- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Allah seni annene bagıslasın ..Resim f
Resim feyza cipa
bunu yazdim zaten
ama onun kadar güzelim cok sukur
kiskananlar catlasinnn catir catir
Valla benim kriterler yuksek sen anlamazsin....Allah seni annene bagıslasın ..
Bu kadar guzelsen yanlız 29 yasında bekarlıgına anlmm veremm yanlıs anlama ..
Çok güzel olduğu için erkekler yanına yanaşmaya korkuyorlardır...Hele boyu da uzunsa tamamdır Türk erkeklerinin %80 i baştan elendi zaten...Allah seni annene bagıslasın ..
Bu kadar guzelsen yanlız 29 yasında bekarlıgına anlmm veremm yanlıs anlama ..
Kızım sen nesin konuyu acarken yazılarna bak şmdiki yazılarına 2.uyeliksn neyse kib..Valla benim kriterler yuksek sen anlamazsin....
Bosver yorma kafani bebegim
bu forumda tas gibi bir suru hatun var benim yaslarda bekar
fazla seciciyim
Canim istemedi
simdi istiyor belki
pardon seni niye gerdi
Cok guzel demiyorum yahu..Çok güzel olduğu için erkekler yanına yanaşmaya korkuyorlardır...Hele boyu da uzunsa tamamdır Türk erkeklerinin %80 i baştan elendi zaten...
Kiskaniyorsunuz nettKızım sen nesin konuyu acarken yazılarna bak şmdiki yazılarına 2.uyeliksn neyse kib..
Aynen hele yeşil gözlüyse coktan topuklandılar ahahah:))Çok güzel olduğu için erkekler yanına yanaşmaya korkuyorlardır...Hele boyu da uzunsa tamamdır Türk erkeklerinin %80 i baştan elendi zaten...
Bennn seni niye kıskanıyım yahu ..Kiskaniyorsunuz nett
hadi bakalim bye sanada
Catlasin kiskananlat
cok egleniyorum sizle
tek uyeligim var
bunuda yonetim biliyor
Sana birsey soylerdim ama canin yanarAynen hele yeşil gözlüyse coktan topuklandılar ahahah:))
Cok guzel demiyorum yahu..
ama siradanda degilim cok şükür
evet canim boyum uzun boy problem oluyor
guzellikle ne ilgisi var kismet isinin cozemedim
herkesin kismeti farklidir yani.
Ne diyeceksin bna hele bi soyle hadi ..Sana birsey soylerdim ama canin yanar
ben belalti vurmam
benim guzelligimi bilen bilir
ayrica benden kat kat guzel kadinlar bekar
Biz seciciyiz kriterimiz yuksek sen anlamazsin..
Kılıc balıgı aslında herkeste oyle degıl mesela arkadas gızelim diyor kendini sanal aleme vuruyor mesela amaŞimdi güzellikten güzelliğe fark var kültürden kültüre olduğu gibi. Normların ne kadar dışında isen kendine eş bulma ihtimalin o kadar düşer çünkü seçenekler azalır. Halbuki hatunlarımız sanıyor ki, ne kadar güzelse o kadar kolay eş bulur halbuki tam tersi. Normal normlarda insanların seçenekleri her daim daha fazladır.Bunlar bilinen şeyler takma, daha çok gençsin zamanı gelir kafana, boyuna, huyuna uygun biri çikar karşına.
Yakisikli olsunŞimdi güzellikten güzelliğe fark var kültürden kültüre olduğu gibi. Normların ne kadar dışında isen kendine eş bulma ihtimalin o kadar düşer çünkü seçenekler azalır. Halbuki hatunlarımız sanıyor ki, ne kadar güzelse o kadar kolay eş bulur halbuki tam tersi. Normal normlarda insanların seçenekleri her daim daha fazladır.Bunlar bilinen şeyler takma, daha çok gençsin zamanı gelir kafana, boyuna, huyuna uygun biri çikar karşına.
Sanal aleme baglanmadim bu birKılıc balıgı aslında herkeste oyle degıl mesela arkadas gızelim diyor kendini sanal aleme vuruyor mesela ama
Guzelligi ilei derecede olan onlara baglanmaz zaten etrafında birsürü kişi kaynıyordur..
O yuzden mi sana kız kurusu denmiş suan ben ERRORSanal aleme baglanmadim bu bir
ikincisi kendim gibi bankaci istemiyorum
oldu mu hadi
Canım biz seni tanımıyoruz, gerçek hayatta hiç görmemişiz. Senin burada paylaştıklarına göre yazıyoruz neden kıskandığımızı düşündün ki?Resmen kiskaniyolat yaa cok güldüm bu aksam
bare belli etmeyin
Ben sana demedim tatlimCanım biz seni tanımıyoruz, gerçek hayatta hiç görmemişiz. Senin burada paylaştıklarına göre yazıyoruz neden kıskandığımızı düşündün ki?
Ben mi seni taciz ediyorum looo?Ben sana demedim tatlim
şu beni taciz eden kadin icin dedim
gormeden kiskaniyor
gorse yolucak demek
Simdi birsey diyecem kalbi kirilcak onun seviyesine dusmeyeyim en iyisi yazar yazar gider birakalim stres atsin
ayrica o bana kiz kurusu diyen adam evliydi
istedigini alamayinca cirkeflik yapti
ben evli adamla olmam çünkü.
Resmimi bilw gormedi adam
Allahim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?