Biz tarçını kedi pansiyonuna bırakıyoruz birçok ilde kendi evinde ücret karşılığı kedileri ağırlayan bundan kazanç sağlayan kişiler var en son bıraktığımızda günlük 20 tl ödemiştikKedi sahibi arkadaşlar; tatile vs giderken napiyorsunuz acaba? Birakabileceginiz yada ilgilenecek kimse yoksa yakinlarinizda ?
İlginç siyamlar genelde kendi halinde sakin hayranlardır bilemeyeceğim belki o kedi asabi bir hayvandı yada dediğiniz gibi bilmeden zarar verdiniz. İnsanlık hali bazen yerde yatarsa ayağına kuyruğuna bastığımız oluyor tarçın miyavlamak dışında bir tepki vermedi hiçFena bir anım vardır kendileriyle,çocukken yüzüme atlamıştı zor aldılar,bende ne yaptıysam artık fena kızdırdım herhalde intikam aldı..
kedim kayboldu bir gündür yok
kafayı yıyeceğim o kadar üzgünüm ki anlatamam
İlginç siyamlar genelde kendi halinde sakin hayranlardır bilemeyeceğim belki o kedi asabi bir hayvandı yada dediğiniz gibi bilmeden zarar verdiniz. İnsanlık hali bazen yerde yatarsa ayağına kuyruğuna bastığımız oluyor tarçın miyavlamak dışında bir tepki vermedi hiç
Çok güzel olur, çok da iyi olur ama ben aile bireylerinden birisinin dahi rizasi yoksa alinmasina karsiyim
Eki Görüntüle 1868353
Ay çok tatlılar inşallah bizimkiler de böyle olur :)Kedim ikinci planda kalmadı ama ilgi bölündü haliyle önceden sadece o vardı tarçının oyunu,uykusu,maması şimdi yetişemediğim oluyor haliyle,hiçbir asabileşme olmadı mesela önceden Tarçına sarılıp uyurdum şimdi minayla uyuyoruz tarçın ayak ucumda açıkçası minanın daha ne olduğunu çözemedi kedi değil,büyük alıştığı insan değil o yüzden temkinli uzak duruyor mina ise ölüyor ona sürekli gözleriyle takipte. Asla tereddüt etmem zarar verecek en ufak davranışı olmadı olmaz,yalnız tabiki bırakıyorum odada dedim ya yanına bile yaklaşmıyor. Yalnız mina eve ilk geldiğinde ilgilenemedim çok bildiğiniz küstü,kucağıma aldım atladı asla yanıma gelmedi,sadece ameliyat yerim iyileşene kadar hep karnımın üzerindeydi sonra uzaklaştı yeni yeni dönüyor eski hallerine eminim biraz zaman geçsin çok iyi anlaşacaklar hatta 1-2 fotoğraflarını atayım tarçının minaya yaklaştığı nadir anlardan
kedi dediğin evde olur zaten.. ben bizimkilerin alerjisine bir çare bulduğum an kapacağım 2 tane inşallah.. onun minik patileriyle uyanmak dünyanın en manyak şeyi yahu..
Pansiyona bırakırken aklınız kalıyor mu. Ben veterinere gittiğimde inceledim kafesleri içime sinmedi. Hem birisi kapısını açık bırakırsa diye hem de benim kedimin ürkek bir yapısı var. Onu terkettim zannedebilir. O yüzden taşıma çantasıyla yanımızda götürdük arabayla.Biz tarçını kedi pansiyonuna bırakıyoruz birçok ilde kendi evinde ücret karşılığı kedileri ağırlayan bundan kazanç sağlayan kişiler var en son bıraktığımızda günlük 20 tl ödemiştik
Bir arkadaşın kızında çıktı kedi aldıktan sonra ve tedavi ile kontrol altına aldılar. Eğer çok seviyor ve istiyorsanız doktor kontrolü ile alabilirsiniz.
evet viv'im, baktım, araştırdım şu vize işlerini hallettikten sonra kapacağım aşamalı olarak bir tane
Sen de git herkes gitsinHep bu Batı' nın ahlaksızlığı yüzünden herşey
Kumu özel olmalı, kalın taneli renkli olanlar çok iyi. Ama kaka kabı balkonda yada extra tuvalet varsa orda olabilir. İlk yaptığı dakika fena kokuyor :) Yine de evde kedi olur. Çok da güzel yoldaş olur. Lakin bakımını veterinerini eksik etmemek şartı ile, bol sevgi göstererek :)Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya
Okadar istiyorki off..
Gelmiş ablası çok sevindim cnk ilk defa basımıza geldi cok endiselendim bu yuzdenAa gerçekten mi ayy yavrum ya
Facebookta bazı sayfalar var, ilan geçiyorlar kayıp evcillerle ilgili. İstersen bir bak.
İnşallah geri gelir, kediler için geri döner derler çünkü
Gelmiş ablası çok sevindim cnk ilk defa basımıza geldi cok endiselendim bu yuzden
Mune haklısın insanlar sevmek, sahiplenmek zorunda değil ve korkan da olabilir normal. Ama kedi & köpek sahiplerinin evleri pistir, ellerinden su içmem, evleri kokar demek de saçmalık değil mi ? Önyargı değil mi ? Haksızlık değil mi ?
Hakikaten cok benziyorlar :) benimki erkek, kızınıza talip olacaktım ancak bizim oğlan kısırEki Görüntüle 1868846
Bu ne bu yarabbim güzelliğe bak ! Yalnız bu benim kızımın ikizi eşime de gösterdim ben yükledim sanmış :) Çok benziyor kuzucuk :)
Erkek.Kediniz erkek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?