- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
O koku kediden değil kedinin bakımı yapılmadığı pisliği temizlenmedigi için geliyordur. Kedi necis değildir. Kopek de besledim kedi de ve hala annem kedi besliyor. Köpeği yıka yine kokuyor maalesef. Ama kedi öyle değil ...bir kedi kokar mı bilmem ama dinimize göre de evde beslenebilecek en temiz hayvan kedidir. ha ben besler miyim ?? asla. hayvanlardan çok korkuyorum çünkü.
son olarak bir komşumuz vardı birsürü kedi beslerdi evde . kapıyı açınca iğrenç kokular gelirdi. asla o kadının elinden su bile içmezdim. üstelik 8-9 yaşında bir çocuktum.
O koku kediden değil kedinin bakımı yapılmadığı pisliği temizlenmedigi için geliyordur. Kedi necis değildir. Kopek de besledim kedi de ve hala annem kedi besliyor. Köpeği yıka yine kokuyor maalesef. Ama kedi öyle değil ...
40 kediyi bir eve doldurursan evet kokar çünkü yetişilmez temizliğine :) ama 1 tanenin varlığı bile belli olmaz çıkar bi koltuk ustunde uyur akşama kdr çünkü oynanacak yaramazlık edecek arkadaşı yoktur :)işte dedim ya bir tane nasıl olur bilemem ama kadının evi çok kediyle doluydu . dediğiniz gibi temizliğini yapamıyor olabilir. tabi küçücük çocuktum. aklımda bu kadarı kalmış.
Hamster mi ?:/ Emin ol kedinin tüyü daha iyi ...kokmaz ama tuy derdı cok olur...
kedı kopek yerıne kus-balık-hamster tarzı hayvanlar eve daha uygun olur...
Normal şartlarda köpek de kokmaz.O koku kediden değil kedinin bakımı yapılmadığı pisliği temizlenmedigi için geliyordur. Kedi necis değildir. Kopek de besledim kedi de ve hala annem kedi besliyor. Köpeği yıka yine kokuyor maalesef. Ama kedi öyle değil ...
ay inşallah gelir. biz de yazlığa giderken götürmüştük. hava alsın diye kucağıma alıp çıktım kapının önüne atlayıverdi. bulana kadar üzüntüden mahvoldum. akşamdı bir de. eşim buldu getirdi. her gün şükrediyorum. şimdi daha çok dikkat ediyorum. pencerelerin hepsinde sineklik var. haftasonu da balkona file yaptırmayı düşünüyoruz.Ben de cok üzüldüm
Dünya basıma yıkıldı
2012 den beri bizimleydi
Yıne kaybolup bizim işyerine sıgınmıstı
Hatta burada konu acmıstım((
Apt dairesinden müstakil eve gectik ilk fırsatta sokaga attı kendini camdan
İlk gun geldi geri ama dün gelmedi geceyi sokakta geçirdi
O benim evladım gbiydi
gelmiş az evvel :)ay inşallah gelir. biz de yazlığa giderken götürmüştük. hava alsın diye kucağıma alıp çıktım kapının önüne atlayıverdi. bulana kadar üzüntüden mahvoldum. akşamdı bir de. eşim buldu getirdi. her gün şükrediyorum. şimdi daha çok dikkat ediyorum. pencerelerin hepsinde sineklik var. haftasonu da balkona file yaptırmayı düşünüyoruz.
oh çok sevindim :) aman dikkat edin yine. Bizimki de sitedeki evlerin bahçelerine girip çıkmaktan birşeyler yapışmıştı kuyruğuna falan :) o da çok korkmuş gece ortamızda yattı. eşime daha bir sevgiyle bakıyordu.gelmiş az evvel :)
ilk defa geceyi sokakta geçirdi baya pislenmiş ve korkmuş
daha eve tasınalı ikinci gündü zaten
bir bardak kuru mama yiyip süt içmiş , bir kase su içmiş ve postu sermiş eve
mutfak camına gelip kapıyı aç. diye mıyavlamıs anneme :)
baya da pislenmiş korkmus
annem şimdi kapıyı actım , tedirgin sekılde dısarı bakıyor ama cıkmıyor dedi
çok akıllılar yaoh çok sevindim :) aman dikkat edin yine. Bizimki de sitedeki evlerin bahçelerine girip çıkmaktan birşeyler yapışmıştı kuyruğuna falan :) o da çok korkmuş gece ortamızda yattı. eşime daha bir sevgiyle bakıyordu.
Oğlum çok istiyor tüm sorumluluğu alırım diyor. Ben de yapıp yapamayacağımi nasıl anlicamki. Kedicigin gunahina girmek istemiyorumEvlenmeden önce annemlerde kedi sahiplenmiştik 2 buçuk yıldır bizimle, babam çok sevdiğinden bana vermedi şuan orada kalmaya devam ediyor. Şimdi kendi evimize de bir minnak sahiplendik evladımız oldu :) Ne kokar ne kirletir aksine sizin stresinizi alır. Ama ben yapamıyorum deyip iki gün sonra sokağa atacaksınız hiç sahiplenmeyin. Eve alışan kedi bir daha dışarıda yapamaz ölür.
Oraya buraya tuvaletini yapmaz, tuvalet kabını hergün temizleyince hiçbir derdi yok. Yemeğini koy suyunu koy. Sevgi ister bir de. Benim annem hiç istemiyordu evde şimdi onsuz duramıyor. Arkadaş oldu anneme :)Oğlum çok istiyor tüm sorumluluğu alırım diyor. Ben de yapıp yapamayacağımi nasıl anlicamki. Kedicigin gunahina girmek istemiyorum
o da bişey mi ben o burnu yerim ısırırımBen özellikel burnunu yanağıma dayarım o ıslaklığa bayılıyorum çünkü :)
Oğlum çok istiyor tüm sorumluluğu alırım diyor. Ben de yapıp yapamayacağımi nasıl anlicamki. Kedicigin gunahina girmek istemiyorum
Ya lütfen, kaç kere yazdım. Köpek kokar da kokar yazıp durmayın. Bakamazsanız kokar, evet. Sık yıkarsanız kokar, evet. Ev yemeği verilirse kokar, evet. Kalitesiz mama yerse kokar, evet.O koku kediden değil kedinin bakımı yapılmadığı pisliği temizlenmedigi için geliyordur. Kedi necis değildir. Kopek de besledim kedi de ve hala annem kedi besliyor. Köpeği yıka yine kokuyor maalesef. Ama kedi öyle değil ...
Olur yönlendirmeyiz emredersiniz . Gören de bizi cahil zanneder... Neyse bu konu hakkında konuşmak istemiyorum 10 tane veteriner hekim arkadasm bana ne söylüyorsa ben onu bilirim gerisi beni ilgilendirmez. Köpek de besledim kedi de iyi günler...Ya lütfen, kaç kere yazdım. Köpek kokar da kokar yazıp durmayın. Bakamazsanız kokar, evet. Sık yıkarsanız kokar, evet. Ev yemeği verilirse kokar, evet. Kalitesiz mama yerse kokar, evet.
Yanlış yönlendirmeyin insanları.
10 tane veteriner köpek kokar diyorsa, zaten bazı dersleri tekrar almaları gerekiyordur. Köpeklerde ter bezi yoktur, yine de ter mi kokuyorlar yoksa nazarlarında...Olur yönlendirmeyiz emredersiniz . Gören de bizi cahil zanneder... Neyse bu konu hakkında konuşmak istemiyorum 10 tane veteriner hekim arkadasm bana ne söylüyorsa ben onu bilirim gerisi beni ilgilendirmez. Köpek de besledim kedi de iyi günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?