- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Arkadas kötü bisey yazmadi. Belli ki kafasi karismis emin olmak icin sordu. Bence kavga cikarip gündemde kalmaya calisan sensin. Neyse selametle !Hayir ben actim
ikide bir kavga cikarmak icin
Camur atmayin
hadi isinize.
Arkadas kötü bisey yazmadi. Belli ki kafasi karismis emin olmak icin sordu. Bence kavga cikarip gündemde kalmaya calisan sensin. Neyse selametle !
Ben ikide bir evlilik konusu acmadimAynen emin olmak icin sordum oda ikide bir evlılık ile ilgili konular acıyordu ..
gerci linkini bulup geleyim ..bulurum inşallah ayrıca niye camur atalım ki..
Bilerek yapiliyor ama kaale almiyorumYa bugun diğer yas farkı konusunda da bu arkadasa bayagı yuklenmıslerdı. Yani üslubu sert olabilir sivri dilli olabilir sizi rahatsız eden buysa. Yas farkı konusunda ben de katılmıyorum dedıklerıne ama Ne yapalım yanı. Bugünkü yas polemiginden sonra sanki bu arkadasın konusu tekrar özellikle gündeme getirildi
Canım az dur kotu bişi demiyorum bir arkadasın tıpa tıp konusu bnzyr maşallah hafızam ıyıdır...Ben ikide bir evlilik konusu acmadim
gordugun gibi tek bir konu var ve epey eski bir konu
hortlatmayin konumu
diger yazanlara cevap bile vermiyorum
Kaale almiyorum
hala yazıyorlar
ben olsam beni kaale almayana yazmaya utanir im yahu.
Ben aslinda kafama gore aradigim kriterde adam bulamadigim icin üzüldümArtık 30 yaşından önce evlenen Yok. Çokta iyi yapıyorlar hiç takma Nile buradaki mutsuz evlilikleri oku ve en iyisi bekarlık de
Tamam o arkadas olsam evet benim derimCanım az dur kotu bişi demiyorum bir arkadasın tıpa tıp konusu bnzyr maşallah hafızam ıyıdır...
Ben sensin demiyorum ...
sakinleş bu kadar agresifligini anlamayırum..
Ben şimdi fark ettim bilmiyorum..Ya bugun diğer yas farkı konusunda da bu arkadasa bayagı yuklenmıslerdı. Yani üslubu sert olabilir sivri dilli olabilir sizi rahatsız eden buysa. Yas farkı konusunda ben de katılmıyorum dedıklerıne ama Ne yapalım yanı. Bugünkü yas polemiginden sonra sanki bu arkadasın konusu tekrar özellikle gündeme getirildi
Ben şimdi fark ettim bilmiyorum..
Nedense taaa kac hafta once actigim konuyu buldunBen şimdi fark ettim bilmiyorum..
Bende oyle düşünüyorumYok size yazmadım zaten... Genel olarak bugun de diğer konuda cok anlamsız yuklenmısler. O yüzden bilerek tekrar gündeme getirildi diye dusundum
Vavvv bulusalım nerde..Nedense taaa kac hafta once actigim konuyu buldun
Bugun tartisma yasadigim bugün sen falanca degil misin seni merak ettim bilmem ne
cok merak ettiysen gel bulusalim
gör beni nasilim
Yani herkesin hayat görüşü aynı olmak zorunda degil millet niye bu kadar birbirini domine etmeye calısıyor anlamıyorum acık alan olsa sac saca giriseceklerBende oyle düşünüyorum
burda bazilariinin karsit fikre saygisi yok anladik .kendi fikrimizi yazinca hakaret etmis gibi algiliyorlar
halbuku burda bu konuda neler yazilmisti bana
demek ki farkli goruste olmak kendi dogrularini anlatmak hakaretmis bunu ogrendim
Ne istiyor bu tipler anlamadım
Aynen vallaYani herkesin hayat görüşü aynı olmak zorunda degil millet niye bu kadar birbirini domine etmeye calısıyor anlamıyorum acık alan olsa sac saca girisecekler
Bu fotodaki sen misin seni cok merak ettim yhaa.
Yanlız konuyu acan sen tahammul etmeyen yıne sen kimse sana laf sokmadı ..Aynen valla
madem tahamulun yok ne konu aciyorsun
herkesin kendi görüşü
tutup bu konuma bile girip laf sokuyorlar ilginc
Resim fVavvv bulusalım nerde..
Resim feyza ciparesim feyza çıpa
Resim f
Resim feyza cipa
bunu yazdim zaten
ama onun kadar güzelim cok sukur
kiskananlar catlasinnn catir catir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?