- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 163
- 39
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Nasil?E o zaman o hoşlandığın kişi için uğraşacağız.
Bence sen bu konuyu bir anlat veya onunla alakalı başka konu açtıysan söyle bir bakıp döneyim sana...Nasil?
Bir yolunu bulsam
benim evime yakin bir yerde calisiyor ama karsilasamiyoruz hic
Sen oturdugun yerden karekterimi nerden olctun?problem "güzel çirkin" olmak değil, kibirli/kendini beğenmiş olmanda. hatt'ı zatında "çirkin" olmak bir problem değil, bazı kafaların estetik beklentilerini karşılayamama durumudur. eğer itici bir tarafın varsa, bu fiziksel özelliklerinin gözlere hoş gözükmemesi değil, oturmamış bir karaktere, kötü huylara sahip bulunmandandır.
yeterince anlaşılır oldu mu?
Ama normal bir biçimde tanıştınız ve aranızda sohbet vs geçiyor değil mi? Arkadaş olarak görmek mühim değil, ben de erkek arkadaşımla 7 ay arkadaştım sonuç belliAcmadim konu
uzun zamandır hoslaniyorum birinden ama o sanirim arkadas olarak görüyor beni
Adam beni arkadaz mi kardes mi ne öyle görüyorBence sen bu konuyu bir anlat veya onunla alakalı başka konu açtıysan söyle bir bakıp döneyim sana...
Ben arkadasa katılıyorumSen oturdugun yerden karekterimi nerden olctun?
Beni taniyor musun
kusura bakmayin ama problemli oldugunuzu düşünüyorum
sanal ortamda birini kafanıza takip saldiri moduna gecmek saglikli bir piskoliji degil
inanin bana ne sizi nede diger yazanlari hic tanimiyorum.belki ters birsey yazdim size ondan mi bu ofke?
20 yas konusuna yazdiklarimdan dolayi mi anlamadım..
Hayir konuşmadıkAma normal bir biçimde tanıştınız ve aranızda sohbet vs geçiyor değil mi? Arkadaş olarak görmek mühim değil, ben de erkek arkadaşımla 7 ay arkadaştım sonuç belli
Ben guzelim demedimBen arkadasa katılıyorum
her konuda neredeyse her mesajda ben güzelim deyip duruyorsunuz
bence asil sorun sizde
bazen güzel olmak yetmez
güzel bir huy güzel bir karaktere sahip olmak gerekir..
e herkes aynı şeyi söylüyorsa demekki sende bi sorun vardır belki de , hı ?
Ne dersin kainat güzeli ??????
Herkes ustume geliyor sanki...basarili bir ogrenciydim .herkesin gözü ustumdeydi..ailemde okumus cok insan yok..ilk senemde kazanamadigim icin adeta sevindiler.hatta nete girip puanima bakmislar o derece...ikinci sene istedigim yer olmadi istanbulda diye dandik bir yer yazdim.okulumu sevemedim zorla bitirdim..uzun sure issiz kaldim...sosyal ortam cevre yok..dolayisiyla kimsede olmadi hayatimda...derken nette takilmaya basladim..biriyle gorustum ona asik oldum ama yalanci cikti sevgilisi varmis beni 6 ay oyaladi..
Sonra bir kac kez daha netten tanistigim kisilerlw bulustum...hepsinin niyeti malum...hepsinin niyeti kötü..ne hikmetse cok şükür deneyimsiz kiz olsugumu anlayinca telefona bile cikmaz oldular....halbuki bulusmak isteyip numarami almak icin yalvaran kendileri degilmis gibi...
En son birinle konustum..ben ciddi bir iliski ariyorum dedim ..dalga gecmek amaclaysa bulusmayalim..bana kiz kurusu bu yasa gelmissin koca mi ariyorsum dedi...cok gucume gitti.ve bu adam tanidik biri sonradan anladim kim oldugunu...ve evli bir adam..esine soylemeyi dusundum faceden bana inanmazlar diye sustum..bana bosanmis oldugunu soyledi..Resmini görünce tanıdım kim olduğunu sen evlisin yalanci dedim agzima geleni saydim...
Cevremde kimse yok.29 yasindayim hayat enerjimi kuruttular..istemedigim bir iste çalışıyorum istemediğim bir hayati yasiyorum..paylasmak istedim...okudugunuz icin Teşekkürler...
HımmmHayir konuşmadık
beyfendi yoğun
kadinlat pesini birakmiyor
isleride yogun yani olmaz o is zorr
Yalan konusma ilm sen beni kıskanıyorsun guzellıgımı falan dedin..Ben guzelim demedim
o arkadas o yasa kadar niye bulamadin cirkinsin dedi ona cevap verdim.
guzelligin yetmedigini benden daha iyi bilemezsiniz ..
Evet o mal adamla cikmadim diye o lafi soktu ama sinir oldum tabi.Ben sizi cok iyi anladim. Bir depresyon donemine girmissiniz. Evde kalmadiniz ve kiz kurusu da degilsiniz gunumuz kizlari gibi onune gelenle cikip onun icin olmediginiz icin boyle sadece. Kaldi ki kalitesizlesmektense yalniz olmak daha iyidir kanimca.
hic uzulmeyin siz secici oldugunuz icin yalnizsiniz ve boyle yalnizlik guzel bence...
Ya bu kadar olmaz çok komikti kusura bakma ama :)))Ben guzelim demedim
o arkadas o yasa kadar niye bulamadin cirkinsin dedi ona cevap verdim.
guzelligin yetmedigini benden daha iyi bilemezsiniz ..
Haaa güzellik deyince sadece kendin mi varsın güzel sanıyorsun
sana bu mesajı 175 boyunda sarışın yeşil gözlü 95 65 95 ölçüsünde bir bayan yazıyor bilesin dedim :) sadece sen yoksun hani bu dünyada
ovunen insanları hiç sevmem
Benim baktigim erkeklere senin gucun yetmezdi belki de:)Ya bu kadar olmaz çok komikti kusura bakma ama :)))
şu mesajında bile ilk cümlen " ben güzelim demedim ki " :))
son cümlen de " güzelliğin yetmediğini benden daha iyi bilemezsiniz " :))))))
Ya senin kadar güzel olamayacağımız için bilemeyiz tabi :)))
Azıcık tevazu azıcık mütevazı olmak Erdemdir. . Ki güzellik görecelidir sen kendine güzel geliyor olabilirsin ama belki çocuğu kişiye göre çirkin sin :)
Yazan arkadasa şu yönden katılıyorum
Fiziki olarak görmedim yorum yapmayayim ama kalbin çirkin senin....
o yüzden olmamış Erkekler de bunu çok iyi görüyor sen merak etme..
Hayir konuşmadık
beyfendi yoğun
kadinlat pesini birakmiyor
isleride yogun yani olmaz o is zorr
AhahaaHaaa güzellik deyince sadece kendin mi varsın güzel sanıyorsun
sana bu mesajı 175 boyunda sarışın yeşil gözlü 95 65 95 ölçüsünde bir bayan yazıyor bilesin dedim :) sadece sen yoksun hani bu dünyada
ovunen insanları hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?