Evde kedi olur mu ya:(

Bahceye birakmissiniz ama yine de belirtmek istedim diski kokusu mamadan kaynakli olabiliyor.. Belki ondandir...
:)
Piyasadaki en pahalı mamalardan birini verdiğim halde dışkısı fena kokuyordu, gaz çıkarıyordu benim kedim. Sonra mamasını değiştirdim şimdi gaz çıkarmıyor ve dışkısının kokusu %95 azaldı.

Kediden kediye değişiyor mama durumi sanirim.bende en kaliteli ve pahali olan mamayi kullandım ishal oldu. Baska yine kaliteli dnen mama kullandim diskisi cok kotu kokuyordu. Suam bulduk uygun mamayi sorun yok.
O yuzden diskida koku sorunu mamaya baglamistim.. Insan gibiler birine yaran digerine yaramiyir:)

Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya
Okadar istiyorki off..
Bence iyi düşün canım ben iki kusla bas edemedim. Pisliyorlar etrafı. Bir de kediyi düşünemiyorum büyük bir hayvanla evde bas basa kaldıgımı

Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler Tüylerine kadarı yaptirirsa Kokmazmi bu haydökülüyornedar istiyorki off..

Ben besledim sevmesi beslemesi cok güzel AMA sürekli kumunu degiseceksiniz antibakteriyel bile alsaniz koku yapacaktir mikrop ta saciyo emin olun. Tuyleri ne kadar asi yaptirirsaniz yaptirin dokuluyor ne kadar zararli değil deseler de zararli tatile cikacak olsaniz veterinerden baska bırakacak yer bulamiyo sunuz tabi o da parayla bakiyo kii kedi size alistiysa depresyona giriyo. Bence bo kuş alın en rahatı

Bende hayvanları çok seviyorum ama alerjilerim var. Mesela çocukken çıktı alerji sonra aşı oldum düzelmiş ti. Sonra tekrarladı. Kedi ve köpekten uzak durdum yine geçti. Ama geçiciymiş tekrar uzak durmazsam tekrarlar dedi doktorum.

Bize çok iyi tam bir hayvansever bayan denk gelmişti,evinin bir odasını misafir kedilere hazırlamış yüksek tırmanma rafları,tırmalama tahtaları,oyuncaklar vs. Birde evinde tamamı sokaktan kurtarılmış 2 tanesi engelli 7 kediyle yaşayınca gözüm hiç arkada kalmadı,tarçın istemedi ama uyumlu kedilerle kendi kedilerini tanıştırıp evde dolaşmasına da izin veriyor ve hergün tarçının fotoğraf ve videolarını gönderdi çok memnun kalmıştık biz,asla o kadar gün kafeste kalmasına izin vermem oğlumun

Siz aşı yaptırarak tüy dökülmesini engelleyecegini mi düşünüyordunuz????
Bir de tüyleri zararlı demişsiniz. İç dış parazit aşıları yapılmış bir kedinin tüyünün ne zararı varmış acaba?

kızlar bende bişey sormak istiyorum. yeni konu açmayayım budan sorayım. bende evime kedi almak istiyorum daha dorusu sahiplenmek. yavru alacağım ama yeni evliyim. bebeklerle anlaşması nasıldır. bu konu hakkında tereddütlerim var. bilgilendirirseniz sevinirim

Bizimki de kısır. Kardeş kardeş yatarlar
Keşke öyle bir ihtimal olsa, benim serseri pek bir hırçın, oyun oynarken bile canımıza okuyor. Sürekli alt baldırlarımı ısırıyor. Görsen dersin ileri derece varis mi var ama hayır benim oğluşum kıt yapıyor eşim diyor; bu canavar yüzünden acıdan zevk alır olduk
Feda olsun ona her şey, özledim bak şimdi

Çok güzel bir çocuk ama maşallah. Ben bizim kızı oğlan suratlı diye seviyordum zaten boşa çıkmadı, erkek ikizi oldu kuzumun :))))

Burada yazan arkadaşların yorumlarına bakarsaniz sorun olmuyormus. Hatta iyidir diyenler var.

Ne kediymiş sayfalarca hakkında yazıldı çizildi.

Kedi en temiz hayvanlardandır,kendini temizler, pisliğini taşımaz. Hatta Peygamber Efendimiz de evinde kedi besler ve onun yattığı, dolaştığı yerde rahatlıkla ibadet yaparmış. Çünkü kediler oraya buraya idrar, kaka taşımaz. Her daim temizler kendini.

Eşim kedi sevse mutlaka alır adına da Müezza koyardım Ama sevmeyen mecburiyetten bakmasın, burada bir konu vardı kadın çocuğu için kedi almıştı ve dövüyordu kediyi, sonra kocamın gözünü çıkardı diye atmıştı sokağa. Ben pek inanmadım ama sanki neden dövüyorsun diyenlere cevap olsun diye uydurdu, amaa bakın nankör kediydi iyiki dövmüşüm der gibi.. Haaa ama hayvan da sevgisiz ortamı anlıyor yani, Alimallah gözünüzü oyabilir ona göre..

Kesinlikle anlıyorlar. Gördüğüm en zeki ve duyarlı hayvanlar kediler.

Kesinlikle anlıyorlar. Gördüğüm en zeki ve duyarlı hayvanlar kediler.

Ve en tatlı. Kedi sevgim çok ileri boyutta ve elimden gelse 5-10 tane beslerim ama eşim aşırı derecede huylanıyor. Sokakta uzaktan sever. Ben de sokakta mıncıra mıncıra severim, öyle tatmin ediyorum kendimi....

Çok güzel bir çocuk ama maşallah. Ben bizim kızı oğlan suratlı diye seviyordum zaten boşa çıkmadı, erkek ikizi oldu kuzumun :))))
Ayyy hiç sorma biz evimize taşınalı 5-6 ay olmuştu sokaktan aldık bunu, yaklaşık 1 yaşındaydı, ben de kedilerle eskiden beri haşır neşirim, çok bilmişlik yapıp baktım, erkek olduğunu gösterir malum şeyler yerinde değil, tam dişi kedi gibi, eşimle aylarca kızım kızım diye sevdik sonra günlerden bir gün bu kendini temizlerken kuşunu gördüm, ben şok zaten hep derdim bu aynı erkeğe benziyor, ne çirkin bir kız eşimle kızım demekten oğlum demeye geçişimiz biraz sancılı oldu bu da böyle bir anım işte :)
sen de oğlan suratlı kızım deyince aklıma geliverdi :)

Hahahahaha bize de oldu aynısı. Benim üç kedim var biri şiddet maduru çok korkak bir kedi. İlk bulduğumuzda sürekli kuyruğunu araya sıkıştırıyordu biz de kız sandık kız ismi koyduk sonra bir baktık kuşlu yerim ya evlat hepsi evlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…