı olmak zorunda degil millet niye bu kadar birbirini domine etmeye calısıyor anlamıyorum acık alan olsa sac saca girisecekler
Aynen valla
madem tahamulun yok ne konu aciyorsun
herkesin kendi görüşü
tutup bu konuma bile girip laf sokuyorlar ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…